[Adana - MT]

ii akşamlar millet pozantı yolu pazar günü nasıldır sizce gizli buz falan veya gizsiz bariz buz var mıdır yol yapılır mı şöyle virajlı mirajlııı :silent:
yok be arkadaşım öyle buz tutucak kadar soguk yok 15 ile 20 derece sıcaklıgında seyreden havada buz tutarmı tutmaz......................
kafana göre yardır:p

ii akşamlar millet pozantı yolu pazar günü nasıldır sizce gizli buz falan veya gizsiz bariz buz var mıdır yol yapılır mı şöyle virajlı mirajlııı :silent:

Yokta kanka tam virajlarda 15 km yol yapım çalışması varmış çok köymüş babam geldi dün istanbuldan.mersine gidek ozaman:)
kanka viraj istiyorsak gözneye gideriz orda yer eski yoldan tarsusa kadar viraj omuzların ağrır bileklerin ağrır.tarsustanda otobana gireriz adana geliriz.Ama benimde pozantıya gidesim var kardeş yaaaaa

Son düzenleme:
abi sayımın hayırlı olsun bizim ufaklık ateşliydi biraz ama duzeldi gibi sabah da eğer iyi olursa sanırım ailecenek gelecez arabayla hayırlısı bakalım.... arabayla gelirsek boş yer de olur ararım gelmek isteyen olursa alırız.... hatta arabayı dolduracak kadar adam bulursam fedakarlık yapıp ben motorla gelirim... kısmet ole bir hayal bizimkide gezi için:)

abi sayımın hayırlı olsun bizim ufaklık ateşliydi biraz ama duzeldi gibi sabah da eğer iyi olursa sanırım ailecenek gelecez arabayla hayırlısı bakalım.... arabayla gelirsek boş yer de olur ararım gelmek isteyen olursa alırız.... hatta arabayı dolduracak kadar adam bulursam fedakarlık yapıp ben motorla gelirim... kısmet ole bir hayal bizimkide gezi için:)

Sağlık olsun :cat:

mtk

selam adana mt ailesi, en yürekten sevgilerimi sunuyorum sizlere..
ben kütahyalıyım ve kütahya'dan adanaya jandarma olarak geldim, burada askerliğimi kısa dönem olarak yapacağım..
geleli 15 gün oldu, hiçbir şeyi değil de motosikletimi çok özledim :) internet kafelerden motosikleti videolarına bakarak, forumu takip ederek özlemimizi gidermeye çalışıyoruz :) :)
bugün çarşıda olduğum için yollarda bol bol motosiklet görüyorum ama o kadar işte :)
en moral verici şeyse, koğuşlarda, eğitimde ya da yemekteyken hemen yanımızdaki yoldan geçen motosiklet sesleri oluyor :) 6.kolordunun önünde il jandarma komutanlığındayım, güneş enerjilerinin olduğu tarafta.. artık geçerken ara gazı falan verirsiniz :)
herkese tekrar en yürekten selamlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum..

m.tahir kulalı/kütahya

Adana İl Temsilcisi
günaydın,iyi haftalar arkadaşlar.hadi bakalım,bu hafta bazılarımız 5 gün çalışacağız.:wiinkk:

merhaba mtk tahir,hayırlı tezkereler.:rendeer:

Hayırlı sabahlar arkadaşlar, Allah hepinizin işlerini rast getirsin...
Güzel bir hafta olması dileğiyle.. :)

Herkese selam
hayırlı işler hayırlı haftalar hayırlı kazançlar.
yoğunluktan çarşamba toplantılarada gelemedim.siteyede giremiyorum.gezi falan oldumu bişeyler kaçırdıkmı.böylesine güzel hafta sonları boşa gidiyor ona yanarım.hoşçakalın görüşmek üzere.

selam adana mt ailesi, en yürekten sevgilerimi sunuyorum sizlere..
ben kütahyalıyım ve kütahya'dan adanaya jandarma olarak geldim, burada askerliğimi kısa dönem olarak yapacağım..
geleli 15 gün oldu, hiçbir şeyi değil de motosikletimi çok özledim :) internet kafelerden motosikleti videolarına bakarak, forumu takip ederek özlemimizi gidermeye çalışıyoruz :) :)
bugün çarşıda olduğum için yollarda bol bol motosiklet görüyorum ama o kadar işte :)
en moral verici şeyse, koğuşlarda, eğitimde ya da yemekteyken hemen yanımızdaki yoldan geçen motosiklet sesleri oluyor :) 6.kolordunun önünde il jandarma komutanlığındayım, güneş enerjilerinin olduğu tarafta.. artık geçerken ara gazı falan verirsiniz :)
herkese tekrar en yürekten selamlarımı ve hürmetlerimi sunuyorum..

m.tahir kulalı/kütahya
bu yüreğirdeki mi oluyor hiltona giden yol üzerinde solda kalan yer ise ben her sabah geçiyorum oradan saat 08:47 gibi felan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar