Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

adım öözcan motoru 9300 km de aldım problemisiz görünüyor şu anda ıspartadayım ama 10 gun içinde hava iyi olduğu bir gun ankaraya geleceğim motorla

Hayırlı uğurlu olsun bildiğim ve gördüğüm kadarıyla Mustafanın motoru güzel di..yanlız lastiklerin zamanı dolmuş olması lazım..lastikleri metzeller veya michelin marka lastiklerle değiştirirsen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..birde fren balatalarını kontrol ettir ihtiyac varsada orijinal balatasını veya daha yumuşak bir balata cinsiyle yenilersen frenajın daha sağlıklı ve konforlu olacaktır..kazasız belasız kullanman dileğiyle..

arkadaşlar ben haftaya motorsiklet eğitimine başlayacağım.Ankara'da iyi bir hoca buldum özel ders verecek.İlk motorum olarak gv650 fazlaca eğitim alsam bile zormu gelir kullanımı.Gerçekten bu motoru çok istiyorum.Öyle 2-3 ay da kullanmayacağım 3-4 yıl felan belkide daha fazla süre kullanmak istiyorum.Benim için güvenlik çok önemli bu motoru alsam güvenliğim tehlikeye fazlasıyla girermi?

arkadaşlar ben haftaya motorsiklet eğitimine başlayacağım.Ankara'da iyi bir hoca buldum özel ders verecek.İlk motorum olarak gv650 fazlaca eğitim alsam bile zormu gelir kullanımı.Gerçekten bu motoru çok istiyorum.Öyle 2-3 ay da kullanmayacağım 3-4 yıl felan belkide daha fazla süre kullanmak istiyorum.Benim için güvenlik çok önemli bu motoru alsam güvenliğim tehlikeye fazlasıyla girermi?

Bence en iyisi sen o hocana sor. İlk motor olarak biraz tehlikeli gibi duruyor ama o eğitimden sonra belki üstesinden gelebilecek bir tecrübeye sahip olabilirsin

sa

soykan kardeşim bu makina 650 lik ama biraz ataktır yani 1000 lik bir makina gibidir bence sana ve makinaya yazık olur madem kendine bu kadar güveniyorsun bir 250 al bu yaz daha sonrada bunu kullan işi garantiye al derim aksi bir şey olursa hepten sogursun ne kadar egitimde alsan tecrübe ayrı bir şeydir.uzay bile uzun süre 250 lik kullandı ve bunu aldıgında baya bir zorlandı hakkında hayırlısı

cevaplarınız için teşekkürler:) bizde napalım 250 lik ile başlarız:) ne alırsam alayım 3-4 yıl kullanacam zaten:) umarım hyosung gt250r buna dayanır:)

Gv 650 kardeşim ,selam
yarın kaçta silivriye geçersin? ben saat 3'te iş başı yapacağım ,bu saate kadar görüşebiliriz.

selam

uzun süre giremedim forma daha doğrusu Uzay'a teklif ettigim hafta önce Ogs'den 55 tl daha sonra sivil ekiplerden 130 tl ceza yedim.Ogs yi başka Ogs oldugu için yemişim. ama radar cezası daha sonra geldi.115 km artçı ile giderken yemişim.yolda giderken sol şeritten çekmişler.Sanki otobanda 90 gidilebiliyorda.Neyse herkez dikkat etsin başka Ogs ile geçiyorsanız artık ceza yazıyorlar.Birde Silivri yolunda çok sivil ekip var kamera ile geziyorlar.Ben çok gidip geldigin için çoğukez yan yana gidiyoruz. ama motordayken göremedim.Birde motoru artçı ile giderken performansını denedim.iki kişi 170 kg 175 km daha sonra yol bitti.Başkada deneyecek yol olmadı.iyiki o an radara denk gelmedik

uzun süre giremedim forma daha doğrusu Uzay'a teklif ettigim hafta önce Ogs'den 55 tl daha sonra sivil ekiplerden 130 tl ceza yedim.Ogs yi başka Ogs oldugu için yemişim. ama radar cezası daha sonra geldi.115 km artçı ile giderken yemişim.yolda giderken sol şeritten çekmişler.Sanki otobanda 90 gidilebiliyorda.Neyse herkez dikkat etsin başka Ogs ile geçiyorsanız artık ceza yazıyorlar.Birde Silivri yolunda çok sivil ekip var kamera ile geziyorlar.Ben çok gidip geldigin için çoğukez yan yana gidiyoruz. ama motordayken göremedim.Birde motoru artçı ile giderken performansını denedim.iki kişi 170 kg 175 km daha sonra yol bitti.Başkada deneyecek yol olmadı.iyiki o an radara denk gelmedik

Bensiz gidersen böyle olur işte :queen:
Geçmiş olsun kardeşim. Ben 140'ı geçtiğim zaman artçım omuzlarımı veya belimi sıkıyor :) Mcbur gazı açamıyorum. Bence iyi de yapıyor ;)

bugün itibarı ile yeni konjektörüm ile yollara dönmüş bulunuyorum. umarım uzun yıllar boyunca bi daha konjektör problemi yaşamam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar