Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pff habire boşa gidiyo param. Değştiriym bari hfta sonu. Kafam rahat olsn.

pc yasak tlf dan gizli griyorum.:mrgreen: haftasnu yarm saat iznim var. Linkini versende hfta sonu indirsem. Bide onu aramakla geçmesin süre.:mrgreen:

arkdaşlr cıbırıma eksoz aldım 130 falan mal oldu sadece tüp kısmı ama arkdaşlarım motora zararı olabileceğini söylüyo sizce ne gibi sorunlar olabilir yada harangi bi sorun olurmu ?

ilerde yag yakma sorunu ile karsılasabilirsin şu an ise motorunun herturlu ayarını yaptırıp binmelisin karbırator avans v.s takıp binme yada ehline taktırkı fazla basın agrımasın

benim motor yokuş aşağı 120 yapıyo açılın. :queen:

dalga geçmeyin yahu. üüü:salut::salut::p
Artık bahara kaldı sanırım egzoz. Konjektör arızalanmasaydı onun parasına egzoz alcaktım. Kısmet değilmiş artk napcez.:)
Bu arada bugün benim egzozun sesini dinletcem size. Geçen ıssız bi alana gittim. Kesiciye bi aldım yemin ederim kulaklarım 2 dakika çınladı.:mrgreen: trafikte 4. Viteste 40 la gidiyom polisi görünce.:mrgreen: sonra atıyom 2 ye du du du du du eşliğinde konya halkından küfür yiyorum.:)
Yehhu bu egzozla tam apaçi oldum.:queen:

dalga geçmeyin yahu. üüü:salut::salut::p
Artık bahara kaldı sanırım egzoz. Konjektör arızalanmasaydı onun parasına egzoz alcaktım. Kısmet değilmiş artk napcez.:)
Bu arada bugün benim egzozun sesini dinletcem size. Geçen ıssız bi alana gittim. Kesiciye bi aldım yemin ederim kulaklarım 2 dakika çınladı.:mrgreen: trafikte 4. Viteste 40 la gidiyom polisi görünce.:mrgreen: sonra atıyom 2 ye du du du du du eşliğinde konya halkından küfür yiyorum.:)
Yehhu bu egzozla tam apaçi oldum.:queen:

o halde sana Bu Video gelsin. :)
http://www.dailymotion.com/video/xeeidv_motorcu-apac-dansi-olay-vdeo_fun

oh ohh... Kop kop :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar