Triumph Rocket 3 Roadster

en azından oncesinde bir choper kullansanız fadalı olur heralde bence inş. hayaliniz gercek olur.

Herhangi bir kupır olsa derim ki MaCiT kullanayım ama bunu kullanmak için artık bilemiyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence direk kullanabilirsiniz ya.Ben ilk Peugeot ile başladım.Daha sonra cup'a geçtim.Geçenlerde vitesli kullanayım dedim onu da fıstık gibi kullandım.Heralde artık HYOSUNG GT 250 R kullanabilirim.

Normal bir kupır değil. Hani öyle 600lük falan olsa sorun olmaz ama;

Capacity: 2294cc
Maximum Power: 148PS / 146bhp / 109 kW @ 5750rpm
Maximum Torque: 221Nm / 163 ft.lbs @ 2750rpm

Ben niye sizin, üyeliğinizin ilk gününden beri fake üye olduğunuzu düşünüyorum bilmiyorum.
bence 30' larınıza geldiğinizde Y2K alın bu kesmez sizi.

Ben niye sizin, üyeliğinizin ilk gününden beri fake üye olduğunuzu düşünüyorum bilmiyorum.
bence 30' larınıza geldiğinizde Y2K alın bu kesmez sizi.

Fake ne demek bilmiyorum kusura bakmayınız. Ayrıca 11.999 Avro Yani 24 bin lira fiyatı. Bu parayı biriktirmek zor olmasa gerek?

24 bin TL yi biriktirmesi çok kolay değil.

Ama o motoru aldıktan sonra asıl olay başlıyor.

Yakıtı, yedek parçası, bakımı vs vs.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilmiyorum kullanırsınız gibime geliyor.Ya da Mondial'in Chooper tarzı motoruyla şuan ki motosikletinizi takas edin.Biraz takılın sonra gidip alın.

egri oturup dogru konusalim bu motoru nasil begeniyorsunuz anlamiyorum ben.. sirf 2300cc die bir sempati olusuyor bence herkezde. varsayalim bu motor 650 veya 1000 cc olsun kalibimi basarim kimse böyle bir model oldugunun bile farkina varmaz.

@kanucan

24bin tlyi veren yakıtını, yedek parçasını hesaba katar değil mi?

bRkq35

MCTden inip buna binilir mi ki ? :)

@rman

Bu kalitede başka kupır göremedim. Sesi, duruşu, ağırlığıyla hem de Harlerlerden daha ucuz sayılabilir. 1000lik olup izlediğim vidyolarında bir değişiklik olmasaydı(performans) alınırdı.

@kanucan

24bin tlyi veren yakıtını, yedek parçasını hesaba katar değil mi?

bRkq35

MCTden inip buna binilir mi ki ? :)

@rman

Bu kalitede başka kupır göremedim. Sesi, duruşu, ağırlığıyla hem de Harlerlerden daha ucuz sayılabilir. 1000lik olup izlediğim vidyolarında bir değişiklik olmasaydı(performans) alınırdı.

KUPIR derken ne demek istediğiniz sorabilirmiyim peki ?

@Blackeagletr

Yapma bee... bütün hayallerim suya düştü desene :(

Nasıl görmek isterse öyle bakar ya insanlar :) 40'lı yaşlara alalım o zaman hayalleri :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar