Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://motosvit.com/Bimota/Bimota_Motorcycles.html

Arkadaşlar HYO ya yazılan bimoto yazısı bir markadan ibaretmiş. Açıkçası bimota markasını ilk defa görüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------

Bimota_sb6.jpg

arkadaşlar Ankara ve çevresinde gt250r arıyorum.Uygun fiyatlı olursa satın alabilirm.(Yani aşırı uygun değil tabiki değerinde).Mesela 2008 üstü 7000 bin km de bir motora 6500verebilirim.Saygılar

arkadaşlar Ankara ve çevresinde gt250r arıyorum.Uygun fiyatlı olursa satın alabilirm.(Yani aşırı uygun değil tabiki değerinde).Mesela 2008 üstü 7000 bin km de bir motora 6500verebilirim.Saygılar

6500TL çıkabiliyorsan karşına 2009 hatta belki 2010 bile çıkar, inşallah aradığını bulursun...:cat:

arkadaşlar bir arkadaşıma 250R bakıyoruz 4500 tl si var,2007 ve üzeri 20.000 km ve altı,boyasız kazasız,üzerine etiket sticker vs yapıştırılmamış,desen vs yapmak için boyanmamış,plakalığı üzerinde bir 250R arıyoruz.duruma göre 4500-5000tl arasında..

bıraz oncbyagı bı yazdım ama yanlıslıkla backspacea basıne hepsı uctu. ne diyeyim. yazdiklarimin arasinda derin mesajlarda vardi... ammaaaaan.

neyse benim makineninde resmini eklim bri olursa tabi. link ne ciktiysa ekledim bii tutar.

(bu arada imlaya takilmayin. ingilizce klavyede dil degistirmeten biktim. allah ne verdiyse yaziyorum

bu ay degil belki ama kuru havad bu makineyi tem de cok goren olur. benim kask ve kiyafetler lacivert siyah. ordan anlarsiniz.

anadolu yakasinda oturan varsa haberleselim.

Hocam keşke backspace tuşuna bastığın gibi CTRL+Z yapsaydın geri gelirdi bütün yazdıkların :D Yinede canın sağolsun. Güzelmiş motorun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 ----------

Bu da benim kırmızım... En sevdiğim renk kırmızıdır zaten :) Benden önceki sahibi Ducati etiketi yapıştırmış fakat çıkardım onu :)

Kendim fotoğraf çekecektim fakat daha vakit bulamadım :) Şimdilik eski ilan fotoğrafını koyuyorum. Yakında yeni fotoğrafıda eklerim :) Sevgiler, saygılar.

35066166wjv.jpg

Hocam keşke backspace tuşuna bastığın gibi CTRL+Z yapsaydın geri gelirdi bütün yazdıkların :D Yinede canın sağolsun. Güzelmiş motorun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 ----------

Bu da benim kırmızım... En sevdiğim renk kırmızıdır zaten :) Benden önceki sahibi Ducati etiketi yapıştırmış fakat çıkardım onu :)

Kendim fotoğraf çekecektim fakat daha vakit bulamadım :) Şimdilik eski ilan fotoğrafını koyuyorum. Yakında yeni fotoğrafıda eklerim :) Sevgiler, saygılar.

35066166wjv.jpg

:) benimki de alirken eski sahibinin koydugu ilan fotosu. Satilik degil yani.

Bende bi ara satmayı düşündüm kış geliyor diye ama çabuk vazgeçtim,nede olsa İzmir kışın bile bahar havası oluyo arada,bugün ki gibi mesela.zaten şurda kaldı az binilecek ocak-şubat sonrası malum.ama yazın satcam kesinlikle...

Hadi yaa.. Umarım tanısırız motorunuzu da bi an önce alırsınız. Ben aile mevzuusundan dolayı getiremedim motosikletimi maalesef :pale:

ben de alsam da sanmıyorum bizimkilerin İstanbula getirmeme laf yapmayacaklarını.Durumun bi öğrenci için normal anlayacağın...Hele istanbul'da okuyunca

ben de alsam da sanmıyorum bizimkilerin İstanbula getirmeme laf yapmayacaklarını.Durumun bi öğrenci için normal anlayacağın...Hele istanbul'da okuyunca

istanbulda harbi zorlanırsınız.
Burda trafik kanunları farklı işliyo.

Kısaca şöyle 1.kuralsızlık kuraldır.:queen:
Bazen düşünüyorum biyerden biyere giderken attattıgım olayıları ulan yaşadığıma şükretmem lazım diyorum.:)

istanbulda harbi zorlanırsınız.
Burda trafik kanunları farklı işliyo.

Kısaca şöyle 1.kuralsızlık kuraldır.:queen:
Bazen düşünüyorum biyerden biyere giderken attattıgım olayıları ulan yaşadığıma şükretmem lazım diyorum.:)

İstanbulun kuralsızlığını biliyorum valla kolay gelsin:p trafikte görüyorum motor kullanmak gerçekten zor. Kaçırıp getirsem diyorum bazen ama mersinden istanbula kaçırmak biraz yemiyo 15 saatlik yol:p :queen:

Resımlerde vıdeoda 10 numara tulgacan sıle resımlerıne bıtım cok guzel cıkmıs allah kaza bela vermesınnn

Selam arkadaşlar; bugün bi motora baktım motor bloğunun üstünde 2 tane büyük çizik vardı,şu hyosung yazan yerde.Bunlar motorun kaza yaptığını mı gösterir yoksa basit şeyler mi.Bir de giderilebilir mi boyayla vs.

Selam arkadaşlar; bugün bi motora baktım motor bloğunun üstünde 2 tane büyük çizik vardı,şu hyosung yazan yerde.Bunlar motorun kaza yaptığını mı gösterir yoksa basit şeyler mi.Bir de giderilebilir mi boyayla vs.

Basit şey olamaz hocam , ya hyo yazısını sökmeye çalışmışlardır yada yatırmışlardır motoru çiziği göstermen lazım :p

Bağlanır canım neden bağlanmasın. Senin ev müstakilmi apartmandamısınız onu söyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar