Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şuraya bi fotoları koymak nasip olmadı. Bu cumartesi koyacam. Şu sınavlarım bitsin her açıdan bi foto yüklycem inş. :)

bende dokuz eylul ınsaat yada makıne muh ıstıyorum. aynı şekılde ege unı. de olur.

dokuz eylul yerleşkısının karşısında oturuyorum. en ıyı okul yakın okul mısalı okul ev arası 1 km :mrgreen:

ama guzel puanla alıyor. 460 ı doğrultman lazım. Denemeler nasıl gıdıyor?

Casıllas dostum soylesene yaa ızmırden ıkı arkıye cbr bakıyoz da fıyat yuksek geldı yap bışeyler :queen:

Bende dokuz eylül inşaattayım :) ama ben balçovadayım işte git gel tam olarak bir bucuk saat sürüo otobüsle :salut:

12v 3a akü aldım. bugun sürdükten sonra ark. I beklemek için stop ettim. Yaklaşık bi 5 dakika sonra tekrar çalıştırdım ama ilk marşı almadı. 2. De çalıştı. Birde ustadan alırken motoru ısınsın diye 2 dakka çalıştırıyım dedim. Çalıştıktan 20 saniye stop etti. Sonra gaz vere vere zor çalıştırdım. Neden böyle yapıyo bu makine?:silent:

motor soğukken jikleyi çek ve gaz vermeden bas. soğuk motora gaz verirsen geç alır

öldürcen sen benı casillas :D 5500 :D sıfır motor 4aylık daha bebek :)))))
babam alıo yamahayıda zaten adam büyük cc li almıo görünüşü fln yamahanın güzel aynı hızda gidio dedim ii sat dedi motorunu alırız dedi :D

ya ne sorucam size, benim motoru iki haftadır yatıyo garajda şehirdışında olduğum için, geldiğimden beri de fırsat bulup çalıştıramadım şimdi yarın sabah insem bassam marşa bi maraza çıkarır mı, bide jikleli mi çalıştırayım yoksa hafif gazla mı çalıştırayım malum havalar soğuk, en kötü ihtimal aktarma yaparız..

rölanti ayarını yükselteyim mi biraz?!?!? karburatörlü benimki bişey farkeder mi?

45dk falan sürer gittiğin noter sigorta şirketi ve trafik tescil bürosunun yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir

valla benim 13 gün oldu sıcak yerde duruyo ama bakalım görücez bi pislik yapacak mı bana... yapmaz benim yavrum yaramazlık ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar