Sonunda 600RR ımı aldım. :)

@mavibuz@ RR harıcı bır arayısım olmadı galıba bılınc altıma 600rr yerlestı ondan :)
Honda tercıhım cunkı parca problemı yok bence tabırı caızse bakkalda bıle bulabılırsın :)
Ben baya bı aradım cunku ınsanlar hep sahtekarlıga kacıyo yanı cın olmadan adam carmaya calısıyolar soyle nokta hatasız denıyo plaka dan bı sorguluyorum 2-3 kez patlamıs ben sadece honda aradım ve buldum :bounce:

Teşakkür ederim inşallah bende r 600 e kavuşabilirim, dediğin gibi aldatıcı ilan ve motor sahibi çok

Resimler güzelmiş, Sancaktepe'deki ilk cbr 600 budur heralde ;)

Hayır burda bayabı var sanırım sahıbınden de bıle ben 2 tane 600rr gordum tabı 1000 ılan ıda vardı yanı ılk ben degılım :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 ----------

Teşakkür ederim inşallah bende r 600 e kavuşabilirim, dediğin gibi aldatıcı ilan ve motor sahibi çok

Aynen dıkkatlı olmak lazım ve ıyı ustaya gostermek lazım.
Hayırlısı ıle ALLAH sanada nasıp etsın ısallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:16 ----------

Arkadaslar bu arada motorun kafa gırenaj ları ve depo harıc butun gırenaj larını soktum :) bı bakım yapıcam bujı hava fıltre sı faln bıde bı tozunu alayım :) gormemısın motoru olmus egzozunu yemıs :cherry: bende heryerını soktum ıste :p
hee unutmadan bu halıylede fotolarını koymaya calısıcam :)

Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin inşallah.
Canımız çekti valla gece gece. :)

kardeş ev senin galiba, ben kiracıyım yalnız yaşıyorum senin gibi eve motor atsam pardon alsam ev sahibi anında kapıyı gösterir :mrgreen:

Arkadaslar saat sabahın 04:35 ,i ve ben yenı toplayabıldım gırenaj ları :) ıneden ıplıge her noktasını temızledım ve kapattım, kuyruk harıc.
Led sınyallı stop var sınyaller yanmıyo arkada ona baktırıcam yarın arkadasa takamadım bu nedenle :pale:
Bende bıttım bu arada uyku gozlerımden fıskırıyo::yawn:: ama deydı buna motosıkletım artık yaza hazır lastıklerı saymazsak :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:43 ----------

kardeş ev senin galiba, ben kiracıyım yalnız yaşıyorum senin gibi eve motor atsam pardon alsam ev sahibi anında kapıyı gösterir :mrgreen:

Evet benım ALLAH ın ıznı ıle. Valla bende burda cıtırımı eve atarken :p bayabı tepkı topladı ama sorun yok ılk gecemızı bıtırıyoruz gozlerımızı bıle kırpmadan :cherry: saka bıryana calıstırdım ev yıkılıyo sandım her halde bırdaha calıstırmam...

Arkadaslar saat sabahın 04:35 ,i ve ben yenı toplayabıldım gırenaj ları :) ıneden ıplıge her noktasını temızledım ve kapattım, kuyruk harıc.
Led sınyallı stop var sınyaller yanmıyo arkada ona baktırıcam yarın arkadasa takamadım bu nedenle :pale:
Bende bıttım bu arada uyku gozlerımden fıskırıyo::yawn:: ama deydı buna motosıkletım artık yaza hazır lastıklerı saymazsak :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:43 ----------

Evet benım ALLAH ın ıznı ıle. Valla bende burda cıtırımı eve atarken :p bayabı tepkı topladı ama sorun yok ılk gecemızı bıtırıyoruz gozlerımızı bıle kırpmadan :cherry: saka bıryana calıstırdım ev yıkılıyo sandım her halde bırdaha calıstırmam...

Vallahi hayaalerimi yaşatıyosunuz maşallah :salut:, Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın:rendeer:...

Bu arada söküp takarken foto filan çektiyseniz esirgemeyin bizlerden :)...

Benim motor da salonun ortasında olsa bu saatte uyumuyor olurdum heralde, gerçi her halukarda uyku yok bize şimdi de dışarıda diye gözüme uyku girmiyor::123434::

@daparadoks@ Saol ALLAH razı olsun.
O an devır saatıne bakmadım ama baya bı cektım ıste gazı arkadas merak etmıs sesını ona dınlettım :cherry:

Arkadaşlar fotorafları yükledim ancak sadece kirli görüntülerinin fotolarını koydum uyku sersemi sildikten sonra tekrar foto çekmek aklıma gelmedi :)
Nokta toz ve kir bırakmadan içini dışını tertemiz yaptım ve topladım herkese iyi forumlar herkese teşekkür ediyorum..

Son düzenleme:
Bir motordan başka hiçbirşey salonda tv nin önünde duramaz arkadaş. Kavga çıkar :) hatta geçse yine kavga çıkar :)

Bir motordan başka hiçbirşey salonda tv nin önünde duramaz arkadaş. Kavga çıkar :) hatta geçse yine kavga çıkar :)

Hatta hatta valla o benım ıcın hersenden once :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------

Salona koydum derken şaka yapıyorsun sanmıştım :)

Vay arkadas neden saka yapayım:) motosıklet benım ıcın para ıle degerı olculecek en degerlı nesne o nedenle salonda duracak yaza kadar benım bebegım ::160::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 ----------

Bu arada halı berbat oldu sımdı bu kıs ayında bıde halı yıkatıcam, kocaman parke şilte si vardı onu yere serıp motorla ugrasmak gelmedı aklıma neyse artık olan oldu :pale:

Saol tesekkurler amın askıma soz verdım nısan ayına kadar evde tutucam usutmıcem onu :p

Nekadar bınmıcem dedımsede bu guzel havalarda dayanamayıp cıkardım :wiinkk: ve iki hafta da 1100 km yol yapmısım :) havalar boyle gıderse daha cok km yaparım gıbıme gelıyo :cherry:

hayırlı uğurlu olsu, kazasız belasız mutlu mesut kullanman dileğimle :) bu arada çok doğru bi seçim olmus hayallrmi süslüyo altnzdki makina :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar