ArkadaşLar bu motoru aLmayı düşünüyorum. Rahmi Bey'le prensipte anLaştıkne dersiniz yorumLarınızı bekLiorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kili-servis-bakimli-cok-temiz-32039423/detay?
Kaça anlaştın?
ArkadaşLar bu motoru aLmayı düşünüyorum. Rahmi Bey'le prensipte anLaştıkne dersiniz yorumLarınızı bekLiorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kili-servis-bakimli-cok-temiz-32039423/detay?
Tahmin ?![]()
Tahmin ?![]()
5000 e anLaştım kısmetse şu anda 3ooo liram var bu ayki maaşımLa aLıcam kısmetse maaş+prim'le pardonBu arada maaşımızda beLLi oLdu
![]()
Hehe demiştim 5000 diyebende hyo istiyorum adamı arayıp hemen 5300 teklif edeyim :mrgreen::cherry:
hayırlısı olsun enjeksiyonlu değilmi son kalan karbüratörlülerden olmasın.bilen biriyle incelemek lazım. artısını eksisini.
pazar gunu 2009 GTye bakmaya gittim.Yaw bunların Kadranda kontagı acından iniyo kalkıyo bişeyler yapıyo aboww dedim ni güzeL![]()
Bizimkilerde yok işte oale:
enjeksiyonlu olan modellerde var diye biliyorum
Bizimkilerde yok işte oale:
enjeksiyonlu olan modellerde var diye biliyorum
hiç dikkatimi çekmedi ala allah benim devir saati beyaz ama ibre kırmızımı turuncumu dikkatli bakmadım da
deponun üzerine en kısa zamanda güzel bi ay yıldız stikır yaptırıcam en kocamanından :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
yarın iş var ben kaçar size iyi geceler
Merhaba Arkadaşlar
sizce gt 250 r mı yoksa gsxr 1300 hayabusa mı almalıyım :silent: kararsız kaldım gibi her sayfada cevapladıgınız bir soru sormayacağım tabıkıdeZaten hyo'yu kullanmadan cogu seyi cozdum sayenizde
Saka bir yana En sonunda okumayı bıtırebıldım ve ilk merhabamı yazıyorum sizlere 1 haftamı aldı ama sonuc olarak 611 ıncı sayfaya geldım sonunda
gt 250 R uzun zamandır takip ediyordum ve hakkında çok güzel bilgilerde edinmiş oldum sayenizde :cat:
Hatta çoğunuzuda tanıdım kaza anılarınızı, eşinize 100 basıyor diye kandırmanızı, alıcam alıcam diyipte aldıktan 2-5 ay sonra yeter doydum ben bu motora buyutmek istiyorum diyenlerinizi, her gun avcılardan gecipte durakta onu bekleyen ve bir turlu goresemeyen arkadası vb valla hepinize karsı bır samımıyet duyuyorum kanıma girdiniz..
İyi Forumlar...