Nasıl tek teker? Hadi yaa???
Eyvallah abi :cat:
Peki tek tekerde koltuk kaydırıyor mu abi? Ben arkada artçı olmasa sisibara kadar kayıyorumr:
Neyse kimsenin foto paylaştığı yok, başlık adı da olmasa kimse GV650 başlığı olduğunu anlamayacak walla...
Başka marka al bence. İlerde GV'yi yine alırsın. Merdivenleri yavaş yavaş çıkmış olursun. Bak ben GV aldım, hayalimdeki honda shadow'a binemiyorum. Hızı az, beygiri az :queen:
Ama bir gün Honda Shadow alacağım inşallah. Bütün bu güzelliği bırakıp, artçı rahatı için belki![]()
levent bey güzel olmuş siyahda yakışmış siyahın birözelliği her renkle uyumlu oluşu
Onun da çaresi var : sürücü sisi barı
Bizim Larry'nin yaptıkları çok güzel. Bende bi tane duruyor. Hala taktırtmadım.
![]()
Teşekkür ederim.
Bu arada koymuş olduğum resimlerde küçük 2 tane daha detay görebilirsiniz.
1) depo ile şasi arasında uygulamasını yaptığım siyah plastik : Hem o bölgedeki tırtıklı çirkin görüntüyü kapatıyor hem de depo ile şase arasında ek bir elastikiyet sağlıyor.
2) Maşaların üstünde sarı pirinçten çirkin gözüken açıklığa tornada çektirttiğim krom kapak
Bu 2 uygulama da belki önemsiz gibi gözüküyor ama motorda defo gibi gözüken en önemli 2 açığı kapatıyor. Tavsiye ederim.
Oh befotolar için teşekkürler...
Depodaki plastik conta çok akıllıca olmuş ve şık durmuş, ben de istiyorum. Siyah kapaklar bence yakından bakınca artı veya eksi etki yapmamış. Ama uzaktan bakınca sanki orası boşluk gibi durmuş, eksik parça var gibi...Ayak pegleri de afilli duruyor, onlar nereden?
Sürücü sissy barı kesinlikle acaip konfor sağlar uzun yolda.. Ben hep bel boşluğumda birşey aradım yaptığım yollarda, çareyi de rulo cantamı koyarak buldum. Hem oval olduğu için çok güzel oturuyor. Ama uzun yola 2 kişi giderken öyle bir şansım yok, o durumda çok işe yarar. Görüntüyü biraz bozuyor, sadece uzun yol için takıp çıkarılabilir. Ne kadara mal olmuştu ürün ve kargo?
depoatını kapatmak görüntü oloarak güzelde hava filitresinin hava alışını iyice zorlaştırması açısından fazla yakıt sarfiyatı olabilir diye düşünüyorum
maşaların ordaki krom kapagı görmedim yakın foto ile gösrerebilirsen iyi olur
ön çamurluk burnundaki şekil güzel olmuş
Eve gidince oradaki fotolara bakacağım. Eğer uygun bir tane bulamazsam, çeker eklerim buraya...
Haklısın !
Resimler hem paylaşım kalitesini arttırıyor. Hem de sayfamıza renk katıyor.
Ancak bir konuya dikkat. Arka arkaya yüklenen resimler hepsi tek sayfaya denk gelince, o sayfanın açılmasını çok zorlaştırıyor.
Ayrıca bazen "chat" havasına giren başlığı da kurtarıyor
Konumuza dönelim
Geçenlerde bahsettiğim ve resmini koyduğum parçaları Lee'den getirttim ve taktım. ( 2 ay falan oldu )
Gri yerine siyahı tercih ettim. Bana göre iyi oldu. Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum.
![]()
![]()
1- ... elimde iki adet sağ ayaklık kaldı ,birini sola taktım ancak ters duruyor.
merhaba.
arkadaşım motorun resmini gördüm harika olmuş.kazasız sürüşler.
sorularım vardı mümkünse
1- ayaklıklar sorunsuz uydu mu ? ben sol ayaklığı kırdım,koreden çift (sağ,sol)ayaklık sipariş verdim,geldiğigün sol yine kırıldı(disk kilidi unutkanlığım bunama raddesinde)ve elimde iki adet sağ ayaklık kaldı ,birini sola taktım anvak ters duruyor.sirkecide bu ayaklıklardan görmüştüm ama hem pahalı gelmişti hemde uymazsa değiştirmeyeceğini söylemişti.
2, ön çamurluktaki nikelaj parçayı nerede taktırdın?
teşekkürler.
Tek teker espiri idi ama gülücük koymadığım için kendimi kötü hissediyorum. Nası yediniz ama falan demek için yazmadım yani
Bu arada : Evet sevgili Kemal. Ters psikoloji gibi bişey yaptım. GV 650 gibisini bulamazsın demek istedim
UZİ YA DENESEYDİM TEK TEKERİ...YA BACAĞIMI KIRSAYDIM.....:salut: