sana tavsiyem başlangıç için boyun 1.80 civarında ise gt 250 comet granaj olmadığından düşmelerin olduğundaki umarım olmaz hasar en aza iner.motordan soğumaz tamir süren azalır.yakıt yazılanlara bakılınca normal kullanımda km de 130-150 krş benzin 3.82 tl üzerinden hesaplanırsa.cc ye göre hş bir alet önceki motorum km de 500 krş yakıyordu bu bana suyla çalışıyormuş hissi verecektir mutlaka.

baımları zamanında yapılıp zorlanmadıktan sonra ahım şahım sorun çıkaracağını sanmıyorum.kuralkana gelince 4 mz eskitmiş biri olarak oldukça başarılı bulurum kuralkanı en azından yamahanın tesisat kablosunu ve şimlerini 3 ay bekledikten sonra paramla rezil olduktan sonra.
şu bi gerçekki naçizane fikrim kavasaki yamaha suziki mz kullanıcı olarak japonların sağlamlığı tartışılmaz arıza yapmaları zor fakat yaptıklarında servislerde aylarca parça bekleme sıkıntısı bi çok kullanıcıya sezonu kapattırmıştır.
şu denebilir ne var kardeşim e-baydan al parçanı sende iyide ben motoru e-baydan almadımki parçasını e-bayan alayım.uzun lafın kısası
enjeksiyonlu olması ara sıra temizlik katkısı kullanarak sürekli temiz kalması sağlanarak ekonomik olacaktır.
kaslı yapısı unutulmaması gereken en önemli özelliği 250 cc olması 500-600-1000 cc performansı beklentisi içerisinde olunmaması gerekir.birde resim yükleme nasıl yapılıyor beceremedim arkadaşlar