Mondial Mondial 150MR Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kappa 30 lt arkadaşım net fiyatı 100 tabi arkadaş fiyatı ayrı

İlk 1000 km'yi az önce devirdim. Motorun sesi ilk zamanlara göre biraz daha değişti sanırım. Performans gayet iyi, titreşim henüz rahatsız edici boyuta ulaşmadı...

Arkadaşlar motorun sele yüksekliği nedir? benim boyum 1,88, kilom seksen motorun üstünde ayı gibi durmak istemiyorum:) bayiye gidip motoru dışarıya çıkarttırmayı ve üstüne oturup tartmayı düşünüyorum, ama sizin de önerileriniz önemli.

Arkadaşlar motorun sele yüksekliği nedir? benim boyum 1,88, kilom seksen motorun üstünde ayı gibi durmak istemiyorum:) bayiye gidip motoru dışarıya çıkarttırmayı ve üstüne oturup tartmayı düşünüyorum, ama sizin de önerileriniz önemli.

ucu ucuna sana denk gelecektir MR ama MC daha iri onu da söyliim.

Senden daha kilolu bir arkadaşım oturdu üstüne, garip bir durum yok...

motoru artçım ile beraber de kullanacağız sık sık (müstakbel eşim) bir 150 MC kullanıcısı ,artçılar için MC'nin selesinin daha kullanışlı olduğunu söyledi. Siz artçı ile kullandınız mı hiç MR'yi bir sorun var mı?

motoru artçım ile beraber de kullanacağız sık sık (müstakbel eşim) bir 150 MC kullanıcısı ,artçılar için MC'nin selesinin daha kullanışlı olduğunu söyledi. Siz artçı ile kullandınız mı hiç MR'yi bir sorun var mı?
Her hafta kardeşimle tenise gideriz. Yolculuklarımızda hiç sıkıntı olmadı. Eğer kuyruktaki tutunma yerlerinden (adı ne bilmiyorum) tutunursa, motor üstünde varlığı belli olmuyor. Sana sarılırsa da sanki biraz ileri kayıyorsun, aynayla oynamak gerekiyor.

Jantlar böyle daha mı iyi? Az önce GTA oynarken bir motora bindim aynı böyleydi. Hemen benimkini de böyle yapsam nasıl olur diye düşünürken bunu yaptım:

85102993.jpg

Bu da ufak tefek modifiye edilmişi, normalde modifiye olayına pek sıcak bakmam ama yapayım dedim bir tane.

79103778.jpg

jantlarda kullandığın kırmızı rengini biraz daha canlandırabilirsin, biraz koyu kaçmış bu kırmızı daha açık bir kırmızı daha iyi olacak. Egsoz da fena durmamış, ama o da siyah olsa nasıl duru acaba?

Olabilir evet...

Bugün hız denemesi yaptım, 120 civarlarında gidiyor. Motor devri de 9.000 dolaylarında...

Hoş bir havası var bu motorunda. Hafif choper havasımı desek commutermi?? tam gezi motoru gibi.

Biraz daha ufaltmalı sanki, ben de büyük kaçırmıştım. :)

Bu arada bugün deneme yaptım. 7000 devirde tam olarak 100 Km/h yapıyor. Aramızdaki 10 km'de neyin nesi? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar