100 cesur motorcu olalım...

MkD

100 cesur motorcu olsak,ankaraya sürsek motorları,enerji bakanlığının önünde bassak kornalara versek ara gazları....bi basın açıklaması yapsak siyah çelenk bıraksak...

motosikletleri sürüp ara gazları verdikten sonra gidip 4 liraya benzin alınca çok bir anlamı kalmaz gibi sanki
otobüsle gidin en iyisi :mrgreen:

"Böyle bi oluşuma gerek yok,bunlar daha öncede denendi" diyen arkadaşlar için: bir nevi 300 Spartalı.Şimdilik başka örnek gelmiyor aklıma.Bu arada "filmin sonunu da biliyoruz!" gibi bir yorumda bulunmayın lütfen.

e iyi öyle olsun gidin gelin motosikletlerinizle ozaman

kapitalizm le mücdelenin tek silahı yine kapitalizm...buyrun beraber gidelim ankaraya....

Keşke bahar olsa..hemen olacak bu eylem.. Ama kapitalizmin uşakları ne zaman vuracaklarını iyi biliyorlarki kış günlerini seçtiler...

bir öneri, şimdilik sadece hayal edin. soğuk bir kış günü sabah saatleri, yer türkiye de tüm iller: saatler 08:00 ı gösterirken trafikteki sürücüler ( keşke tüm sürücüler yapsa ama sayı o kadarda önemli değil bir yandanda ) bulundukları noktada kontak kapayıp araç kaputlarını açıp cam sularını doldursa, hatta yağ çubuklarını çekip yağ seviyelerini kontrol etse. ilk gün 10 dakika için tüm ülkede 10 dakika trafik kilitlense. 2. gün 15 dakika, 3. gün içine basın açıklamasıda eklenmiş bir hareket örneğin her ili temsilen 1 aracın bulunduğu konvoy başbakanlık yakında bu eylemi yapsa ve basın açıklaması yapsa.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaç kişi oldunuz üstad?

Biz motorcular çok cesuruz....karda ,kışta,yağmurda buzda motor tepesindeyiz...

evet bızler cesuruz ama bizler çete değiliz ama bazende dusunmuyor degılım neden olmasın :D

evet bızler cesuruz ama bizler çete değiliz ama bazende dusunmuyor degılım neden olmasın :D

ensar dostum, cesuruz,yoksa bu tutkumuz olmazdı evet.ama çete olmak gibi bir planımız yok..sadece eylemci ve seri hareket eden bir grup olmaya çalışıyoruz...buyrun sizde bize destek verin...

arkadaşlar sakin olalım şu sayfayı bi ziyaret edelim sonra devam ederiz...

http://www.haberdukkani.com/detay.php?id=13799

Evet avrupanın bu şekilde uyarı yapması çok normal hells angels ve bandidoslar yüzünden. Tamamen çete anlayışıyla hareket ediyorlar, bir çoğu uyuşturucu ticaretinde. Aslında hells angels Türkiyeye girmeye çok uğraştı. Halen çabalıyorlar ama bir çok konuda değerlerimize ters düştükleri için her zaman olumsuz yanıtlarla karşılaştılar. Türkiyede durum çok farklı ama avrupa bunun farkında değil tabiki. Marmariste 2 hells Angels olay çıkartıp, polis nezaretinde kent dışına çıkarılmış. Mevzunun detaylarını bilemiyorum.
Oysa ki ülkemizde çeteden ziyade bir sosyal grup anlayışıyla ve motorsiklet severlerin artmasıyla oldukça fazla sayıda motorsiklet klüpleri oluştu ve bunların çetelikle hiç bir alakası yok. Aksine motorsiklet konusunda toplum bilinçlenmesine katkıda bulunuyorlar, bazıları eğitim düzenliyor. Bir çoğu güvenlik güçleride dahil toplumun çeşitli kesimlerinden meydana geliyor. Örneğin bizim klüpte avukatta var, işçide var, kuryede var, doktorda var, poliste var, askerde var, öğretmende var, iş adamıda var, herkez var. Herşeyden önce bir aile ortamı mevcut. Ülkemizdeki bir çok klüpte böyledir eminim. Birimiz özel hayatımızda herhangibir yanlış şeyler yapmaya kalksak klüpteki büyüklerimiz gerekli nasihatlarımızı eder, kulağımızı çeker. Yetkililerde bu durumun bizde farklı olduğunun farkındadır zannediyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------

Buarada şunuda ekleyeyim. hells angels tam oturmuş olmasada yakın geçmişte buradada bir oluşum yaptılar. Geçmişteki hells angels misyonu yıllar içinde çok değişerek tamamen şuç çetesi halini aldı. Buradakilerin henüz öyle olduğunu zannetmiyorum. Karizma yapma amacındalardır muhtemelen. Ama katı bir düzene sahip oldukları için eninde sonunda başka yerlerden talepler gelecektir kendilerine, zamanla göreceğiz.

sunu soylemek ısterım
1- hells angels support 81 machokıng grupları bırbırlerıne baglıdırve her bırı sıtryladır dırekkafanadan ılk lıder gruba gırılemez. Yıllarını vermen gerekır kı en sonunda mutlaka ama mutlaka harleyın olması gerekır.
2- hells angels uyelerının (istanbuldakı) hemen hemen hepsını tanırım kı en yakınımo grupta herkeskardestır.
3- yapılan bu acıklama yenı degıl ve ıcıslerı bakalıgınca hells angels grubu kontrol altındadır.
4- Yahu ne sıyasetı engın hocam gıbı bende guldum gece vaktı :)
5-Boyle bır grup kurmakcokzordur en onemlısı bızde kurulsa yas derdıcıkar abı abı dıye bagırırız arkalarından mılettın :) ayrıca o adamlar yılda 50,000 km yol yapıyorlar anlasmalı servıslerınden tutun garajları parkları var he mıllete gore cete ve suda var terore lanet surusu cocuk ıstısmarına hayır gıbı surusler yaptılar dınsız dıyenlere ıspat hepsı oruc tutular vsvsvs.
Ancak sunu dmek ıstıyorum zor boyle bır grupkurmak cok zorr

MkD

hells angels adidas eşofman altıyla şehirler arası yol yapanların olduğu bir grup az yozlaşmışlar gibime geldi :mrgreen:
ayrıca bu angelların sitelerinde dünya haritası var bölgelerini kırmızı işaretlemişler filan türkiye işaretli değil melek bölgesinden saymıyorlar bizi :silent:
türk angellarla pek alakadar değiller herhalde ben angel olcam da türkiye işaretsiz kalacak :p

hells angels adidas eşofman altıyla şehirler arası yol yapanların olduğu bir grup az yozlaşmışlar gibime geldi :mrgreen:
ayrıca bu angelların sitelerinde dünya haritası var bölgelerini kırmızı işaretlemişler filan türkiye işaretli değil melek bölgesinden saymıyorlar bizi :silent:
türk angellarla pek alakadar değiller herhalde ben angel olcam da türkiye işaretsiz kalacak :p

:) yok Türkiye daha yenı eklendı 3 yıl var daha onaylamalarına.
Şaka degil ha gercek soyluyorumadamlar ulkeler bıle belırlı zaman varmısler ama su bı gercek kı cıddı cıddı kardesler anlamak ıclerıne gırmektenzor

herzaman varım.. sonuna kadar desteklıyorum.. gurup muş ceteymiş. ne alaka.. :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar