Motosiklet alarmı kullanışlı mı?

Bu arada ebay'de 2 dolar daha ucuz.Yine aynı alarm ve kargo ücreti dahil.Bi bakın derim ben sipariş verdim.Bakalım kaç gün alacak kargonun varması.

arkadaşlar sipariş verecek olan kişi 2 tane verebılırmı :)

ücretinı hesabına yollarım alacak kışının oda bana yollar :)

HACI ELLİ GARDAş akünün kablosunu kesiler çalıp götüriler aküde çok yiyor bre

Arkadaşlar bu siteyi bir süredir takip ediyorum. Yine burada okumuştum araştırdım ben de şu kablosuz alarmlardan getirip motoruma taktım, şimdilik memnunum, caydırıcı bir sesi var ve hassasiyeti de gayet iyi, ayrıca elimde fazladan dört tane daha var. Normalde satanlar 30 TL'ye satıyor. Ben biraz daha düşük vereceğim. Maksadım öyle kar etmek falan değil. Bendeki alarmın ve bir arkadaşıma hediye gönderdiğimin parası çıksın, beleşe gelsin yeter ;) :) Birkaç arkadaşta bu arada bu işten faydalansın istiyorum. Yanında pili falan herbirşeyi var. Alet size geldiğinde çalışır durumda geliyor ben yine de kendi pilimi takıp deneyipte göndereceğim. 27 TL ilgilenenler için link de vereyim. Eskişehir içi elden de teslim ederim. Forum kurallarına aykırıysa uyarın lütfen.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/motosiklet-alarmi-montaj-gerektirmez-pratik-87795645

Mahallenin ...lerine dondurma, çikolata alıyorum. Gündüz kimseleri yaklaştırmıyorlar motora :mrgreen: Gece, kapalı garajda olduğu için sıkıntı yok

bu gün itibari le bende sokak direğine bağlamaya başladım inş bir şey olmaz saat gece 2 kadar sokak hareketli sonrasında Allaha emanet klitledim ve bu alarmdan takacağım işe yarayacağını düşünüyorum hafif bir sallatıda çalsa yeter oda brandayı acınca mutlaka olacaktır.Birde merak ettiğim çalmaya başlayınca sürekli çalıyormu yoksa belli bir saniyeden sonra susuyormu?

Titreşime maruz kaldığında 40 sn. boyunca çalıyor. 40 sn. sonunda halen titreşim varsa cayırtıya devam... :) Yoksa susuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar