[Adana Mt]05.12.2010 İskenderun Payas'a Balık Yemeye Gitti

''Ufak Bır Mola Arkadan Gelen Enduro'ları Bekleme'' bu laf olmamış yaa çok aşşalamışsın :D

Yok tam aksine keyifli sürüşü onlar yapıyor biz motosiklet üzerinde iki büklüm etrafı izleyemeden giderken onlar evdeki koltukta oturur gibi rahat bir yolculuk geçiriyor :mrgreen: Herseyın keyfı kendıne gore bambaska :cat:

yok canım ne alakası var haftaya gelin beraber çalışacaz desem en az 15 motor çıkartırım....:)

Tamamen çalışma şartlarına bağlıyım uygun birşey ise asla yok demem :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
güzel......elinize sağlık :rendeer:

Çok teşekkürler:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------

Ethemhan ellerine yüregine sağlık,:rendeer:
Kadirli çıkışımız belen diye olmuştu ama sizleri ve ortamı görünce takıldık kaldık,yakın ilgi ve alakanıza teşekkürler,tüm katılanlara selamlar.

Ahmet sami ANTEBOĞLU
KAMOK
Kadirli Motosiklet Kulübü

Biz teşekkür ederiz birdaha birlikte gezi yapmak dileğiyle selamlar :rendeer:

Gerçekten güzel bir gezi olmuş tekerinize sağlık , imrenmemek mümkün değil :) İnş. bizde böyle güzel geziler düzenler gezeriz:cat:

otobandan çıkmadığınıza göre bişi kaybetmiş sayılmam. :):):cherry::cherry::queen::queen:

ellerinize sağlık arkadaşlar gayet güzlel bir gezi olmuş :bounce:

tek kelimeyle harika olmuş,tekerinize saağlık

editörüm etemim sanada ayrıca teşkkürler bu güzel kareleri yayınladığın için

sizle yolda karşılaştık sanırım ceyhandan adanaya gidiyordum arabayla yanımdan akıp gittiniz dedim zaten bu kesin adana mt :D hava kararmıştı motorları seçemedim D

selam arkadaşlar:)

siz hala lokantadanmı balık yiyorsunuz:p gelin size birer olta takımı hazırlayayım doğal balığın tadına varın bir daha alıntı balık yemezsiniz.

bende o taraftaydım, körfezde balık avlıyordum.serbes bölge tarafında botaştaydım.sabah dönerken karşıda mola tesislerinde bir grup gördüm, hanımlarda gözüküyordu sizin olduğunuzu tahmin ettim bayağı bir korna çaldım karşınızdan geçerken.iyikide ters yönümdeymişsiniz:p buzluğum çupra, sargoz, mırmır doluydu:cherry:

kazasız güzel gezmeler dilerim size:cat:, cümleten selam olsun

selam arkadaşlar:)

siz hala lokantadanmı balık yiyorsunuz:p gelin size birer olta takımı hazırlayayım doğal balığın tadına varın bir daha alıntı balık yemezsiniz.

bende o taraftaydım, körfezde balık avlıyordum.serbes bölge tarafında botaştaydım.sabah dönerken karşıda mola tesislerinde bir grup gördüm, hanımlarda gözüküyordu sizin olduğunuzu tahmin ettim bayağı bir korna çaldım karşınızdan geçerken.iyikide ters yönümdeymişsiniz:p buzluğum çupra, sargoz, mırmır doluydu:cherry:

kazasız güzel gezmeler dilerim size:cat:, cümleten selam olsun

Birader,
Bu kadar balığı tek başına nasıl yiyorsun anlamadım. Göbek olsa onuda anlarım.
Sana küçükken paylaşmayı öğretmedilermi?:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------

sizle yolda karşılaştık sanırım ceyhandan adanaya gidiyordum arabayla yanımdan akıp gittiniz dedim zaten bu kesin adana mt :D hava kararmıştı motorları seçemedim D

Seslerinden ayırt etmen lazımdı arkadaşım.:cherry:

gUZEL gezi olmus haber verseydınız 30 km yol yapıp balıkcı aramanıza gerek kalmazdı:):)Hemen gotururdum sonunca dörtyol-payas-iskenderun bızım memleket:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne güzel geziler keyifli dk lar inş bizlerede nasip olur

Birader,
Bu kadar balığı tek başına nasıl yiyorsun anlamadım. Göbek olsa onuda anlarım.
Sana küçükken paylaşmayı öğretmedilermi?:mrgreen

tek deyil Yusuf abim:) dört başıma:mrgreen:
göbek dersen darılırım beni çakma fason benzerimle karıştırma:p :queen: :cherry: :cherry: :cherry:

ama bi gün benle oltaya gel orada tüttürelim mangalımızı yanınada açalım nevalemizi, yapalım muhabbetimizi, Cengizim abimde gelir uduyla, Bora abimide alırız:rendeer: :rendeer: :rendeer:

öf öf öf ne muhabbet olur

tek deyil Yusuf abim:) dört başıma:mrgreen:
göbek dersen darılırım beni çakma fason benzerimle karıştırma:p :queen: :cherry: :cherry: :cherry:

ama bi gün benle oltaya gel orada tüttürelim mangalımızı yanınada açalım nevalemizi, yapalım muhabbetimizi, Cengizim abimde gelir uduyla, Bora abimide alırız:rendeer: :rendeer: :rendeer:

öf öf öf ne muhabbet olur

Hadi ordan, görmüşte,korna çalmışta, çanta balık doluymuşta.... peh, bende inandım :p

[/Barkadaşlar gezi çok tatlı olumuş,foto güzel kareler yakalamış onunde ellerine sağlık gezmiş kadar olmasada öle bişi olmş.eski mavi bulvarlı olarak(1996)yeni manisalı olarak(1997) yolunuz salihli den geçerse beklyrm.Kadirliyede ayrıca selamlar.ne mutlu motosikleti olana:)

Hadi ordan, görmüşte,korna çalmışta, çanta balık doluymuşta.... peh, bende inandım :p

vallahi şaka deyil, cumartesi 15:00 da işten çıkıp gittim.yer botaş tesislerinin yanı incirli köyü.otobandan sizin iskenderuna giderken serbest bölge tarafına dönülüyor.toros tarımı geçince

sabaha kadar balık tuttum çokta iyi çıkıyor:cyclopsan bu sıralar tam zamanı balığın, sabah buzluk çupra mırmır doluydu.güneş kızdımı balık keser, dönme zamanım gelmiştir. varsa aranızda yiğit gelsin tutalım direk mangala atalım, ama yanına bi ufak ben isterim ona göre

abicim habermiz olsaydı karşılardık gezdirirdik abicim hiç olmadı böyle en kısa zamanda tekrar bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar