Alt grenaj lazım yardım

kırmızı daha fena duruyor kardeşim, turuncu pek açmamış bence ..

tabi zevk ve motor senin.. :rendeer:

evet kırmızı turuncuya göre daha hoş ama arkadaşında dediği gibi zevkler tartışılmaz

1111111111w.jpg

22222222222222i.jpg

buyur kardeşim sana kırmızı egsoz :)

çok teşekkür ederim en yakın zamanda kırmızıya boyatıcam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------

fotoşopla birde siyah renk yapabilirmisiniz

o lastiklerin kenarları nie beyaz en tiskindigim şey :D sen ilk önce onu değiştir ha yaşın 45 üstüyse bilemem :D senin ilk motorunmu

ugur kredi kartına işbankasından para yatırıyosun telefon ac ilk önce ondan sonra parayı yatırdıktan sonra tekrar telefon ac ben parayı yatırdım die o gun cıkarıyolar kargoyu.sana kredi katının numarasını vericek yani onun kredı borcunu oduyomussun gb :wiinkk:

ayrıca yanak ları bende hiç sevmiyom :silent:

ugur kredi kartına işbankasından para yatırıyosun telefon ac ilk önce ondan sonra parayı yatırdıktan sonra tekrar telefon ac ben parayı yatırdım die o gun cıkarıyolar kargoyu.sana kredi katının numarasını vericek yani onun kredı borcunu oduyomussun gb :wiinkk:

ayrıca yanak ları bende hiç sevmiyom :silent:

tmm saol arayım bi adamları

çok teşekkür ederim en yakın zamanda kırmızıya boyatıcam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------

fotoşopla birde siyah renk yapabilirmisiniz

rica ederim.
olur akşama siyahınıda yaparım ancak standart bir egsoz görünümü çıkar karşına sen farklı bir tad aradığın için söylüyorum bunu yoksa siyah ben burdayım demesede her türlü gider.

rica ederim.
olur akşama siyahınıda yaparım ancak standart bir egsoz görünümü çıkar karşına sen farklı bir tad aradığın için söylüyorum bunu yoksa siyah ben burdayım demesede her türlü gider.

bende kırmızı renge boyattım sabah,boyanın kurumasını beklıyorum, akşam 1-2 resim atarım :)

ugur guzel olmus sakalı sordun mu bugun bi arkadasta alcaktı kalmamıs ellerınde 1-2 hafta sonra gelicekmiş sana ne dediler ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar