RR ile takaslı Araç (kabinin önündekine dikkat xD)

"arka koltuktaki kabinlerin önündeki" dediğin şey beyzbol sopası ise umarım motosikletlileri kovalamıyordur onunla :p

Kaputu siyaha boyatmayi anlamiyorum, resmen kaza yapip kaputu katlamis arabaya
astar boyali yeni motor kaputu takmislar gibi duruyor, sadece bu ilandaki araba icin demiyorum
Discovery channel'da West Coast Custom'da bir VW Touareg'in kaputunu siyah kaplamislardi
aynen kazali arac gibi oluyor bence.

Kaputu siyaha boyatmayi anlamiyorum, resmen kaza yapip kaputu katlamis arabaya
astar boyali yeni motor kaputu takmislar gibi duruyor, sadece bu ilandaki araba icin demiyorum
Discovery channel'da West Coast Custom'da bir VW Touareg'in kaputunu siyah kaplamislardi
aynen kazali arac gibi oluyor bence.

Hocam kaputda olmuyorda , beyaz bi insignia üstü siyah folyo güzel durur :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 ----------

kaç kişi bakıp yorum atmıyor , o kötü değildi be espiri , resim her ne b*k'sa :p:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arabanın negatif ünü malum
gece tavan lambası acık gezen 42 numara ayaklı abuzittin ablaların tercihiymiş genelde
renk de oldukca igrenc
buna manitayla binen katil olur o sopayla :)

bizim arabadada onun benzeri var çok etkilidir kerata :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------

GÖЯKEM;2206974' Alıntı:
Hocam kaputda olmuyorda , beyaz bi insignia üstü siyah folyo güzel durur :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 ----------

kaç kişi bakıp yorum atmıyor , o kötü değildi be espiri , resim her ne b*k'sa :p:cherry:

o folyoyu sökerkende boya metalik ise vernikle birlikte söker geriye alırsın folyoyu :farao:

amma abarttınız yavv . adam beyzbol oyuncusu, oyundan gelirken sopasını bagajda unutmuş . neden bu kadar büyüttünüzki..:p

Concorde787 doğru söylüyo dikkat edin arabayı arkadaş amerikada sattığı için beyzbol sopası çoook doğal

Bir de bunlar hep keyfe keder boyanıyor nedense.keyfe keder jant taktım keyfe keder egzos taktım.Ne keyifmiş ne kedermiş arkadaş

İki saattir bakıyorum, bakıyorum bu kadar yazılıp çizilecek ne var anlayamadım hala?
Arkada bir beyzbol sopası var.. Başka da bir absürdlük keşfedemedim..
Yaşlandım mı nedir? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar