1999 Honda Titan Alalım mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Titan brezilyalı değil mi nasıl üstün oluyor bu meret, samba mı öğrenmiş.:p

çinçin den iyidir yahu:p
bugün çinlilerin yanında hindistan ve macar malları sultan sayılıyorsa brezilya da rio görmüş bir adamın ürettiği motorun kendisi de karnaval gibi olur....:queen:

titan bitmeyen makinahani sayısaldan para çıkarsa garaj kurarım buhabbeti var ya çok yapılır::)her tarzdan bir makine. 125 lik olarak da titan koyucam::))) dostum titan al emin ol 0 ybr ile 30 binde titanı aynı anda kullanmaya başla ybr dağılmaya başladığında titan hala sağlam olarak yola devam eder::) duracel reklamı gibi oldu::)

cgl,ybr hikaye işte şahane;:bounce:http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/80998-boylesi-kalmadi-;.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------

titan bitmeyen makinahani sayısaldan para çıkarsa garaj kurarım buhabbeti var ya çok yapılır::)her tarzdan bir makine. 125 lik olarak da titan koyucam::))) dostum titan al emin ol 0 ybr ile 30 binde titanı aynı anda kullanmaya başla ybr dağılmaya başladığında titan hala sağlam olarak yola devam eder::) duracel reklamı gibi oldu::)

+1905 titan biraz sesli çalışır fakat motorunu bitiremessin :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kuryelcilerde hala binen CGL ci kaldımı yaaa.... :p
Daha çıktığı ilk senede hepsi döküldü...
İsteyene referans ta verebilirim..... :)))

2 si de güzel motor... YBR de Titan da.... Titan ın bariz az yakıtı artıları..Ybr nin de konforu....

İkisinin kötü yanı 125 lik olması... :p İkisi de çok sağlam motor..Sahibini üzmez... Dağda taşta bırakmaz....:cat: Cefakardır... Bir çoğumuz onlardan az ekmek yememişizdir.. :cat::rendeer:

Kuryelcilerde hala binen CGL ci kaldımı yaaa.... :p
Daha çıktığı ilk senede hepsi döküldü...
İsteyene referans ta verebilirim..... :)))

2 si de güzel motor... YBR de Titan da.... Titan ın bariz az yakıtı artıları..Ybr nin de konforu....

İkisinin kötü yanı 125 lik olması... :p İkisi de çok sağlam motor..Sahibini üzmez... Dağda taşta bırakmaz....:cat: Cefakardır... Bir çoğumuz onlardan az ekmek yememişizdir.. :cat::rendeer:

Sen hangi yırtık dondan çıktın, Eskişehir ve Ayvalık'da kurye arkadaşlar var evet.
Ybr 125 sadece parça bolluğundan ucuzluğundan tutuluyor kuryede.:p Kuryeler temiz Cgl olsa diye dert yanıyor.:p
Eskişehir'de bir kurye arkadaş silindir kapağını açmadan 350.000km yapmış.:bounce:

Son düzenleme:
Ben kullandığıma bakarım,Titan es kullanıcısı da gelsin şöyle böyle tarafı iyi desin döktürsün o zaman.:silent:

valla benim motor titan es değil has titan, titan es sonradan çıkanları ve 11 senedir motorunda ve diğer aksamlarında tık yok.

Kilometre önemli değil yani.:)

25.000km'de krankta boşluk yaptırdım piston çatlatmasından-balçık gibi benzin-yüksek hava ayarı yüzünden. Gerisi problemsiz.:)

geçmiş olsun balçık gibi benzin derken depoya şekermi kattılar tam olarak anlamadım

tamam anladım bazen insana benzeyen bazı insanlar insan demeye utanıyorum bilerek depoya toz şeker döküyorlar ben ondan öyle dedim.
ben devamlı seçkin yerlerden almaya çalışıyorum benzin istasyonu olarak opet ve shell favorilerim arasında.

konu ile alakası yok ama motorhocası sana sormak istiyorum.bir arkadaşımda moto guzzi breva 750 2003 model var kendisi 7500 tl istiyor motoruna.2007 model bir cbf 500 takas yapmak istiyormuş sence nasıl fikir.moto guzzi süper bir motor tork canavarı diyebilirim ve konforlu,gazı verdiğin zaman uçacak gibi ivmelenme yapıyor.ben dedim 750 cc den inip 500 cc motoru ne yapacaksın diye ama model farkı var ve kafa kafaya değişiceklermiş motoru.ne dersiniz acaba.

konu ile alakası yok ama motorhocası sana sormak istiyorum.bir arkadaşımda moto guzzi breva 750 2003 model var kendisi 7500 tl istiyor motoruna.2007 model bir cbf 500 takas yapmak istiyormuş sence nasıl fikir.moto guzzi süper bir motor tork canavarı diyebilirim ve konforlu,gazı verdiğin zaman uçacak gibi ivmelenme yapıyor.ben dedim 750 cc den inip 500 cc motoru ne yapacaksın diye ama model farkı var ve kafa kafaya değişiceklermiş motoru.ne dersiniz acaba.
Gerçi Motorhocası'na sormuşsunuz ama,benim görüşüm bu kadar cbf'mi er 5'mi tartışmasından sonra,tabiki cbf 500 diyeceğim.:p

arkadaşım bak kendınde demişsin zaten konu ile alakası yok ama dıye o zaman ne dıye 125 cc lik bır konuda 500 yada 750 cc konusunu okuyoruz anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar