Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Titan brezilyalı değil mi nasıl üstün oluyor bu meret, samba mı öğrenmiş.
titan bitmeyen makinahani sayısaldan para çıkarsa garaj kurarım buhabbeti var ya çok yapılır:her tarzdan bir makine. 125 lik olarak da titan koyucam:
)) dostum titan al emin ol 0 ybr ile 30 binde titanı aynı anda kullanmaya başla ybr dağılmaya başladığında titan hala sağlam olarak yola devam eder:
duracel reklamı gibi oldu:
![]()
Kuryelcilerde hala binen CGL ci kaldımı yaaa....
Daha çıktığı ilk senede hepsi döküldü...
İsteyene referans ta verebilirim.....))
2 si de güzel motor... YBR de Titan da.... Titan ın bariz az yakıtı artıları..Ybr nin de konforu....
İkisinin kötü yanı 125 lik olması...İkisi de çok sağlam motor..Sahibini üzmez... Dağda taşta bırakmaz....:cat: Cefakardır... Bir çoğumuz onlardan az ekmek yememişizdir.. :cat::rendeer:
senin tabirinleTitan hikaye beee , neymiş ölmezmişfarkı ne onu söyleyin:wiinkk:
http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/58212-honda-cgl-125-test.html
Kilometre önemli değil yani.![]()
Gerçi Motorhocası'na sormuşsunuz ama,benim görüşüm bu kadar cbf'mi er 5'mi tartışmasından sonra,tabiki cbf 500 diyeceğim.konu ile alakası yok ama motorhocası sana sormak istiyorum.bir arkadaşımda moto guzzi breva 750 2003 model var kendisi 7500 tl istiyor motoruna.2007 model bir cbf 500 takas yapmak istiyormuş sence nasıl fikir.moto guzzi süper bir motor tork canavarı diyebilirim ve konforlu,gazı verdiğin zaman uçacak gibi ivmelenme yapıyor.ben dedim 750 cc den inip 500 cc motoru ne yapacaksın diye ama model farkı var ve kafa kafaya değişiceklermiş motoru.ne dersiniz acaba.
konu ile alakası yok ama motorhocası sana sormak istiyorum.bir arkadaşımda moto guzzi breva 750 2003 model var kendisi 7500 tl istiyor motoruna.2007 model bir cbf 500 takas yapmak istiyormuş sence nasıl fikir.moto guzzi süper bir motor tork canavarı diyebilirim ve konforlu,gazı verdiğin zaman uçacak gibi ivmelenme yapıyor.ben dedim 750 cc den inip 500 cc motoru ne yapacaksın diye ama model farkı var ve kafa kafaya değişiceklermiş motoru.ne dersiniz acaba.