100 cesur motorcu olalım...

motordelisi klübü neler yapıyor halbuki....yardım kampanyası düzenliyor,ağaçlandırma yapıyor vs...ama sadece okan bayülgen nedense destekledi medyada...oysaki daha birincil ve etkili bişiler yapabiliriz.onlar çalışsın bizde güvenle toplanabilecek bir grup oluşturalım....bu iş gerçekten çok ciddi çok hayati!!..ya en azından hergün trafikteyiz.
motoru olsun olması.Atamızı sevssin yada karşı görüş bildirsin çok önemli değil.bir motorcu sevgi ve barış üzerine felsefe yapar ve bu işin temelinde bunlar vardır.

arkadaşlar olay şuu...açtığım sayfada yani 100 cesur motorcu olalımda herhangibir siyasi düşünce temeli bulunmamakta.sadece motorculara toplumun vede bu toplumun aydın diye bilinen kesiminin dahi malesef bizlere olan negatif bakış açısı...motor çeteleri türkiyede artıyomuşmuş.adamların yaptığı haber vede motorcuya bakış açısı bu...

bunu düzeltmek için bişi yapmalıyız. motorlarımızın keyfini çıkratmak,güvenle seyahat vede felsefemizin yaygınlaşması için bişey yapmalıyız.. facebook--yüz cesur motorcu sayfamızı yayına soktuk burda kalabalıklaşalım ve bişiler yapalım.ortak hedef ve amaç sanırım anlaşılmıştır.

Aynen Abi ßende Sana Katılıyorum. Şöyle ßişey VAr Tamam ßende Motorcuyum Altımda Mondial 151 Rs Olsada. Ama Türkiyedeki Otomobil kullanıcıları Motosiklet sürücülerini görmemezden geliyorlar. kendimizi ßir Şekilde Topluma Yaymamız LAzım. Haksızsam HAksızsın Onur Diyin Abi ßen Çıldırdım Artık. Otomoßil Sürücülerinin Önüme Direksiyon Kırmalarından..:cat:

sorun yok olmamalıda arkadaşlar. temelde felsefemiz ve yapmak istediklerimiz aynı..

Abi Peki NAsıl Yapalım? Hafta Sonları ßuluşalım. ßi Kaç Organizasyon Yapalım Ne Dersiniz? İyi Olmazlı ßizde Yaygınlaşalım Motor Delisi Gibi!...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben daha 10 tane motorcuyu usulüne uygun bir grup sürüşü yaparken göremedim :(

Aynen Abi ßende Sana Katılıyorum. Şöyle ßişey VAr Tamam ßende Motorcuyum Altımda Mondial 151 Rs Olsada. Ama Türkiyedeki Otomobil kullanıcıları Motosiklet sürücülerini görmemezden geliyorlar. kendimizi ßir Şekilde Topluma Yaymamız LAzım. Haksızsam HAksızsın Onur Diyin Abi ßen Çıldırdım Artık. Otomoßil Sürücülerinin Önüme Direksiyon Kırmalarından..:cat:

O "B"'yi nasıl yapıyorsun öyle..
Çok şekil olmuş...
Beğendim..

rkadaşlar .genel sohpet bölümünde nasıl bir eylem bloğu açmıştık vede görkem arkadaşımız her ayın son pazar buluşmalrı diye bi sayfa açmıştı orda değişik fikirler var. bunlardan çıkardığım sonuç

1-Her ayın son pazarlarında buluşalım
2-facebook grubu oluşturalım
3-kendimize motorsiklet firmaları ve sanayiinden sponsor bulalım.
4-tüm motosiklet klüpleriyle görüşelim.
5-Ankaraya rota çizelim.Atamızı ziyaret edelim, siyasi partilerin dikkatlerini motosiklet camiasına çekelim.

yine şeytan aletime motoruma bindim(zaten hiç vazgeçemedimki,)
yine serseri gözüyle baktılar bize,(kamikaze sanıyorlar hala)
yine sıkıştırdılar trafikte,
yine tamponuma yapıştılar,
önüme kırdılar direksiyonları,
yine belediye çukuruna düştüm,
yine kazık bi vergi ödedim,
bu kadar sebep yetmezmi katılmak için

mustafa kemal [email protected][/QUOTE]

rkadaşlar .genel sohpet bölümünde nasıl bir eylem bloğu açmıştık vede görkem arkadaşımız her ayın son pazar buluşmalrı diye bi sayfa açmıştı orda değişik fikirler var. bunlardan çıkardığım sonuç

1-Her ayın son pazarlarında buluşalım
2-facebook grubu oluşturalım
3-kendimize motorsiklet firmaları ve sanayiinden sponsor bulalım.
4-tüm motosiklet klüpleriyle görüşelim.
5-Ankaraya rota çizelim.Atamızı ziyaret edelim, siyasi partilerin dikkatlerini motosiklet camiasına çekelim.

yine şeytan aletime motoruma bindim(zaten hiç vazgeçemedimki,)
yine serseri gözüyle baktılar bize,(kamikaze sanıyorlar hala)
yine sıkıştırdılar trafikte,
yine tamponuma yapıştılar,
önüme kırdılar direksiyonları,
yine belediye çukuruna düştüm,
yine kazık bi vergi ödedim,
bu kadar sebep yetmezmi katılmak için

Abi O Zaman ßu Pazar ßuluşma Var Yani Dimi? Hani Şimdi ßen Yanlış Anlamim Küçük Motorlarda ßu 100 Cesur Motorcu'nun Arasına Giriyormu? İlk Önce ßunu Öğrenimki Ona Göre Konuşiim Dimi abi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 ----------

hiç motor kazaları diyip google de görsellerde arama yaptınızmı...http://www.google.com.tr/images?hl=...&q=motosiklet+kazası&spell=1&biw=1003&bih=567

kaza yapan rahmetlilerden nasıl bahsedildiğine bi bakın..

Lanet Olsunki Motorcuları Fark Etmiyorlar Abi.... HArßiden Dehşet :salut:

Çok havalı...ß...
Her seferinde zor oluyor olmalı...Normal olanı neden kullanmıyorsun...Tek tuşa basınca çıkıyor halbuki...

Bu forumda bazı kurallar vardır..
Önce aşağıdaki gibi bi kaç konu açmalısın..
-Scooter'im nasıl race tadında gider.?
-Ön tekeri pembeye..Arkayı laciverte boyadım..Görüşleriniz.?
-Bakın 330 la giderken ellerimi bırakabiliyorum?
gibi...
daha yarım saat önce üye olup hemen bu konuya dalmışsın...
olmaz..

Çok havalı...ß...
Her seferinde zor oluyor olmalı...Normal olanı neden kullanmıyorsun...Tek tuşa basınca çıkıyor halbuki...

Bu forumda bazı kurallar vardır..
Önce aşağıdaki gibi bi kaç konu açmalısın..
-Scooter'im nasıl race tadında gider.?
-Ön tekeri pembeye..Arkayı laciverte boyadım..Görüşleriniz.?
-Bakın 330 la giderken ellerimi bırakabiliyorum?
gibi...
daha yarım saat önce üye olup hemen bu konuya dalmışsın...
olmaz..
Tabi ßen ßu Foruma Yeni Katıldım Doğru Diyorsunuz İlk Önce Dediğiniz Gibi Yapmalıydım Ama ßu Konuyu Görünce İlgimi Çekti.. Eğer Hatam VArsa Kusura ßakmayın.. Sorry:pr:

ARKADAŞLAR MOTORU OLSUN OLMASIN,50 CC-2200 CC ARASI TÜM MOTORCULAR BİR OLMALI..HENÜZ 100 MOTORCU OLAMADIK.YETERLİ VE OLGUN ÇOĞUNLUĞA ULAŞALIM.İLK EYLEMİ YASAL OLARAK YAPACAĞIZ. FACE SAYFASINDA ORTAK ARKADAŞ OMALIYIZ.

ÇOK İYİ BİLMESEMDE BİR SAYFA OLUŞTURDUM. AŞAĞIDAKİ BİLGİLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ BU SAYFAYA.

[email protected]

Öncelikle latin alfabesiyle yazı yazmayı deneyebilirsin mesela...
Büyük-küçük harf uyumunuda dikkat edersen..daha ne olsun ...:)

ben katiliyorum her turlu. face de kurulsun aninda gruptayim! izmir ve istanbul ayaklarinda da her turlu aktiviteye varim. hatta 2 arkadasim daha var ki onlar da sorgusuz sualsiz onaylarlar. 3 kisi ok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar