Alakası yok ama neyse.. Dedigin gibi Olsun...
alakası olmayan konu ne fırat açılasana hiç miseni gelıp evınden almadık?:cyclopsan
Alakası yok ama neyse.. Dedigin gibi Olsun...
alakası olmayan konu ne fırat açılasana hiç miseni gelıp evınden almadık?:cyclopsan
şşşşşt gürültü yapmayın.. ben yaşlı bi adamım...
walla bende motor yok alan olursa gelirim.. gelip alan olmazsada iyi eglenceler...
dedigimde 'saol' diye cevap yazan sen degilmiydin haktan bide unutulmu solabilirsin vs. diye yazıon....
ben daha çıkarken maksemde arkadası alıcam diye çıktım yola tamam mı fırat arakdaşaulasamadım yoldada hakan abi denk gelınce dağ yoluna çıktım direkmalum benzınsıkıntımda vardı yolda süleyman abilerde buna şahit oldu baska zaman olduda gelıp senı almadıkmı bu yaptıhın nankörluktur fırat senınyakısşmıyo böle şeyler bilader
şşşşşt gürültü yapmayın.. ben yaşlı bi adamım...
daha var yaşlanmana abi... Hala genç ve Karizmatiksin...:cat:
cööö... hava güzel, var mı bi aksiyon ?!!?!
arkadaş niye hayat yok pazar günleri bu forumda ya ben sadece pazar çalışmıyorum... evli olanları tenzih ederim
ben zaten motoru garaja kapatıp dayımlara geldim daha da davosa gelmem :queen:
Atraksiyonu yaptık ben,Gökhan,Murat,Mustafa abi olarak.
Takas işi hayırlı bir şekilde gerçekleşmiştir. Murat'a ve Mustafa abiye hayırlı , uğurlu olur inşallah.
özcan kardeşim tiger kardeşliğimiz hayırlı olsun mustafa kemal:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------
arkadaşlar slm mustafa ve kemal yılmaz kardeşleriz yaşlarımız 31 ve 38 gazcılarda elektrik malzemelri toptancılığı ile uğraşıyoruz.soner şimşek özcan1980 arkadaşlarımız aracılığı ile bursa mt kulübünüze üye olduk.gezilerde ve buluşmalarda sizlerle tanışmak ve görüşmek isteriz herkese sevgiler.mustafa ve kemal yılmaz gazcılar yılmaz elektrik.
özcan kardeşim tiger kardeşliğimiz hayırlı olsun mustafa kemal:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------
arkadaşlar slm mustafa ve kemal yılmaz kardeşleriz yaşlarımız 31 ve 38 gazcılarda elektrik malzemelri toptancılığı ile uğraşıyoruz.soner şimşek özcan1980 arkadaşlarımız aracılığı ile bursa mt kulübünüze üye olduk.gezilerde ve buluşmalarda sizlerle tanışmak ve görüşmek isteriz herkese sevgiler.mustafa ve kemal yılmaz gazcılar yılmaz elektrik.