Arkadaşlar lastikleri değiştirmeyi düşünüyorumda elimde 190 arka lastik var aranızda hiç deneyen oldu mu?
hayırlı akşamlar arkadaşlar herkeze bol neşeli ve keyifli sürüşler bu sıralar havalarda el veriyor akşamları geç geliyorum bakamıyorum bu arada benim acilen zincir almam gerekiyor nerden ne alayım tavsiyeleriniz çok makbule geçer
bu mobilet bi yerden tanıdık![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-f-satilik-honda-cbr600f-motor-34371186/detay
1990 model, orjinal 210 bin Km.'de 600F.
Beyler herkesin bayramı kutlu olsun.
Arife günü depoyu fulleyip Bursa,ya gittim ve dün geri geldim.Pendik-Yalavo feribot ile geçtim..17 TL.İlk defa binecek arkadaşlara tavsiye;kesinlikle arabaları beklemeden ilk sıraya geçin.Dönüşte Topçular-Eskihisar geldim.8 TL.Toplam 245 KM yaptım ve rezerv yandı.Yani pek fazla gazlamazsan 1 depo 250KM gidiyor.
![]()
Arkadaşlar birkaç sorum olacak
Şimdi benim motorun zinciri uzun değil ama ön dişli 70-80 km hızdan sonra inanılmaz bi ses yapıyo değiştirsem mi acaba
Ayrıca smokehead eksoz var cok bagırıyo
Düşük devirlerde sessiz devirlendikte öten eksoz olarak tavsiyeniz nedir?
Hoşgeldin Kemal, rezervin son ışığıda söndükten sonra sakin kullanımda 50 km daha gidersin, yani sen onu bir depo ile 300 km olarak düşün; gayet makul.
Dişlini kontrol et istersen, değişmesine gerek varsa değiştirirsin, gerek yoksa bırak ses yapsın ne olacak. Çok rahatsız oluyorsan da keyif senin keyfin tabi.
Egsoz olarak, benim karbon Devil'den memnundum; düşük devirde çok gürültülü olmayan tok bir sesi vardı ve devri yükseltince güzel bağırıyordu.
Yahu banada bir ön lastik gerek...
Ben yine aynisinden alicam..
Michelin..
Ilk motorum oldugu icin basta bunlar vardi ve simdiye kadar okeydi..
Sanirim ok...
Ne dersiniz???
Abi on ve arka lastigi ayni anda degistir.
Eger biri digerinden daha iyi veya daha kotu yolu tutarsa basini agritir o lastikler.
Birde Michelin in hangi lastigi?