çin malı cruiser motor ile dağda cross tadında gezi.

Merhaba bayramın ikinci günü eşimle ne yapsak ne etsek diye düşünürken,birden bir şimşek çaktı ve daha önceden adını duyduğum ama bir türlü gitmek nasip olmayan izmir yamanlardaki karagöl'e gidelim dedik.Hava buca'da güzel ama karagöl denen yer dağın taaa arkalarında bir yer.tereddüt yaşanmadı değil tabii,ya yağmur yağarsa,ya yollar çok kötüyse (duyumlarımız bu yöndeydi yolun çok kötü olduğu) vb. vb. kaygılar güderken birde baktık remzi'nin (ramzey) üstündeyiz,giderken ne yazık ki çok resim çekemedim üzgünüm ne zaman ki dağa tırmamaya başladık ki manzara büyülemeye başladı ve bastık deklanşöre.buyrun fotoğraflar.
dsc8645.jpg

dsc8675.jpg

dsc8654h.jpg

dsc8679.jpg

dsc8696.jpg

yamanlar dağının tek başına bir sakini:queen:
dsc8698.jpg

körfezden bir manzara
dsc8738y.jpg

Veee cruiser motorla cross tadı başlıyor...
dsc8749.jpg

dsc8755.jpg

dsc8766.jpg

dsc8769.jpg

ve uzun ve tedirgin edici yoldan sonra karagöle vardık, gerçekten doğa harikası bir yer mutlaka tavsiye ediyorum.Görüldüğü üzere kamp yapma şansı var.
dsc8775.jpg

dsc8778.jpg

dsc8781m.jpg

dsc8790.jpg

dsc8799.jpg

dsc8813.jpg

dsc8821a.jpg

dsc8841.jpg

dsc8856.jpg

dsc8861.jpg

dsc8881.jpg

dsc8891.jpg

dsc8902.jpg

dsc8911.jpg

işte benim REMZİ :cherry: çinli minli ama sağolsun ayağımızı yerden kesti ve şimdiye kadarda hiiiiç yarı yolda bırakmadı.
dsc8921.jpg

dsc8933.jpg

dsc8937.jpg

dsc8962g.jpg

dsc8991.jpg

dsc9015.jpg

dsc9018.jpg

dsc9039.jpg

resimler bu kadar arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi mutlaka gidip görülmesi gereken bir yer..bu arada unutmadan motorsiklet giriş 5 lira.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel kareler teşekkürler,sonbahar yaprakları kış mı geliyor ne.:)

Çok güzel manzaralar bende bugün yine attım kendimi ormana çamura.
Teşekkürler paylaştığınız için.

benim için zevkti sizlerle paylaşmak.insanın böylesi ortamlara ihtiyacı oluyor gerçekten

Çaktırmadan iki resim eklim araya dayanamadım.(umarım yancılığımı hoş görürsünüz : )
photo0041v.jpg

photo0049t.jpg

:) konu açıcak kadar resim çekemedim...

Acaip güzel!.. fakat resimler nerede çekilmiş? onuda not düşseydin keşke:silent:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Kareler çok güzel. Sonbahar'ın tüm renklerini görmek mümkün.
Ellerinize sağlık.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elinwe saglık yeni gezileri bekliyorum

böyle gizli kıyıda köşede kalmış güzellikleri ifşa eden moto seyyah yazılara baylıyorum
ufkum vebilgim genişliyor tekerinize sağlık,birde mesafa ve harita kroki eklenirse daha mükemmel olur
vesselam..

çok güzel bi gezi olmuş. manzara muhteşem. böyle doğa harikası yerlerin ülkemizde bulunması gerçekten çok güzel bişey. ama değerini bilmiyoruz ne yazıkki.umarım hep o güzellikte kalır ve insanlar tarafından bozulmaz

fotoğraflara imrenerek baktım, çok guzel bir gezi olmuş :) devamınıda bekleriz :cat:

Merak etme orhan. Ramzeyi zorlamada sınıra gelmeye daha çok var. Ben eşimle çok daha zorlu rampa, stabilize ve kötü yollarda zorladım ramzeyi. Altı yüksektir ve çekişi kendi çapında süperdir. Hiç yolda koymadı bizi.

Ellerine, emeğine ve Ramzeyine sağlık. Selamlar.

Soğukların bastırmaya başladığı şu günlerde tekrar motosiklete binip gezme isteği uyandırdığınız için teşekkürler...

böyle gizli kıyıda köşede kalmış güzellikleri ifşa eden moto seyyah yazılara baylıyorum
ufkum vebilgim genişliyor tekerinize sağlık,birde mesafa ve harita kroki eklenirse daha mükemmel olur
vesselam..

dostum gerçekten eklemeyi çok isterim mapstan harita falan ama inan daha o kadar yetenekli değilim ne yazık ki çözersem eğer mutlaka ekleyeceğim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------

çok güzel bi gezi olmuş. manzara muhteşem. böyle doğa harikası yerlerin ülkemizde bulunması gerçekten çok güzel bişey. ama değerini bilmiyoruz ne yazıkki.umarım hep o güzellikte kalır ve insanlar tarafından bozulmaz

keşke "hayır kesinlikle ortalıkta bir tek bile çöp yoktu,etraf tertemizdi" diye yazabilseydim ama ne yazık ki,insanlarımız hem ağzı açık doğaya hayran olup hemde arkalarında onlarca çöpü bırakıp gitmekte sakınca görmemişler.Gerçekten üzücü ve sinirlendirici bir durumdu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------

tekerıne emeğine sağlık.ama remziyı o kdar küçümseme

Yok hocam küçümsemek değil zaten yorumdada dedim ya çin min ama asla yolda bırakmadı.Benzin bitmeleri dışında :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar