- Konu Yazar
Merhaba bayramın ikinci günü eşimle ne yapsak ne etsek diye düşünürken,birden bir şimşek çaktı ve daha önceden adını duyduğum ama bir türlü gitmek nasip olmayan izmir yamanlardaki karagöl'e gidelim dedik.Hava buca'da güzel ama karagöl denen yer dağın taaa arkalarında bir yer.tereddüt yaşanmadı değil tabii,ya yağmur yağarsa,ya yollar çok kötüyse (duyumlarımız bu yöndeydi yolun çok kötü olduğu) vb. vb. kaygılar güderken birde baktık remzi'nin (ramzey) üstündeyiz,giderken ne yazık ki çok resim çekemedim üzgünüm ne zaman ki dağa tırmamaya başladık ki manzara büyülemeye başladı ve bastık deklanşöre.buyrun fotoğraflar.
yamanlar dağının tek başına bir sakini:queen:
körfezden bir manzara
Veee cruiser motorla cross tadı başlıyor...
ve uzun ve tedirgin edici yoldan sonra karagöle vardık, gerçekten doğa harikası bir yer mutlaka tavsiye ediyorum.Görüldüğü üzere kamp yapma şansı var.
işte benim REMZİ :cherry: çinli minli ama sağolsun ayağımızı yerden kesti ve şimdiye kadarda hiiiiç yarı yolda bırakmadı.
resimler bu kadar arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi mutlaka gidip görülmesi gereken bir yer..bu arada unutmadan motorsiklet giriş 5 lira.
yamanlar dağının tek başına bir sakini:queen:
körfezden bir manzara
Veee cruiser motorla cross tadı başlıyor...
ve uzun ve tedirgin edici yoldan sonra karagöle vardık, gerçekten doğa harikası bir yer mutlaka tavsiye ediyorum.Görüldüğü üzere kamp yapma şansı var.
işte benim REMZİ :cherry: çinli minli ama sağolsun ayağımızı yerden kesti ve şimdiye kadarda hiiiiç yarı yolda bırakmadı.
resimler bu kadar arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi mutlaka gidip görülmesi gereken bir yer..bu arada unutmadan motorsiklet giriş 5 lira.