Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

serviste ne işin var ki? kaskolu mu motosiklet?

zaten bayram soğuk geçer yağmur yaş en güzeli 4 teker :)

Motorun serviste ne işi olabilir ?:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------

Babana selamımı söle Sadık:cherry: benim motor bayramdan sonraya kaldı ya..

Motorun serviste ne işi olabilir ?:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------

Babana selamımı söle Sadık:cherry: benim motor bayramdan sonraya kaldı ya..

sen sinyal kırıldı demiştin ben servislik birşey yoktur diye düşünmüştüm.

ah be kardeş nazara gelmişsin sen:salut:milletin gözü kalmıştı egzosta:)

Sorma ya Onur takmamaya çalışıyorum :) olan oldu küçür hasar olduğuna sevindim yani...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

Sen karar verdinmi buldunmu birşeyler ?

Arkadaşlar merhaba öncelikle şimdiden herkesin bayramını kutlarım ya bugun bu akşam motor ayaklıkta dururken devrilmiş depo ağaca çarpmış çok çok az bi göçüklük oluşmuş depomda? nasıl düzeltilir daha önce başına gelen varmı depo göçüklüğü? servis halledebilirmi?

geçmiş olsun. maalesef depo göçüklüğünün tamiratı olmuyor. Çünkü CBRlarda depo, çift saclı. yenisiyle yada çıkma parçayla değiştireceksiniz.

Peki kardesm sagol sıparısı verıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------

Aklıma bıse daha takıldı siparişi kredı kartı ıle verdım şifre istemedi kart numarası ve arkasındakı 3 harfı ıstedı yazdım onaylandı dedı sorun yoktr dımı?bıde guvenlık konusundada sorun olacagını sanmıyorum buyuk ve referansı cok olan bı sıte

firmanın ismi daha önceden duyulmuş ise dert etmene gerek yok kardeş. 16 haneli ve arka yüzündeki 3 haneli no ile işlemi yaparlar. zaten hesap özetindende bakabilirsin ne zaman geçmişler kartından diye

Peki kardesm sagol sıparısı verıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------

Aklıma bıse daha takıldı siparişi kredı kartı ıle verdım şifre istemedi kart numarası ve arkasındakı 3 harfı ıstedı yazdım onaylandı dedı sorun yoktr dımı?bıde guvenlık konusundada sorun olacagını sanmıyorum buyuk ve referansı cok olan bı sıte

ENGİN REİS Sen Sen Ol Sakin Sifre İsteyen İnternet Firmalarıyla sakın Alışveriş Yapma Alışveriş Yapacaginda Kredi Kartında 4 Sey İster Senden...

1. KART SAHİBİ
2. Hesap No
3. Son Kullanım Numarası
4. CVC2 [ 3 Harflı olur kartın arkadasında yazar ]

İnternette Alisveris Sitem mevcut benimde Sakın olaki sifre isteyenlere Güvenme....

Arkadaşlar merhaba öncelikle şimdiden herkesin bayramını kutlarım ya bugun bu akşam motor ayaklıkta dururken devrilmiş depo ağaca çarpmış çok çok az bi göçüklük oluşmuş depomda? nasıl düzeltilir daha önce başına gelen varmı depo göçüklüğü? servis halledebilirmi?

bizim tanıdıgında basına geldı duzeltilirmiş kaportacıların vakumlu bi aletı varmış vakumlayarak cekıyormuş duzeliyormuş fakat boyada kalkma olur dedi sonra depoyu falan boyatman gerekebilir bize adam degmez dedi bence sende ugrasma

Sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim. Kredi kartınızı internette kullanmayın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

bizim tanıdıgında basına geldı duzeltilirmiş kaportacıların vakumlu bi aletı varmış vakumlayarak cekıyormuş duzeliyormuş fakat boyada kalkma olur dedi sonra depoyu falan boyatman gerekebilir bize adam degmez dedi bence sende ugrasma

deponun her bölgesine maalesef vakumlama yapamıyorlar depolar çift saçlı çünkü. Başıma geldiği bir olay olduğu için söylüyorum. nazarlık kalsın dendiği gibi.

oh masallah benım de sağ gidon hafıf yamuk. gıdıyor oyle alışıyor ınsan :)

ali yanlıs bu senıkı gibi değil :queen: senınkı anlaşılmıo ouzun cıbır cok fena oldu yanı şöle diyeyim sol elcik yamuldu depoyla yapıştı:queen::queen::queen:

cıbırımı çok seviyorum bugun yine yeni bi hatunla tanısmama vesile oldu:queen:
kız ben cok seviom motorları fln filan dedi oturttum :queen::queen:
sonra gezdirdim biras ilk defa bindiği cok belli oluodu resmen kız sarıldığında hatuna sırtımda taşıdım sanki :queen::queen::queen:

ali yanlıs bu senıkı gibi değil :queen: senınkı anlaşılmıo ouzun cıbır cok fena oldu yanı şöle diyeyim sol elcik yamuldu depoyla yapıştı:queen::queen::queen:

sonra gezdirdim biras ilk defa bindiği cok belli oluodu resmen kız sarıldığında hatuna sırtımda taşıdım sanki :queen::queen::queen:

:cherry::cherry::cherry: benide gezdirr motorsuzluk kötümüş alışınca:queen::queen:

kötü olmuş yahu :)

cıbırım la bende çok kız gezdırdım dırek kollarımda gezıyolar sankı. :queen:

ama guzel oluyo bea :queen:

merhaba abiler ben bişey soracagım zealsun zs 200 gs ile cıbırın farkı nedr hangısı daha ıyı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar