Bayramın ikinci günü 17 Kasım Çarşamba İznik gezisi

Arkadaşlar merhaba, daha önce defalarca yapıldı fakat benim gibi henüz bu bölgeyi gezmemiş olan bazı arkadaşlarla birlikte bayram tatilini fırsat bilip İznik'e bir gezi yapalım dedik. Rota daha önceki gezilerden aldığımız bir rota olcak. Belki dönüş yolu karamürsel yerine tekrar Orhangazi üzerinden Yalova olabilir, böylece gölün her iki yanınıda gezmiş oluruz.

92803236.png

Gezi 17 Kasım çarşamba günü sabah 9'da Pendik'teki ido feribot iskelesinin önünde buluşarak 09:30'da ki sefer ile Yalova'ya geçiş yapılarak devam edilcektir.

Kahvaltıyı feribotta yapılabilir diye düşündüm fakat yol üzerinde kahvaltı edebilceğimiz mekan bilen varsa duruma göre kahvaltı planını değiştirebiliriz.

Amaç gezi süresini mümkün olduğunca uzun tutarak bol fotoğraflı ve eğlenceli bir gezi yaparak stres atıp aynı zamanda iznik'teki tarihi yerlerleri gezmek.

Öğlen yemeğini piknik şeklinde de yapabiliriz, ya da İznik'te köfteleri miğdeye indirebiliriz :queen: kahvaltı gibi bu konuda da talebe göre esnek davranabiliriz

Dönüş ise akşam 19:00'da Yalova'dan kalkan İdo feribotuyla yapılacaktır.

Yolu uzun tutmak isteyen arkadaşlar olursa gidişimizi eskihisar - topçular üzeriden yapabiliriz ancak dönüşü kesinlikle Yalova - Pendik arası yapılacaktır, akşam karanlığında E-5'te sürüş güvenliğimizi tehlikeye sokacak bir çok araç oluyor o saatlerde.

Katılanlar

1) Overcloud
2).............

Katılanlar

1) Overcloud
2) polo34
3) ...?

bu arada pendik-yalova pahalı olur, eskihisardan geçelim derim, hem biraz da yol yapmış oluruz, dönüşe karışmam, aslında gidişimiz karayolu olsa :)

Son düzenleme:
Katılanlar

1) Overcloud
2) polo34
3) fatih uysal

bende size sakaryadan katılacağım inş, selim abi siz veya overcloud iletişim için tlfn numaralarınızı özelden gönderebilir misiniz? yolda buluşuruz:cat:

Katılanlar

1) Overcloud
2) polo34
3) fatih uysal

bende size sakaryadan katılacağım inş, selim abi siz veya overcloud iletişim için tlfn numaralarınızı özelden gönderebilir misiniz? yolda buluşuruz:cat:

bnim tel 0533 666 96 51 (isim bulut). Sakarya'dan geliyorsan gidişimizi Eskihisar'dan yapalım, bizi Topçular'da karşılayabilirsin, senin için daha rahat olur.

Dönüş şekline hepbirlikte karar veririz, yolu uzatmak isteyen başka arkadaşlarda çıkacak gibi görünüyor :)

Yeni buluşma noktası Eskihisar Gişeleri, saat 09:00

Son düzenleme:
kamp yokmu ne oldu diğer açılan konuda kampdan bahsediliyordu,
katılmak isterdim fakat bayramın 2. günü işim var :pale:

bol bol resim çekin bakarak iç çekeriz biz burada :cat:

Güncel liste:

1) Overcloud
2) polo34
3) fatih uysal
4)...................

1) Overcloud
2) polo34
3) fatih uysal
4) mehmet tufan

yanlız geri dönüş yolunda sizinle olmayacağım, orhangaziden yada yalovadan bursaya gaz açıp nişanlımı görme niytindeyim :)

diger il gruplarına ulassanız daha fazla katılımcı olur belki... bursa,balıkesir,bilecik vs il gruplarınada ulasmayı deneyin bence... İYİ BAYRAMLAR:rendeer:

rotanız güzel. yalakdere yolu iyidir, güzeldir fakat çok az kullanılan bir yol olduğu için traktör, büyükbaş hayvan ve çocuk yolunuza çok çıkar dikkat edin. güzel virafları vardır fakat yoldaki mıcırlara dikkat edin.
İznikte Köfteci Yusuf'u tavsiye ederim (İMREN lokantası) köftenin yanında, pirzolası müthiştir. kaymaklı ekmek kadayıfı lüpletmenizi tavsiye ederim. Fiyatları inanılmaz derecede ucuzdur. (2 kişi 12-14 TL arasına taş çatlasın keyifle yersiniz.)

bulut ben gelirdim ama biliyorsun yollarda olacağım... kalbim sizlerle... köfteleri yerken beni anın kulaklarım çınlasın..

inşallah bir dahaki sefere Ramço :)

köfte konusunda emin ol kulakların çınlayacaktır :p

GÜNCEL LİSTE

1) Overcloud
2) polo34
3) fatih uysal
4) mehmet tufan
5) ......................

bayramdan sonraki hafta sonu bi gezi yapmayı düşünen olurm uacaba, bayram diye izmire kadar geldim yolda motorcu arkadaşları gördüm geziye çıkmış çok imrendim bende bu havaların son zamanlarından yararlanarak gezi yapmak istiyorum ama bayramdan sonraki hafta sonu anca motor üstünde olabilirim. :(

bu konuda benimle aynı sorunu yaşayan birileri varmı ? yani bayramın son haftası gezi yapmak isteyen arkadaşlar varsa yazın lütfen, bişeyler planlayalım

Katılanlar

1) Overcloud
2) polo34
3) ...?

bu arada pendik-yalova pahalı olur, eskihisardan geçelim derim, hem biraz da yol yapmış oluruz, dönüşe karışmam, aslında gidişimiz karayolu olsa :)

pendik yalova motosiklet geçiş ücreti 18 tl dir.(zamdan önce)

GÜNCEL LİSTE

1) Overcloud
2) polo34
3) fatih uysal
4) mehmet tufan
5) ......................

avrupa yakası buluşma noktası belirlemek isteyen olursa levent bp olabilir ama saatini konuşalım...

Bu geziyi dört gözle bekliyordum ama erken oldu maalesef inşallah başka sefere,sizlere iyi geziler iyi eğlenceler.Bu arada şimdiden bayramınız mübarek olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar