[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

wala bu kadar heveslenip plan yapıp sonradan gene planım bozulup gelemeyince dogal olarak üzülüyorum yani

@ mavi prens
Üzülme canım..The Dude'un dediği gibi yakın zamanda gene tekrarlarız aynısını..Hem enduroyu alınca daha cızbızlı dağ, bayır gezileri olacak :)

tesellileriniz için teşekkürler arkadaşlar ama insanın canı sıkılıyo işte :) ama havalar şu sıralar mükemmel gidiyo hiç sonbahar havasıda degil ve böyle canlı hoş etkinlikler her daim olmuyo neysehhh artık önümüzdeki maçlara bakıcasss inşallah önümüzdeki maçıda vermeyiz yoksa alayına isyana giderim wala :cherry: benim yerimede yiyin gariii :cherry:

tesellileriniz için teşekkürler arkadaşlar ama insanın canı sıkılıyo işte :) ama havalar şu sıralar mükemmel gidiyo hiç sonbahar havasıda degil ve böyle canlı hoş etkinlikler her daim olmuyo neysehhh artık önümüzdeki maçlara bakıcasss inşallah önümüzdeki maçıda vermeyiz yoksa alayına isyana giderim wala :cherry: benim yerimede yiyin gariii :cherry:

Onu yapacağımıza şahsen söz verebilirim bak :mrgreen:

Arkadaşlar benide ekleyin listeye gelmek için elimden geleni yapıcam, görüşürüz inşallah,

dün akşam beşiktaş'ta arkadaşlar'la çay içip 2 lafın belini kırdık sonra dağru eve.güzel fırtına başlamıştı .nasıl olsa motor ağır bende ağırım :p dedim rahat rahat herzamanki gibi tamyol geçerim köprüyü.köprü'nün üzerine doğru girerken hızım 100-110 gibi bir tokat hop dedim ne oluyor fren 50 km hız sinyali yaktım motor resmen şerit içinde geziyor :cyclopsan ben dötü kolluyorum aynadan salak biri yanımdan geçmeye kalkıpta birde O tokatlamasın diye.benim şeritte gezdiğimi gören araç sürücüleri bana yaklaşmadılar bile.yavaş yavaş köprüden çıktım kazasız belasız.aman diyim eğer kuvvetli lodos varsa köprüden dikkatli geçin.300 kg'lık motoru şeritte resmen oynattı.demedi demeyin

Sabah beridir bende aynı şeyi söylüyorum Tamer abi..
20 küsür senedir motor tepesinde olan bu adamın sözlerini kulak arkası etmezler sanırım ..
Bende vapur meselesini düşünmeye başladım ...

harem sırkecı 3,00tl artcı 1,50kr deneyın:)
şahsım adına herzaman ben kullanıyorum ve tavsıye edıyorumarkadaslar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir arkadaş butik açacak tasarımlarını çizimlere dökecektim rica etmişti iptal ettik. geliyorum arkadaşlarrrrr. yuppiiiiii:>D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 ----------

Güncel Liste..

01- Osbourne
02- HERSEKLI
03- The Dude
04- Emrello
05- Overcloud
06- RunemagicK
07- FinalCUT +1
08- Arnold
09- MotorKafa
10- brs3417
11- acayüp
12- mayildiz
13- musap52
14- Sivernson
15- Tombo
16- Umarsız
17- Fanatik
18- Mavi Prens
19- Rebornx4
20- Mehmet Tufan
21- Burak_34
22- Arjantinli69
23- Sekiz
24- harbitürk
25- ozrace
26- takendy +1
27-hatis +1 arkadaşla gelicem.

Sabah beridir bende aynı şeyi söylüyorum Tamer abi..
20 küsür senedir motor tepesinde olan bu adamın sözlerini kulak arkası etmezler sanırım ..
Bende vapur meselesini düşünmeye başladım ...

bence'de rüzgar varsa vapur en güzeli.çayınızı yudumlayarak gelirsiniz sıkıntısız.bu arada ben 19:10 gibi uğramayı düşünüyorum işe giderken.malum akşam nöbeti var.

o rüzgar olayına hiç girmeyelim . bn 46 kg 1,74 boyundayım kilo kaybı oldu biraz:)52 idim.
tam rüzgarda uçma modundayım. allah korusun:D

kusura bakmayın ben gelemicem bana paket yapıp yollasanıza..:mrgreen:

kalbim sizinle...

aman o zaman köprüden geçerken dikkat edin.

köprüden on dkda iki kez geçtim valla artçı olduğum için bişe olmadı ama epey estirdii...:queen::queen::queen:
kendim kullandığmda, arkadaşımın babası dalga geçio body e fln gitsin hatice yoksa allah korusun köprüdeki kamera kayıtlarında uçan insan görmek istemiorus diyeee.:queen::queen:

köprüden on dkda iki kez geçtim valla artçı olduğum için bişe olmadı ama epey estirdii...:queen::queen::queen:
kendim kullandığmda, arkadaşımın babası dalga geçio body e fln gitsin hatice yoksa allah korusun köprüdeki kamera kayıtlarında uçan insan görmek istemiorus diyeee.:queen::queen:

bende arkadaslarım ıle dalga gecıyordum aynı sekılde ceplerıne bırertane cakıl tası koyuyordum :mrgreen:

ne zamandır merak ettiğim bişey. bizim artçıdan para alıyolar peki diğer taşıtlarda durum nedir? araba yada minibüs içindeki yolcularıda sayıyolarmı?

her aractakı yolcu ıcın para alıyorlar dostum ama keyıflı oluyor meret cayını sımıtını al cık ust kata bırde eskı arabalı vapurlar yok artık suhulet ve bırkac tane daha var cok suratlıler tavsıyeme devam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar