wala bu kadar heveslenip plan yapıp sonradan gene planım bozulup gelemeyince dogal olarak üzülüyorum yani
tesellileriniz için teşekkürler arkadaşlar ama insanın canı sıkılıyo işteama havalar şu sıralar mükemmel gidiyo hiç sonbahar havasıda degil ve böyle canlı hoş etkinlikler her daim olmuyo neysehhh artık önümüzdeki maçlara bakıcasss inşallah önümüzdeki maçıda vermeyiz yoksa alayına isyana giderim wala :cherry: benim yerimede yiyin gariii :cherry:
Onu yapacağımıza şahsen söz verebilirim bak :mrgreen:
Sabah beridir bende aynı şeyi söylüyorum Tamer abi..
20 küsür senedir motor tepesinde olan bu adamın sözlerini kulak arkası etmezler sanırım ..
Bende vapur meselesini düşünmeye başladım ...
bence'de rüzgar varsa vapur en güzeli.çayınızı yudumlayarak gelirsiniz sıkıntısız.bu arada ben 19:10 gibi uğramayı düşünüyorum işe giderken.malum akşam nöbeti var.
o rüzgar olayına hiç girmeyelim . bn 46 kg 1,74 boyundayım kilo kaybı oldu biraz52 idim.
tam rüzgarda uçma modundayım. allah korusun![]()
aman o zaman köprüden geçerken dikkat edin.
aman o zaman köprüden geçerken dikkat edin.
harem sırkecı 3,00tl artcı 1,50kr deneyın
şahsım adına herzaman ben kullanıyorum ve tavsıye edıyorumarkadaslar.
köprüden on dkda iki kez geçtim valla artçı olduğum için bişe olmadı ama epey estirdii...:queen::queen::queen:
kendim kullandığmda, arkadaşımın babası dalga geçio body e fln gitsin hatice yoksa allah korusun köprüdeki kamera kayıtlarında uçan insan görmek istemiorus diyeee.:queen::queen:
ne zamandır merak ettiğim bişey. bizim artçıdan para alıyolar peki diğer taşıtlarda durum nedir? araba yada minibüs içindeki yolcularıda sayıyolarmı?