Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Nazara geldik.. ışıklarlarda duran motoru kaldırırken depriyajı kaçırıp düşürdük sola yattı...sol ayna,sinyal ve debriyaj kolu kırıldı servise verdim parçaların siparişi verildi yapılacak.. kazasız belasız hepimize arkadaşlar :) Üzüldüğüm nokta o kadar gezdik tozduk trafikte yol yaptık sen ışıklardan kalkerken depriyajı kaçır, hani ön kaldırmak istesem üzülmem hakkettim derim ama ben bunu haketmedim.. buda nazarı olsun motorumun..

Geçmiş olsun valla bu forumdakiler hep seni konuşuyorlar.
Susun len dedim dinlemediler :queen:

Ben ilk zamanlar senin yaptıgını ykuş yukarı 2den 1e gecıremedım boşta kaldı gaz verincede bırden vitese geçti en son redline sesini duydum :cherry:
ilk ve son teker maceram oydu.:bounce:

arkadaşım geçmiş olsun sende bişey yok inşallah, nazarlık diyelim, umuyoruz son olur

geçmiş olsun kardeş ben daha bi kaza geçirmedim allaha şükür ama yatırıken birkez kaydı zorda olsa toparladım başka bir tehlikem olmadı. Bu motorla arka kaldıran bir resim gördüm o gerçekmi bilen varmı arkadaşlar?

düşmeyen motorcu yoktur daha düşmemiş motorcu vardır..

Cana gelmedikten sonra gerisi mühim değil.(Çaktırma adamın canı gidiyo)

arka niye kaldırılmasın cıbırla manşallah çok salam frenleri var :)

oğuz geçmiş olsun kardeş her işte illa bir hayır vardır sıkma kendini,belki düşmesen başına daha kötü bişey gelebilirdi düştün birazaman geçti vs böyle bak...söylediklerin basit şeyler bak benim daha motorum bile yok arkadaşlardan motor dileniyoz :pale:

oğuz geçmiş olsun kardeş her işte illa bir hayır vardır sıkma kendini,belki düşmesen başına daha kötü bişey gelebilirdi düştün birazaman geçti vs böyle bak...söylediklerin basit şeyler bak benim daha motorum bile yok arkadaşlardan motor dileniyoz :pale:

Aynı Durum Bendede War Kardeşim Motorun Krank Bilyaları Dağıldı Motora 3-4 Gündür Binemiyorum Evden Dışarı Çıkamıyorum Walla Hastalık Olmuş İyce Motor Benim Elim Ayağımmış Yeni Fark Ettim.

Aynı Durum Bendede War Kardeşim Motorun Krank Bilyaları Dağıldı Motora 3-4 Gündür Binemiyorum Evden Dışarı Çıkamıyorum Walla Hastalık Olmuş İyce Motor Benim Elim Ayağımmış Yeni Fark Ettim.

Cana da gelse mala da gelse insan üzülüyor...

Cana gelmesin ama...

*
kardeş bu arada bugün distribütörlüğü arayacaktın, arayabildin mi? ben de bir daha mail attım..

arkdaşlar ilk kazamı yaptım :( önümdeki motor kullanıcısı yüzünden kontrolü kaybettim ama durmayı başardım ve malesef düştüm yinede ana yolda sağa sinyal verip döneceğini belirti ve bende sol tarafından geçiyim derken sağa diye sola döndü bir anda belediyenin de kazı çalışması yapması sonucu ve hiç bir tabelayla yada herangi bişile çalışma oldunu belirtmemesi yüzünden ve durmama rağmen naptıysam kurtaramadım ve düştüm bende Allaha şükür hiç bişi yok yeni ön far almıştım o çizildi ön çamurluğun boyası kalktı sadece umarım kimsenin başına böyle bişi gelmez insanın morali çok bozuluyo , üstüne ewe gidince yediğiniz azarda cabası :(( bir de motoru kaldırdığımda marşa basmama rağmen motor 10.15 saniye çalışmadı

Son düzenleme:
bune ya paso kaza haberi şu topiğe para toplayıp bi tane kurban patlatmak lazım :mrgreen::p:queen:

beyler dün bursada ön kaldıran bir arkaşımız ve arkasındaki kız fena şekilde parçalanarak can verdiler arkadan gelen arabalar fln üzerlerinden geçti çok dikkatli olun gerekmedikçe artistik hareketlerde bulunmayalım. Bu makinaların şakası yok!!!

Sağol Onurum teşekkürler takmıyorum zaten nazarlığı olsun motorumun ALLAH daha beterlerinden saklasın hepimize kazasız belasız sürüşler..

beyler dün bursada ön kaldıran bir arkaşımız ve arkasındaki kız fena şekilde parçalanarak can verdiler arkadan gelen arabalar fln üzerlerinden geçti çok dikkatli olun gerekmedikçe artistik hareketlerde bulunmayalım. Bu makinaların şakası yok!!!

ALLAH rahmet elesin çok kötü bir durum, artık çok daha dikkat...

Forum kış geliyor diye durmayın.
2 haftadır havalar güzel dedim bi cila gider.
Tabi Fotolar olmassa olmazımız :)
nazar.jpg

http://www.facebook.com/album.php?aid=2063428&id=1377633630&l=b9fc58bc7c

beyler merhaba bugün sabah 7 de izmir bucadan hareket ettim 3.30 saatte bandırmaya vardım.CBR la uzun yol çok eğlenceli hızım ortalama 100 dü.bazen 110 bazen 120 bayır aşşağı 140 ı gıdıkladım.(amaç hız değil).

bu arada izmirde olduğum sürece mesaj yazamadım CHRESS arkadaşıma bana yardımcı olduğu için geçikmelide olsa burdan teşekkür etmek istiyorum.:rendeer:
Herkese iyi günler kazasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar