Bakalım eğer cuma akşam müsait olursam ordayım.
etmez mi en Ozzy sinden bağrıyo metal diye :cherry: RunemagicK te öyle tabi ::xrock::
valla şimdilik gözüken ben sekiz ve mehmet tufan... yoksa sendemi RunemagicK ::xrock:: :queen:
Metalci tayfa, 30 kasım salı günü saat 20:00'da bizim okulda Yüksek Sadakat'in konseri var..Gelmek isterseniz biletler 35 TL imiş..
Okulumun Kemerburgaz'da olmasını sorun etmezseniz beklerim![]()
engin hocam senmi yaptın bilmiyorum ama sayfayı her açışta "http://intranet.hevokullari.k12.tr tarafından kullanıcı adı ve parola isteniyor. Site diyor ki: "Intranet Giris"" diye birşey çıkıyor![]()
Hocam madem hergün kemerburgaza gidiyorsunuz insan bir uğramazmı sanayiye. Çayımız var kahvemiz var yemeğimiz var sohbetimiz var mekanımız var kurcalanıcak motor bile varkaç kerede söyledim halbuki. Alındım şimdi
![]()
Hangi sayfayı açmaya çalıştığında söylüyor bunu?
Resimdeki linkin yolunu kullanmaya çalışıyoran girmez..Okulun yerel ağındaki bir duyuruda yer alan bir resim o..
Bende de çıkıyor. Sadece bu sayfada.bu sayfayı yahu, foto gözükmüyor zaten. bir tek bendemi çıkıyor bu![]()
Metalci tayfa, 30 kasım salı günü saat 20:00'da bizim okulda Yüksek Sadakat'in konseri var..Gelmek isterseniz biletler 35 TL imiş..
Okulumun Kemerburgaz'da olmasını sorun etmezseniz beklerim![]()
yok abi ben o kadar eski değilim dorock tan öncesini bilmem:mrgreen: ama hem caravan hem katharsis in namını çok duydum :cat:
murder ı dinlediğim her an kafam pek yerinde olmadığı için hatırlamıyorum o anlarıözgür üde çok seviyorum bu arada ama hiç tanışma fırsatım olmadı muhabbet edemedim. ha son olarak onurun hayabusaya hastayım :queen:
para var huzur var
onur dediğin adam 5 farklı grupta çalıyor ve her akşam başka ekstrede keza ailedende paralı![]()
engin hocam alıntı yapınca verdiğin fotonun linki gözüküyor, normalde görünmüyor ve görüntülemek için kullanıcı adı şifre istiyor. tabi bu saatten sonra değişiklikte yapamazsın. neyse 5.sayfaya kadar dayanıcaz böyle![]()