Bir akşamüstü Kartepe ve diğer gezilerim (2010)

Biraz zaman geçti ama birkaç gezimi sizlerle paylaşmak istedim.:)

1-Bir akşamüstü Kartepe; Ramazan'dan önceki günlerden bir akşamüstü Kartepe'yi sisler içinde gördüm orası serindir (malum o sıralar korkunç sıcak günler yaşıyorduk) hem serinliyeyim hemde gezeyim dedim.

Buyurun fotoğraflar;

Maşukiye tarafındaki yoldan çıkış

s6001779.jpg

Her köşebaşında tesisler var

s6001781.jpg

s6001783.jpg

Otel bölgesinde kiralık atv tarzı motosikletler

s6001786.jpg

Otelin olduğu yerde park ettiğim yer

s6001784.jpg

s6001785.jpg

Kamp yapmaya gelmiş futbolculardan bir grup

s6001787.jpg

Gözlerine hayran kaldığım bir köpek ama bana doğru pozunu çekemedim

s6001789x.jpg

Zirveye bakış

s6001790.jpg

Otelin arka tarafından seyrine doyum olmayan günbatımı manzaraları

s6001791.jpg

s6001792.jpg

s6001793.jpg

s6001794.jpg

Ve bu gezinin finali oradaki çiçekler

s6001795.jpg

Diğer gezilerim Kefken-Pembe Kayalıklar ve Seyrek, Bağırganlı, Ağva'yı ise daha sonra paylaşacağım şimdilik size iyi seyirler.:)

Fotoğrafların tamamı harika :)
Eline tekerine sağlık.

emeğinize sağlık..nasıl hocam crypton hakkını verebildi mi yolların?
dağ,bayır performans olarak..

Fotoğrafların tamamı harika :)
Eline tekerine sağlık.

Beğenmene sevindim teşekkür ederim.:rendeer:

Fotoğraf çekmekten ve paylaşımda bulunmaktan keyif alıyorum.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------

Çok güzel yöreler ve fotoğraflar, teşekkürler.

Kocaeli sanayi kenti olmasının yanısıra birçok doğal güzelliği bünyesinde barındıran bir ilimiz.:cat:

Beğeni için bende teşekkür ederim.

emeğinize sağlık..nasıl hocam crypton hakkını verebildi mi yolların?
dağ,bayır performans olarak..

Rica ederim beğenmenize sevindim.:rendeer:

Bende Yamaha Crypton'dan önce Kymco People S 200 vardı.

Açıkçası onu satıp bu modele geçince cc. küçüldüğü için ilk başlarda zorlandım fakat gitgide kullandıkça alıştım.

Performans olarak gayet yeterli ve memnunum.

Şehir içi-şehir dışı az yakıtla çok gezeyim yol yapayım diyenler için ideal bir motosiklet.:cat:

Aynı zamanda sorunsuz kolay kolay parça gerektirmeyen bir model.

Çok güzel fotoğraflar paylaşım için ::thanks:

Gittiğin ve gezdiğin yerler, izmit'e kaç km mesafedeler?

Hangi güzergahi takip ederek gidiyorsun? kısa bilgi verirmisin?

paylaşım için teşekkürler.

Bende beğendiğiniz için teşekkür ederim gezilerimi paylaşmaya epeydir ara vermiştim tekrar başladım.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------

Çok güzel fotoğraflar paylaşım için ::thanks:

Gittiğin ve gezdiğin yerler, izmit'e kaç km mesafedeler?

Hangi güzergahi takip ederek gidiyorsun? kısa bilgi verirmisin?

Beğeni oldukça paylaşıma devam.:cat:

Ben Kartepe ilçesinde oturuyorum ama bu gezim gidiş-geliş 60 km.mesafe tutuyor o kadarda yakın değil yani diğer gezilerimde de gittiğim mesafeleri belirteceğim.:wiinkk:

Bu gezide önce Sapanca yoluna çıktım devamında Maşukiye'ye geldim ve oradaki Kartepe tabelasını takip ederek otel bölgesinde biraz konakladım.
Bozuk bir yola katlanmak isteyenler zirveye kadar çıkabiliyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------

Güzel kareler yakalamışsın:cat: Paylaşım için tşk.

Sevgili moderatörüm beğendiğiniz için asıl ben teşekkür ediyorum.:rendeer:

Kopek cok tatlı cıkmıs, guzel manzaralar tskler

Aslında köpeğin gözlerini görmenizi isterdim.

O kadar güzel tatlı maviş gözleri vardı.:cat:

Ama maalesef uğraşmama rağmen başarılı olamadım köpek yerinde durmuyordu sürekli hareket halindeydi.:)
Bu kadarıyla yetinmek zorunda kaldım.:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------

hep ben, hep ben nereye kadar ::rantinp:

SİTEM etmek yerine yapılan bir uğraşıyı çalışmayı emeği takdir etmek daha iyi olmazmıydı Anıl???

Ki hep SEN dediğin BEN 2009 da MT nin düzenlediği Yuvacık gezisine katıldım seninle de 2-3 sefer yolculuk yaptım daha ne olsun?:silent:

Ben gezi yapacağım (tek başına-solo gezi kendine daha çok güven gerektirir zordur) en güzel fotoğrafları kareleri çekeceğim gelip bilgisayara atacağım sonra imageshack'a yükleyeceğim oradan burada gezi yazısı başlığı atıp tekrar kopyala yapıştır yapıp paylaşımda bulunacağım ve MT sayesinde tanıştığım tanıdığım biri bana burada veryansın edecek olacak iş değil...:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------

Evet arkadaşlar şimdi paylaşımda bulunacağım gezi;

Kefken-Pembe Kayalıklar ve günbatımı

Bu gezime bana sitemde bulunan Anıl kardeşimle başladım. Kandıra'da buluştuk sonra Cebeci'ye ve oradan da Kefken-Pembe Kayalıklar'a geldik. Anıl biraz rahatsızdı kenarda oturmayı tercih etti bense denize girdim bir güzel keyfini çıkardım. Gelen bir telefonla Anıl ailesi tarafından çağırıldı ve bende tabii ki aile herşeyden önemlidir diyerek Anıl'ı gönderdim sonra da günbatımına doğru bu kareleri çekerek boş durmayayım dedim;

s6001813.jpg

s6001814.jpg

s6001816.jpg

s6001819.jpg

s6001821.jpg

s6001822.jpg

s6001823e.jpg

s6001824.jpg

s6001825.jpg

s6001826.jpg

s6001829.jpg

s6001834.jpg

Diğer gezim olan bu senelik denize son defa girdiğim Seyrek-Bağırganlı-Ağva'yı ise daha sonra paylaşımda bulunacağım iyi seyirler.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------

Haa unutmadan bu gezide gidiş-geliş toplam 150 km. yol yaptım gayet zevkli ve güzel bir gezi oldu.:cat:

Çok güzel fotoğraflar, her zamanki gibi. :cat: Bağırganlı'yı merakla bekliyorum. Bir türlü yolumun düşmediği yerlerden biri orası da.

Çok güzel fotoğraflar, her zamanki gibi. :cat: Bağırganlı'yı merakla bekliyorum. Bir türlü yolumun düşmediği yerlerden biri orası da.

Beğenmene sevindim elimden geldiğince güzel kareler yakalamaya çalışıyorum.:)

Seyrek'ten Ağva'ya yan yoldan geçerken Bağırganlı yolumun üzerindeydi ama fazla fotoğraf çekemedim maalesef.:pale:
Zaten çok büyük bir yer değil gördüğün zaman hayal kırıklığına uğrayabilirsin asıl en önemli yeri kayalıklardır o da şu linkteki gezimde bolca var; http://www.motosiklet.net/forum/etk...aradeniz-kiyilarindaki-bagirganli-seyrek.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------

Şu pembe kayaları dünya gözüyle bir daha görsem...:p

Gezi yazını takip ettim gerçekten güzel yerler ama orada da belirttiğin gibi çok pislik, çöp var buda güzelliği gölgeliyor insanlarımız bu konuda duyarlı olmalı.:cat:

Kesinlikle katılıyorum hocam...
Mangal yakmışlar kömürünü külünü bırakmışlar adamlar...
Oranın güzel bi yer olduğunu bilip ..Keyfini orada sürmek istiyorsun..
O zaman bulmak istediğin gibi bırak be adam..

cryptonla seyahat rahat oluyor mu??4 sene boyunca sürdüm insan biraz fazla km yapınca sıkılıyor..

[/COLOR]

SİTEM etmek yerine yapılan bir uğraşıyı çalışmayı emeği takdir etmek daha iyi olmazmıydı Anıl???

Ki hep SEN dediğin BEN 2009 da MT nin düzenlediği Yuvacık gezisine katıldım seninle de 2-3 sefer yolculuk yaptım daha ne olsun?:silent:

Ben gezi yapacağım (tek başına-solo gezi kendine daha çok güven gerektirir zordur) en güzel fotoğrafları kareleri çekeceğim gelip bilgisayara atacağım sonra imageshack'a yükleyeceğim oradan burada gezi yazısı başlığı atıp tekrar kopyala yapıştır yapıp paylaşımda bulunacağım ve MT sayesinde tanıştığım tanıdığım biri bana burada veryansın edecek olacak iş değil...:farao:

kadri abi bu kadar kızmaya gerek varmıydı bilmiyorum ben sadice beni niye çağırmıyosun diye dediydim yanlış anladın herhalde:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar