Köpek Yüzünden Kaza, Az Kalsa..

Selam arkadaşlar dün akşam başımdan bir olay geçti, bizim sitenin etrafında sabit köpekler var apartman sakinleri besliyor ve herkezi tanıyor, hep yanlarından geçerim bakarım onlara ama dün motorla siteye girerken (yokuş aşağı viraj) birden peşime biri takıldı ve o refleksle gaz vermek zorunda kaldım hemen toparlardım motoru ve ucuz atlattım, bu köpek beni tanıyamıdı heralde kask, mont ve eldiven yüzünden kokumu salgılayamadım ne :) bir daha çok daha dikkat yok yere kazaya sebebiyet... aslında birşey yapacağından değilde refleks bizdekide... kazasız belasız sürüşler..

öyle pis bi tepkileri var nedense kimi köpekler bisiklet motosiklet araba falan kovalıyor :) kimisi durduğun anda kaçarken kimisi yetişip tamponu lastiği falan dişliyor, ucuz atlatmışsın :) sen yine dikkat et kendine :) kazasız sürüşler

evet dün benim başıma da geldi
kimi hiç sallamazken kimi boyuna posuna bakmadan havlamaya başlıyor
dün ufacıcık bir köpek yani fino mu oluyor cinsleri tam bilmiyorum çok ufaktı
başladı havlamaya göz göze gelince nedense sustu
anladı herhalde:)
dikkat etmek lazım sonuçta hayatı güzellştiren canlılar onlar da

köpekler motosikletlerin sesinden çok rahatsız oluyorlar, kendi köpeğim bile bni bu yüzden kovalamıştır (kafamda kask olmadığı halde).

eğer köpeklerin yerini az çok biliyorsan yavaş gitmende fayda var, o zaman motor kısmen daha sessiz olduğu için kovalamıyorlar.

bende senle aynı dertten muzdaribim. bizim sokakta mahallenin beslediği (buna bende dahil) 3 tane sokak köpeği var, özellikle bir tanesi motora kafayı takmış durumda.

önceleri önüme çıkarak beni kovalıyordu, şimdileri geldiğimi görünce saklanıp birden yola fırlayarak yanıma doğru koşturuyor :)

bende tınlamadan 10 - 20 arası bir hızla bizim otoparka giriyorum :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şöyle bir köpek savuşturma tekniği var.
Belki birgün lazım olur.
Bu arada bu bilgileri bizlerle paylaşan ''Alparslan'' hocama saygılar sunarım.

Motosikleti
Forza 250
Artçım motordan düşüyordu köpek yüzünden daha dikkatli olmak lazım :)

Herkezin başından geçmiş sanırım bu tarz olaylar:) Düz ve boş yolda sorun çıkmazda olmadık anda çıkıp virajlı ve yokuş ise sorun oluyor.

bana moped varken saldırmışlardı e kaçamadım tabiki normal olarak ama dumandan etkilenip bırakmışlardı peşimi

evet dün benim başıma da geldi
kimi hiç sallamazken kimi boyuna posuna bakmadan havlamaya başlıyor
dün ufacıcık bir köpek yani fino mu oluyor cinsleri tam bilmiyorum çok ufaktı
başladı havlamaya göz göze gelince nedense sustu
anladı herhalde:)
dikkat etmek lazım sonuçta hayatı güzellştiren canlılar onlar da

:) ahahaha ufaklar daha çılgın oluyo zaten :) küçük oldukları için kompleksli oluyolar :)

bisiklete binerkende hep başım derde girerdi bu kopeklerle..

bir keresinde beni düşüren bi kopeği kovalamaya başlamıştımda mahalleli durdurmuştu beni :p

bisiklettte su mataralarıyla su fışkırtıyorduk köpeklere tabi onlar bi anda afallayıp şaşkına dönüoylardı bizde kaçıp gidiyorduk :queen:

Tek iken bişey değil,
Artçı ile büyük sorun oluyor, zaten anında denge bozuluyor..
Tek teker yapınca kaçarlarmış ....................... :)

Bizim mahalledede var bu köpekler. yanından geçerken havlamaya başladı durdum indim motordan kuyruk sallayarak geldi yanıma. sevdim biraz sonra bindim motora tam giderken bidaha kovalamaya başladı. nasıl iş anlamadım :mrgreen: ama köpeklerde kaçan birşeyi kovalama içgüdüsü var bu yüzden yapıyorlar bunu.

bizim yazlıktaki köpekler arabanın içinden bile beni tanırdı ama geçen yaz tam takım hazırlanmışım, mont kask vsvs istanbula dönücem, 10. metrede toprak yolda düştü peşime onu geçtim bir diğeride ileride beni bekliyor. durdum ikisinin arasında, çıkardım kaskı sakinleşti ikiside.
köpekler her türlü tanıyor ama kask olunca tanımıyo demek, o özellikleri yüklenmemiş, upgrade etmek lazım:)

geçen gece motorumla sahile indim , sahil boş zifiri karanlık,neyse cg'mle beraber turluyoruz sahili bi baktım önümde kimisi yerde kimisi ayakta abartısız +30 köpek, ne kadar şanslıyımki :)egzostaki problemden dolayı motorum biraz gürültülüydü , birden hepsi bana döndü dedim cg buraya kadarmış:cherry:herneyse hepsi atağa geçmeye hazır durumda, motoru döndürmeye korkuyorum bi kaç kez üzerlerine sürdüm motoru bağırtarak, kornaya bastım(tavsiye etmiyorum daha fazla sinirlendiriyo)uzunları yaktım vs yaklaşık 20 dk böle geçti sonunda atağa geçtim ve hız olarak beni tatmin etmeyen cg'm meğersem 1 de 40+ görebiliyomuş ve bikaç saniye içinde 100 e çıkabiliyomuş tabi bu arda köpeklerin hepsi arkamdan , yanımdan depar atıyodu. motorumu seviyorum:flower:

Bizim mahalledede var bu köpekler. yanından geçerken havlamaya başladı durdum indim motordan kuyruk sallayarak geldi yanıma. sevdim biraz sonra bindim motora tam giderken bidaha kovalamaya başladı. nasıl iş anlamadım :mrgreen: ama köpeklerde kaçan birşeyi kovalama içgüdüsü var bu yüzden yapıyorlar bunu.

Heheheh buda iyimiş :queen:

geçen gece motorumla sahile indim , sahil boş zifiri karanlık,neyse cg'mle beraber turluyoruz sahili bi baktım önümde kimisi yerde kimisi ayakta abartısız +30 köpek, ne kadar şanslıyımki :)egzostaki problemden dolayı motorum biraz gürültülüydü , birden hepsi bana döndü dedim cg buraya kadarmış:cherry:herneyse hepsi atağa geçmeye hazır durumda, motoru döndürmeye korkuyorum bi kaç kez üzerlerine sürdüm motoru bağırtarak, kornaya bastım(tavsiye etmiyorum daha fazla sinirlendiriyo)uzunları yaktım vs yaklaşık 20 dk böle geçti sonunda atağa geçtim ve hız olarak beni tatmin etmeyen cg'm meğersem 1 de 40+ görebiliyomuş ve bikaç saniye içinde 100 e çıkabiliyomuş tabi bu arda köpeklerin hepsi arkamdan , yanımdan depar atıyodu. motorumu seviyorum:flower:

O korku hissi yokmu sanki o an hayabusa gibi hissedyorsun motoru, sankim 0-100 3-4 sn. de çıkıyor :D

valaha bıktım bu köpeklerlerden geçensene bacagımdan ısırmıştı bi yığın kuduz aşısı yemiştim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar