Köpek Yüzünden Kaza, Az Kalsa..

arkadaşlar bu tür saldıralara her zaman dikkat etmek gerekiyor.Özellikle gece.Genellikle sadece peşinden koşarlar ve yakalamayınca son bir hamle ile hav hav derler :) ama en çok merak ettiğim bizi koştururken neler söylüyorlar

Aklıma şöyle bir fikir geldi. Forumdakileri okumadan söylüyorum belki daha önce yazan olmuştur:) Bazen racing lerin düşük hızlarda motoru (boşta) redline'a soktuklarını görüyorum. Bunu köpek yanlarına gelince yapsalar nasıl olur acaba :p Geçen sokaktan suzuki geçiyor 750'lik . Orta yaşlı bir dayımda kaldırımda gidiyor kendi halinde. Gece saat 11 civarı sokaklarda insan kalmamıstı pek .Eleman bir redline yaptı ki zaten yapmasıyla dayımın abartısız söylüyorum 2metre fırlaması bir oldu . Ama Dalga geçmiyoruz tabi arkadasın yaptıgı dogru bişey degildi

Son düzenleme:
Köpekten kaçılırmı be alcan sen köpeği atcan motora sen kaçırcan onu köpek meraklısıyımda :(

benide çok kovaladı ama merak ettigim birşey var o an motorunuz stop etse napardınız ben bundan çok tırsıyorum acaba köpek bizemi yoksa motoramı saldırıyo ısırırdı sanırım bizi

Benim başıma iki kez geldi birinde kaçmaya çalışırken kaldırıma çıkıyodum köpek korkusuda yok ama...

İkincisinde köpek havlamaya başlayınca durdum direk baktı salak salak sora gitti..

Durunca havlamayı kesiyolar bırakıyolar ...

Kaçıcam diye kaza yapmayalımda

Bende virajlı bir dağ yolundan geçerken bayağı büyük bir kangaldan kurtulmaya çalışırken yaklaşık 40 km/h hızla düşmüştüm. Full koruma olduğu için sıyrıksız atlatmıştım. Artık virajlı yollarda köpek görünce adrenalin salgılıyor vücudum, bir daha başıma gelmez umarım.

Köpekleri çok severim ama bu huyları beni çileden çıkartıyor..bi gün birinin çenesi çok kötü kırılacak ama hep kıl payı yırtıyorlar..çizmemin tadina bakacaklar bi gün :)

abi ışıklarda bi arkadaşın başına geldi kırmızı yanarken köpek kovalıyo diye yola fırladı az daha kamyonetin altında kalıyodu soğuk kanlı olup dikkat etmek lazım bu durumlara

Bu taktiklerin hepsini çalıştığım deponun yakınlarında bulunan rot içinde yapmanızı tavsiye ediyorum.
Enik 2 yaşında dursan fayda etmiyor, gazlasan fark etmiyor, ister motorla git ister arabayla istersen yaya, bulunduğu deponun haricinde bir nesne olsun direk saldırıyor dikkat edin havlıyor demedim saldırıyor dedim :) saldırdığında da mutlaka dişlerine et tadı geliyor. Deli midir ne dir yaz aylarında iş yerine motorla gidemez oldum bu enik yüzünden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sızınkıler bısey degıl ben 3 tane kopek arasında kaldım on lastık yanım ve arka lastıkdeydı gıderken aralardan fake attım başkası olsa dusmustu.

ben boş sakin yolda falan köpek beni kovalarsa alırım elime bi taş bende onu kovalar korkuturum başkalarına saldırmasın diye ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende motor yok şuan ama yine de kovalıyolar beni. etliyim biraz ondan heralde :)
bende biber gazı aldım. geçen birine sıktım hayvan durdu küt diye yana düştü. :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar