gecen 10 günlüğüne moscow gavurlarının memleketine gittim.(mayısta)
cok sıkıldım hakkaten.o şehir beni boğdu
inanırım orada bunalacagıma.ama orda durup yüksek teknoloji ögrenmek isterdim.baska da ne amacım olabilir diye düşündüm(yokmuş)
dünyanın gelir seviyesi en yüksek ülkelerinden olmakla birlikte en pahalı ülkelerinden de biri senin memleket.açta açıkta kalmabilitesi sudan cıkmış balığa oranla(oraya bi anda gidenler için)1/3 olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------
artık bu sıraların son yakıt tüketim degerini veriyorum.
normal kullanımda 48.5 km de -1.36 LT
Abi yuksek teknoloji derken neyi kast etmistin? :mrgreen:, Burda kolay kolay canin sikilmaz:wiinkk: Isvec'in gelirini bilmem ama adamin ulkesinin bir yönu cok guzel, issic kaldin mi 2 milyar civari para, hasta kaldin mi para, cocugun hastami? - Al sana para:mrgreen:, Isvec'e 4 yasinda geldim ve bugun 16 yasindayim ve daha disarda ne dilenci yada evsiz gördum.
arkadaşlar merhaba; yaklaşık 2 aydır motorsiklet arıyorum tvs ve cbf arasında kalmıştım.
taki mc 150 yi görene kadar bu motoru kullanan arkadaşlardan daha fazla bilgi istiyorum
örnegin vibrasyon ne kadar var yağ eksiltme gibi problemi varmı motorun yol tutuşu nasıl bana yardımcı olursanız çok sevinirim. herkese kazasız sürüşler.
İNZELL teşekkür ederim yorum için kararım artık kesin bende 150 mc alacagım. gayet güzel bir motor bende bir problem yaşayacagımı düşünmüyorum. sayenizde düşünmüyorum bunu da belirteyim.
Bugün bu motordan gördüm.Egzoz patlamış sanırım gerçek sesini duyamadım.
kardeş bende gördüm bikaçtene sesini duyamazsın zaten baya bi sessizcbf kadar sessiz nerdeyse motor beni kendine çekmeye başladı alıcam bitane fiyatıda güzel ama mondial işte
cbfteki konfor ve uzun yol rahatlığı bunda olurmu diye düşünüp duruyorum bu motoru gördüğümden beri....:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
cbf 150 : Maks. Güç (kW@dev/dak) - 8.3 / 7000 (11.3 PS)
150 mc : Maks. Güç (kW@dev/dak) - 10.5 kW(14.7 bg) / 9000 d/d
cbf 150 : Maks. Tork (Nm @ dev/dak) - 12.7 / 5250
150 mc : Maks. Tork (Nm @ dev/dak) - 12.0 Nm / 7500 d/d
şimdi buna göre kim daha güçlü tork,hız ve serilik bakımından kullanıp söylemek daha mantıklı ama kağıt üzerinde kim daha üstün görünüyor?benim anladığım cbf daha torklu ama mc 14.7 bg cbf 11.3 ps nasıl oluyo bunlar çok fark gösteririmi..
ikisindende temin eder 1 km boyunca bir deneme yaparsanız sonucu görebilirsiniz.
bu veriler gerçek hayatta neye tekabül ediyor merak ediyorum
cbfi 6 ay kullandım çok test ettim ama mc,yi trafikte gördüm deneme şansım olmadı.deneme sürüşü yaptıran bi bayi varmı gerçi mondial bunu yapmaz heralde bi denemek lazım gerçekten sadece cbf almayı düşnüyodum tekrar ama bu motoru denemeden almam heralde.
Gayet güvenli duruyor.
en üstteki fotografta arkadaş çağlayan dan almıs sanırım malzemeleri gittiği servis aziz aslan bulundugu yer edremit dorumudur ?
Şaseye bağlantı yerleri hemen hemen aynı hizzada.Sallantıyı keseceğini sanmıyorum.Ama en azından kopup düşmesine mani olur.
bu arada yan çanta cok hoş durmuş.
bende yaptırmak istiyordum.hala düşünüyorum.fakat 100 tl den asağı yan vanta bulamadım.
yan cantaları takınca su sorun aklıma geldi;olası artçı durumunda oturus sıkntısı olmaz mı?
ayaklarını uzatma yada ayaklıklara koyma gibisinden?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------