Hem merak ettiklerimizi söyleyebilecek birisiniz hem de bandit parçalarını/aksesuarlarını nereden bulabileceğini soruyorsunuz

"Merak ettiklerimizi söyleyebilecek biri" neden koruma demiri ve alt sakal konusunu bize soru sorsun ki? Bunları bizim size sormamız gerekmez mi? Ben yine de cevaplayayım. Koruma demirini TEKAY motordan temin edebilirsiniz, orada Recep Usta var, onunla görüşürsünüz. Alt sakal vb. ihtiyaçlarınız için ebay ve
http://www.wemoto.com isimli sitelerden edinmenizi salık verebilirim. Tahmin yürüterek şöyle bir şeye ihtiyacınız olduğunu fikrine ulaştım: ttp://www.wemoto.com/bikes/Suzuki/GSF_650_AK6_Bandit/06/picture/Belly_Pan_by_Power_Bronze_-_Black/
Bu arada bu site güvenli bir sitedir. Daha önce alışveriş yaptık ve 10 günde istediğiniz parça elimize geçiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------
Sizi de aramıza bekleriz, sanırım bandit topiğinde yoksunuz. Kazasız sürüşler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 ----------
Yaktığına nasıl karar verdiniz? Ayrıca yakıyorsa, 78 beygir ve 208 kilo olan bir motosikletin kaç litre yakıt yakmasını isterdiniz? Veya siz neyle karşılaştırarak çok yaktığına kaanat getirdiniz? Şayet cbr 125 ile mukayese ediyorsanız, ciddi anlamda yanılıyorsunuz derim. Yakıtında bir sorun yok, bana göre tek sorunu soğukta biraz geç çalışıyor veya zor çalışıyor olmasıdır.Lütfen değerlendirmeler yaparken veya hüküm kurarken nesnel/objektif verileri kullanarak malumata (bilgiye değil) ulaşalım. Ulaşalım ki, yıllarca edinilen kulaktan dolma malumatlar yüzünden marka/modellerin adları kötüye çıkmasın. Veya gereksiz kahramanlar-efsaneler yaratmayalım. Lütfen bir kullanmadan peşin hükme de varmayın. Kazasız sürüşler.