arkadaşlar bana fren maneti ve sağ yan kapak lazım nerden temin edebileceğimi bilen varsa paylaşşsın motor en 500 1998 model
ben ortalama iki yıldır en500 istiyorum benim motorum kanuni seyhan 250 iğrenç bir motordur geçenlerde sıkıştı şimdi komple motor yapılıyor bir yerde en500 buldum 1998 model motor mekanik kısmı on numara ama motor kullanılmadığı için ufak tefek paslanma var başkada hiç bir problemi yok fiyat olarakta 1500 lira istiyor nedersiniz alayımmı eğer alırsam bu motorların genel sorunları nelerdir şu tarihlerde yakıtları nasıldır olurda arıza çıkarsa parça bulma imkanım nasıl bilgilendirirseniz sevirim??
Merhaba Arkadaşlar, keeway super shadow umu satarak en500 almayı planlıyorum. V motor olmamasından dolayı titreşim poblemi yaşayan var mı aranızda. Birde istanbul da(anadolu yakası olursa daha iyi olur) önerebileceğiniz servis var mı? teşekkürler. Umarım cevap alabilirim, sayfaya ilgi çok az gözüküyor.
teşekkürler, yaşadığınız kronik problemler oldu mu? bir terslik olmazsa yeniyılda almayı planluyorum.
sübap ayarını ustam bi kaza geçirdiği için yaptıramıyorum bu çok büyük bir sorun teşkil edermi vede sübap ayarı tahmini kaç tl tutar teşekkürler2007 Mayıs ayından beri EN 500 kullnaıyorum. Performans konusunda söyleyebileceğim bişey yok. Bu motorun performansını beğenmeyeni hayabusa paklar. Onun dışında benim araç 2000 model. Bildiğim kadarıyla getirildiği son seneye kadar motorda önemli bir değişiklik yapılmadı. O yüzden 2000 yada 2006 birşey değişeceğini sanmıyorum. Aldığım ilk zamanlarda motoru devirli kullandığım için çok fazla benzin tüketimi vardı 6lt/100km kadar. Daha sonra daha sakin kullanarak 5lt kadar indirmeyi başardım. Lakin yine de uyarmak isterim uzun yolda basmak isterseniz gözünüz kilometre saatinde olsun. 2008 yılında Kuşadası'na yaptığım gezide İzmir-Aydın otobanında dağların arasında yolda kaldım. Doldurduktan 180 km sonra benzin bitti. Yani sözün özü 120 üzeri bir hız yapıyosanız 8lt / 100 km gibi bir sarfiyatı olacağını hesaba katıp ona göre mola verin.
Bunun dışında yedek parça ile ilgili söylenenler doğru denebilir. Hoş ben şu ana kadar sadece arka fren telini değiştirdim ama daha önmli bir kusur olursa beklersiniz Z Moto'nun keyfini haberiniz olsun. Bu arada sadece Kawasaki için mi bilmiyorum ama periyodik bakımlarında 350 Tl den aşağı kurtulabildiğimi hatırlamıyorum. Otomobil sahibi arkadaşlarıma söylediğimde şaşırıyorlar. (Hoş yakıt tüketimine de şaşırıyolar ya neyse). Lakin yine de motoru aldığımdan beri beni üzecek bir arıza yapmadı yan siz ona baktıkça o da sizi üzmicektir.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Topic'i gördükçe sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım...