mceylan'la Riva kaçamağı..

mübarek abi fotolarda akrobatik hareketlerde yapmışsın, bu gidişle bu motor sana yakında yetmez :)

saglam gazlamışsınız tebrikler
54 plakalı bmw 5 serisinin cumartesi günü o yolda işi ne acaba ???? yoksa 34 plakalı da ben mi 54 goruyorum???

Mersin İl Temsilcisi
rsim ebatları büyük olsa da, sonunda güzel kareler görmeye başladık sayenizde :)

Maksat muhabbet, herkese teşekkürler, tam koruma bakkala giderken bile önemli, işi bozmamak lazım, birbirimize hal ve hareketlerimizle örnek ve yardımcı olmak lazım, o yol kavacık-acarlardan riva yolu, birkaç sene oldu açılalı, fazla su birikintisi olmayan bir yol, hafta içi daha sakin. Son günlerde motorsiklet kazalarını sıkca duyar olduk, enson bugünkünde ölen vatandaşa üzüldük, önce tedbir almamız gerekli, sonrası takdir. Sadece kaskı varmış arkçının, Allah rahmet eylesin. Saygılarımla.

mübarek abi fotolarda akrobatik hareketlerde yapmışsın, bu gidişle bu motor sana yakında yetmez :)

Daha evvel Suzuki DR 650 kullandım, ama SS çok keyifli makina. Nasip olursa Ninja 250 R düşünüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------

saglam gazlamışsınız tebrikler
54 plakalı bmw 5 serisinin cumartesi günü o yolda işi ne acaba ???? yoksa 34 plakalı da ben mi 54 goruyorum???

Mubarek resmi büyültüm, plaka 54..

Ayrıca herkese çok teşekkürler ayrı, ayrı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar