Şaka makinası (Şaka gibi :( )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faceden insan tanımak istiyorsan tipe bakıcaksın 1
yazılarda türkçemi yoksa q he hu nasıl konuşuyor bakıcaksın 2
cahilliktenmi yapıyor yoksa artistliktenmi yapıyor onada bakıcaksın 3
bunlar tam tamamlamış olayı.
alayına meydan okumuş bunlar harbii şaka makinaları.
azrailde şaka gibi gelir bunlara ondan sonra eşheduuuuu..::D

tiplere bak apachi : ) yanlız baya hayran sayısına ulasmıslar amacını aşmıs bunlar : )

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Valla benim hosuma gitti diycem ama tasliycaksiniz sonra beni.:p

bu arkadaşları daha önce ben paylasmıştım bir çoğu ehliyetlidir çok iyi tek teker yaparlar serik-manavgat gezisinde 45 motor katılmış trafiği kitlemişlerdir:)neede olsa antalyalılar:)
benim 6 arkadasım bu gurupta.. ortak 76 arkadasım beğenmiş hep bizim çevre:))

bu arkadaşları daha önce ben paylasmıştım bir çoğu ehliyetlidir çok iyi tek teker yaparlar serik-manavgat gezisinde 45 motor katılmış trafiği kitlemişlerdir:)neede olsa antalyalılar:)

Yaptıkları çok harikaymış gibi gururla anltıyorsun birde. :pr:

hoş birşey degil burda görüyoruz uzaga gitmeye gerek yok millet motoru bu tarz kullananlara dua ederek bakıyo :)))

:cat: haklısın...hee trafiğe kapalı alan olsa ve koruma ekipmanları olsa bence ok..

trafiğe kapalı alanda olsalar yeterli bence, kafatasını parçalamak, sakat kalmak gibi tercihlerine saygılıyım. yinede allah kazadan korusun bu arkadaşları genç insanlar... erken uyanırlar inşallah..

Bu çocukların birbirleriyle dostlukları çok sıkıya benziyor,dayanışmaları fevkalade,yakaladıkları resim karelerinde bilinçli olarak verilmiş pozlarda geerçekten güzel görünenler var,motor üstündede iyiler ve kendilerine güvenleri var yiğidi öldür hakkını yeme derlerya hani biraz eğitimli olsalar veya birazdaha bilinçli sürseler çok daha güzel olurdu.

Bunlardaki cahil cesareti,inşallah ölümlük kalımlık bir vukaat yaşamadan korumanın önemini farkederler.

Benim arkadaşlarımda bu gurupta,Harun iyi teker yapıyor Kim ne derse desin..( Trafik Ve koruma olayına katılıyorum.)

Son düzenleme:
övülecek hiçbir yanları yok yaptıkları hareketlerin nedeni belli,yazdıkları isim belli.ha bana deseler sen böyle kullanabilir misin evet kullanamam ve kullanmamda yapılan dogru birşey degil,yolda gören vatandaş motora o yüzden itici gözle bakıyor motorcu camiasının imajı neden düzelmiyor.herkez düzgün kullansa millet neden itici gözle baksın

Zihniyet böyle olduktan sora .... Övünüyor bide..

Eminimki korumlar tam trafiğe kapalı alanda olsa kimse kötğ bir şey demez destekler ama kask yok koruma yok trafikte saçma gereksiz apaçilikten başka bir şey değil

Böyle insanlar , aslında insanlar bile demiyecem ama bunlara diyeceğim kelimeyi buraya yazsam banlanırım o yüzden söylemiyeceğim , neyse bu insan görünümlü gerizekalı apaçiler yüzünden bir insan motora heves ettiğinde ailesinden veto yiyor , insanların baskılarına maruz kalıyor daha yazacak cok sey var ama gecenin 03:00'ünde daha fazla yazmak istemiyorum.

19.000 kişiye ve bu beyinsizlere hayatımda etmediğim kadar küfür ettim.

Hiçbir koruma ekipmanı olmadan, özellikle de akan trafikde bu tip hareketler yapmak, cahilliğin daniskası resmen.
Bir de marifetmiş gibi plakalarını sergiliyorlar. Yaptıklarının suç olduğunun farkında değiller mi acaba?
Bu videoların delil teşkil etmesi sayesinde çok rahat bir şekilde teşhis edilip haklarında kanuni işlem yapılması mümkündür.
Madem merakınız var bu işe, doğru yerde ve doğru şekilde, kendinizi ve çevrenizi riske atmayacak önlemleri alarak; adabıyla geliştirin yeteneğinizi ya da dökün kurtlarınızı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar