98 model kafa grenajı olmayan GSF600n i tavsiye edermisiniz. temiz olduğu takdirde...
Tamamen kişisel kaanetimi söylüyorum. Bütçem kısıtlıysa ve motosiklet temizse neden olmasın. Bu topiğin baş sayfalarında banditin gelişimini eklemiştim. Oraya baktığımızda 1998 model veya o civarlardaki modellerinde şöyle bir tablo çıkıyor karşımıza:
Bandit 600
1995 Şubatta kırmızı ve yeşil renklerde piyasaya sürüldü. Bu model GSF400 Bandit’in tarzı üzerine kurulmuşsa da motoru GSX 600’den alınmadır.
1996
Şık Bandit S modeli yarı çıplak ve kırmızı, orman ve toprak kırmızısı olarak sahnede yerini aldı.
1997
Ufak değişiklikler yapıldı: Debriyaj pedalı (güvenlik nedeniyle motosiklet çalıştığında debriyajın çekilmesi gerekiyordu) ve karburatör ısıtıcısı geliştirildi
1998
Ancak S modelinde herhangi bir değişiklik olmadı. Mavi, siyah, kestane ve bronze renkleri çıktı.
1999
Yeni arka şok emici takdim edildi, önyükleme ayarlaması ve geri sekme sağlandı.
2000
İlk büyük değişikler bu yıl yapıldı
• Yeni arka kasa
• Bütünüyle elektronik aksam
• Kelebek sensörlü yeni karbüratörler
• Yağ filtresi eklendi
• Nissin Marka fren kaliperleri eklendi
• 20 litrelik yakıt tankı (19 litreye kadar)
• Direksiyon geometresine ve şasiye yönelik gelişmeler
• Yüksekliği azaltılmış sele
• S modelinde ise: Çift farlı yeni modern tarz
Renkler mavi ve kırmızı
2001
No significant changes. Dikkate değer bir değişiklik yok
[edit] 2002
Fuel gauge now as standard. Bu yılda yakıt göstergesi standart
[edit] 2003
No significant changes. Dikkate değer bir değişiklik yok
[edit] Bandit 650
[edit] 2005
Bütün yeni Bandit 650 ve yarı çıplak olarak piyasaya sürülen Bandit 650 S İspanya’nın Tarragona şehrinde imal edildi.
• Motor, düşük ve orta devir performanslarını geliştirmek için 56 cc artırılmış
• Yükseklik ayarlı sele ve gidon
• Sürtünmeyi-azaltmak için daha pürüzsüz performans ve artırılmış güç için geliştirlmiş yeni motor
• Eksoz sistemi yenilenmiş
• Depo yenilenmiş
• Yeni halojen far eklenmiş
• Yeni hız göstergesi, odometre (yol sayacı), tiripmetre yakıt göstergesi ve saatin yer aldığı dijital LCD ekran eklenmiş
• Şasideki sertlik-mukavemet artırılmış, süspansiyon geliştirilmiş
• Bütün ağırlık azaltılmış
• "S" modeline ABS eklenmiş
• Gümüş, mavi ve siyah ve kırmızı
1998
Ancak S modelinde herhangi bir değişiklik olmadı. Mavi, siyah, kestane ve bronze renkleri çıktı.
1999
Yeni arka şok emici takdim edildi, önyükleme ayarlaması ve geri sekme sağlandı.
1998 ile 1999 arasındaki farklar yukarıdaki gibi. Motor aksamında ciddi bir değişiklik sanırım yok. Daha önce de burada söylendiği gibi, bandit yıllar içinde mükemmelliğe ve olgunluğa doğru ilerleyen bir model oldu. Tekrar söylüyorum, karar sizin olmak üzere, bakımları zamanında yapılmışsa ve fiyatı da uygunsa neden alınmasın. "Tam Naked" modeli tüm Avrupa'da, özellikle İngiltere'de en çok tutulan modeldir.