Ciğer meselesi ?

:pr: Çoğu arkadaş ,konuyu makaraya sardı ,merak ederek öğrenmek için açtığım konuyu geyik muhabbetine çevirdi ...Bumudur yani paylaşım ?İlk sayfada konu amacına ulaştı bence ve herkese teşekkürlerimi belirttim...İkinci sayfa komple geyik ,yakışıyormu ?Açtığım konuyu yüzüme gözüme bulaştırdınız ,kepaze ettiniz ,tekrar herkse teşekkürler ,sağolun...:farao:

:pr: Çoğu arkadaş ,konuyu makaraya sardı ,merak ederek öğrenmek için açtığım konuyu geyik muhabbetine çevirdi ...Bumudur yani paylaşım ?İlk sayfada konu amacına ulaştı bence ve herkese teşekkürlerimi belirttim...İkinci sayfa komple geyik ,yakışıyormu ?Açtığım konuyu yüzüme gözüme bulaştırdınız ,kepaze ettiniz ,tekrar herkse teşekkürler ,sağolun...:farao:

valla kardeş senın gibi küsüp giden çok oldu buraya bende anlamıyorm birden geyiğe başlıyo millet.. Acaba gerçek hayatlarında çokmu mutsuzlarda burda kendilirni tatmin mi ediyolar diye düşünüyorum..:cat:

olur böyle şeyler takma kafana....
iki insan düşün..aynı yaşta olsunlar..(hatta tüm özellikleri aynı).
birisi (benim gibi) 10 dakika koştuğunda; bulduğu her delikten nefes almaya başlasın...:p ve hemen kıçını koyacak bir tabure arasın...
diğeri ise sanki futbolcu mübarek..koşuyor ama bişey olmuyor...
işte ikinci seçenekteki arkadaş yada motor için cigeri sağlam derler...
aynı kategorideki iki motorun motor kısımları aynı durumda olmayabilir..biri 30000km de bile canavar gibi iken diğeri 15000 km de yağ yakıp rektefiye istiyor olabilir.yani onun ciğeri beş para etmez:queen:
bilmem anlatabildimmi?!??!!

sanırım konu açıklığa kavuştu yeteri kadar bilgilendik bi geyikte benden olsun müsade ederseniz http://yfrog.com/5k45526510g gif.i direk yükleyemedim tıklayın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]
ciğerli motor buna derim ben herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
......... Böylece sitedeki üyellerin aralarındaki seviye farkı anlaşılmış oluyor,daha açık ve net belirtmek gerekirse ...kimin sap kimin saman olduğu ortaya çıkıyor :queen:

siz üstünüze alınmayın bende geyik yapanlardanım ama sizle değil arkadaşlar konuyu mizahsen yaklaşınca bende onlara atıfta bulundum sizin öğrenmek için sormuş olmanız gayet doğal bende bu kelimeyi motorlara yakıştıramıyorum kullananlar komisyoncu ayağına yatmış oluyor bir söz var tam bilemiyorum ama galericilerin aldığı herzaman dul sattığı kızoğlankız

Ante , arkadaş benim senle bi işim yok ,hatta hiç kimseyle bi alıp veremediğim yok ...Senin adına konuşayım ,açtığım konuya ciddi bir yorum yaptıysan, ki öyle ..Yani abdesinden şüphen yoksa ,benim sap ile saman benzetmeme niye müdahale ediyorsun ki? Üçüncü kez teşekkür ediyorum ...Herkese kazasız sürüşler diliyorum .

Yine yiktin beni buraya :)

Hmmmmmmmmmmm
Almancasi nasil oluyor..
Motorrad mit Leber....
Bunu bir Alamana desem..
Buyur kardesim,cigerli bir motor..
Beni deli sanar kesinlikle....
Kesinlikle...
Bir yasima daha bastim...
Benim motorun cigeri varmi acaba? :silent:

Tüh Allah belami versin...
Motorrad mit Leber yazmisim dün..
Bugün aklima geldikce güldüm...
Tabiki
Motorrad mit Lunge olacakti
Aksam öyle sarhosta degildim aslindaya..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tüh Allah belami versin...
Motorrad mit Leber yazmisim dün..
Bugün aklima geldikce güldüm...
Tabiki
Motorrad mit Lunge olacakti
Aksam öyle sarhosta degildim aslindaya..

Farketmez.
Ben ikisini de anlamadim nasilsa.:cherry:

Mantıklı bi konu açsan mantıklı cevaplar alırdın uzatmana gerek yok:) arkadaşlar benim motorun hava filtresi tıkanmış acilen numuneye kaldırdık anjiyo olucak bakalım haıylısı operasyondan çıkabilicekmi:mrgreen::p

Mantıklı bi konu açsan mantıklı cevaplar alırdın uzatmana gerek yok:) arkadaşlar benim motorun hava filtresi tıkanmış acilen numuneye kaldırdık anjiyo olucak bakalım haıylısı operasyondan çıkabilicekmi:mrgreen::p

Bidahaki sefere açacağım konuların, mantıklı olup olmadığını sana soracağım ...Sakın kaybolma:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun ciğerini anladıkta yoshimura neresi olacak?:)
motora araba eksozu takarsak üstadlar nasıl yorumlayacak?.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar