- Konu Yazar
r: Çoğu arkadaş ,konuyu makaraya sardı ,merak ederek öğrenmek için açtığım konuyu geyik muhabbetine çevirdi ...Bumudur yani paylaşım ?İlk sayfada konu amacına ulaştı bence ve herkese teşekkürlerimi belirttim...İkinci sayfa komple geyik ,yakışıyormu ?Açtığım konuyu yüzüme gözüme bulaştırdınız ,kepaze ettiniz ,tekrar herkse teşekkürler ,sağolun...:farao:
r: Çoğu arkadaş ,konuyu makaraya sardı ,merak ederek öğrenmek için açtığım konuyu geyik muhabbetine çevirdi ...Bumudur yani paylaşım ?İlk sayfada konu amacına ulaştı bence ve herkese teşekkürlerimi belirttim...İkinci sayfa komple geyik ,yakışıyormu ?Açtığım konuyu yüzüme gözüme bulaştırdınız ,kepaze ettiniz ,tekrar herkse teşekkürler ,sağolun...:farao:
......... Böylece sitedeki üyellerin aralarındaki seviye farkı anlaşılmış oluyor,daha açık ve net belirtmek gerekirse ...kimin sap kimin saman olduğu ortaya çıkıyor :queen:
eleştirdiğiniz kişilerden ne farkınız kaldı şimdi?
Bu biiiir , varmı başka müdahil?
Yine yiktin beni buraya
Hmmmmmmmmmmm
Almancasi nasil oluyor..
Motorrad mit Leber....
Bunu bir Alamana desem..
Buyur kardesim,cigerli bir motor..
Beni deli sanar kesinlikle....
Kesinlikle...
Bir yasima daha bastim...
Benim motorun cigeri varmi acaba? :silent:
Tüh Allah belami versin...
Motorrad mit Leber yazmisim dün..
Bugün aklima geldikce güldüm...
Tabiki
Motorrad mit Lunge olacakti
Aksam öyle sarhosta degildim aslindaya..
Farketmez.
Ben ikisini de anlamadim nasilsa.:cherry:
Beni tek anliyan sensin zaten.....:cherry:
Coq benim matorun cigeri varmi onu söyle sen?????
Var var.
Açtim ben onun cigerini.![]()
Mantıklı bi konu açsan mantıklı cevaplar alırdın uzatmana gerek yokarkadaşlar benim motorun hava filtresi tıkanmış acilen numuneye kaldırdık anjiyo olucak bakalım haıylısı operasyondan çıkabilicekmi:mrgreen:
![]()
Atanini yapariz kardes, ayip ettin.:cherry:
![]()