Ciğer meselesi ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kalp atmiyorsa, ciger ne ise yarar gülüm?:bounce:

Eveeet, sıra geldi kalp meselesine :p

@coq usta, kalpli bi motosiklet bekliyoruz yetenekli ellerden :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ciğerli motor,motor teknik terimlerinde yer almaz ama güçlü motor anlamında kullanılır.

Kokoreçli motor deyimini de ben yeni uydurdum,vitesleri çok rahat geçen yağ gibi şanzımanlı motorlara denir.:p

cigerli.jpg

cigersiz.jpg

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Nasil bir sekilsiniz, nasil jargon üretiyorsunuz anlamiyorum ki.:)
Burdan dilimize takilacak sonra.
Elin fransizina motoru satarken, al kardesim çok cigerli motordur bu diyecem, aptal aptal suratima bakacak.
En fazla sakadatçi da mi kullandiniz diye sorar herhalde.:cherry:

Yine yiktin beni buraya :)

Hmmmmmmmmmmm
Almancasi nasil oluyor..
Motorrad mit Leber....
Bunu bir Alamana desem..
Buyur kardesim,cigerli bir motor..
Beni deli sanar kesinlikle....
Kesinlikle...
Bir yasima daha bastim...
Benim motorun cigeri varmi acaba? :silent:

@coq usta, yüreğine sağlık :cherry: Benim motora da bi kalp lazım, çok üzüyor kerata beni ::stretche

Kalplisi de var Remzi abi, en duygusalından hemde. Deli yerine romantik olmak daha iyi fikir he? :p

Bir keresinde motor bakmaya giderken masrafıı var mı diye sorduğumda gel abi ciğeri sağlam makina demişti. Gittiğimde resmen rezillik diz boyuydu.. Arka çamurluktan koltuk tırnağına, dikiz aynasından, elektrik tesisatına kadar her yer berbattı. Bunun nesi sağlam diye sorduğumda ciğeri sağlam abi dedi. Bir çalıştırdık makinayı şakırdıyor resmen. Sesin ne sesi olduğunu bilmiyorum ama normal dışı bir sesti.

Ciğer deyince aklıma o lavuk geliyor.

THX

Bir keresinde motor bakmaya giderken masrafıı var mı diye sorduğumda gel abi ciğeri sağlam makina demişti. Gittiğimde resmen rezillik diz boyuydu.. Arka çamurluktan koltuk tırnağına, dikiz aynasından, elektrik tesisatına kadar her yer berbattı. Bunun nesi sağlam diye sorduğumda ciğeri sağlam abi dedi. Bir çalıştırdık makinayı şakırdıyor resmen. Sesin ne sesi olduğunu bilmiyorum ama normal dışı bir sesti.

Ciğer deyince aklıma o lavuk geliyor.

abi ayıp ettin taş gıbı motordu birkaç eksigi olabilir ama motor kısmı sorunsuzdu bu arada lavuk kelimesini iade ederim :cat:

arkadaşlar ciğer olayını ben kamyonlardan biliyordum kamyonların defransiyeline bağlı tekerleklerin orada oluyor bu ciğer işinin sebebi kamyonlar düzde iyi gidiyor ciğersize göre ama yokuşdada ciğersizler önde gidiyor yani anlayacağınız ciğerliler seri gitmesi için takılıyor kamyonlara ama motor içinde sadece motor ömrü yani motoru temiz demek için diyorlardı ciğeri sağlam diye benim bildiklerim bu kadar sağlıcakla kalın :cherry:

bütün motorlar için geçerlidir çiğerli çiğersiz motosiklet yaşlıdır ve şasesinde granajlarında hasarlar vardır ama motoru sağlamdır bastınmı gider hızlı ve seridir buna çiğerli denir..

Benim bildiğim yüksek devir çevirebilen ve uzun vites aralıklarına sahip motora ciğerli motor deniyor. Uzun hava çekebilen şarkıcı gibi......

Ciğerli motor, kedilerin selesine oturduğu motorlara denir.

Bir de mangallarda nevale taşıyan motora ciğerli motor denir.:p

benim cub ta çiğer kalp böbrek dalak şanzımanda kokerec herbirşey var gelin size satayım 2500 tl :p:queen:

sahibinden.deki ilanlarda çogunda ciğerli yazıyoki.. aslında arayıp sorcan ciğeri nerde diye dalgasına :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar