Intercom hakkında yardım

Arkadaşlar İntercom ile ilgili konuların açıldığını biliyorum ancak o konularda aynı intercom (şu kablolu ufak olan) incelendi ve anlatıldı. İlk önce sahibinden.com' da gördüğüm daha sonra ise ebayda daha uygun fiyata bulduğum bir intercom var.

http://cgi.ebay.com/2-BT-interphone...557917&po=LVI&ps=63&clkid=5230465948251976611

1. Bu intercomu kullanan varmı? Ve nasıldır? Tevsiye edermisiniz?
2. Ebaydan alışveriş hiç yapmadım daha önce, uluslararası bir site güvenliğe önem veriyordur mutlaka ama ürün $ dolar olarak fiyatlandırılmış, tl hesabı olan bir kartta sorun olur mu?

Teşekkürler...

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Ben bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum.

kendi arkadaşımdan aldım,sahibinden de ilanı var,ilanı versem belki art niyetli anlaşılabilir.

özellikle artçı ve 2-3 arkadaş motorlarla yol yaparken kesintisiz konusabilmek yolda hem keyif hem gerekli durumlarda birbirimizi uyarmamız konusunda bize güvenlik sağlıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------

Gelen cep telefonu görüşmelerinde de inanılmaz bir rahatlık.Tehlike yaratmadan kaskın içerisinde konusa konusa gidiyosunuz.Yüksek hızlarda da ses de bir kesinti yaşamadım.Telden MP3 de dinleyebilirsin ancak bu kişinin tercihine kalmış artık trafikte ne kadar sıkıntı yaratır ona bişey diyemicem.

Motosikleti
NC750X '22
Ben de buna benzer bir model kullanıyorum. Hem telefon görüşmeleri için, hem müzik dinlemek için, hem de artçı ile konuşmak için gayet güzel bir sistem. Kaskına monteli bir şekilde kaldığı için, uzun süreli kullanımlarda tak-çıkar problem olmuyor. Arkadaşlar pahalı olduğunu söylemişler, ama benzer kitlerin Türkiye'de 400 TL civarında satıldığını düşünürsek, bence bu kargo da dahil bulabileceğin en iyi fiyat.
Ödeme konusunda da zaten PayPal kabul ediyorlarmış. PayPal'a üye olduktan sonra kredi kartınla PayPal üzerinden ödeme yapıyorsun, bankaların bazıları o günkü kur üzerinden TL olarak hesabına kaydediyor, bazılarıysa doğrudan USD olarak.
Kararını verip de satın alırsan iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Bugün siparişi verdim 131 Tl tuttu. Bakalım kaç günde gelecek?
Geldiğinde, bir süre kullandıktan sonra izlenimlerimi paylaşırım.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Hayırlı olsun üstad,göreceksin çok kullanışlı ve işe yaar bişey olduğunu :)

Hayırlı olsun üstad,göreceksin çok kullanışlı ve işe yaar bişey olduğunu :)

İNŞALLAH, özellikle yağışlı havalarda ve kışın kaskın önünü açamadığımızda, ve benim gibi sürekli artçılı biniyorsan şart.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

18 dolar da kargo ücreti var haberin olsun.
ben ebaydan intercom aldım. tabi bluetooth lu değil kabloluydu ve fiyatı daha uygundu.
ebayda sorun çıkmaz merak etme. çıkarsa gümrükte sorun çıkar normalde. ama senin alacağın ürünün değeri 150 euro nun altında olduğu için sorun çıkmaz vergi ödemezsin.
ebay dan bir ürünü aldıktan sonra 20 gün içinde sana ulaşmazsa paypal üzerinden şikayet oluşturuyon. sonra sada paranı iyade ediyorlar.
intercom da ses kalitesi çok ta iyi olmuyor. çünkü kaskın içinde rüzgar girdiğinden hışırtı yapıyor. oturup dedikodu yapamıyon yolculuk esnasında. ama ufak tefek şeyleri rahat konuşuyorsun.
ebayda zaten euro yada dolar üzerinden satılır ürünler. paypal hesabı açtırırsın. kredi kartı bilgilerni paypal a verirsin. ödemeyi de paypaldan yaparsın. o günkü kur üzerinden doları tl ye çevirir kredi kartından tl çeker.

kafanda kask varken ve bir elin gazda diğer elin de debriyajdayken 100 km hızla giderken telsizle nasıl konuşmayı düşünüyon arkadaşım?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kafanda kask varken ve bir elin gazda diğer elin de debriyajdayken 100 km hızla giderken telsizle nasıl konuşmayı düşünüyon arkadaşım?

Küçük telsizlerin çoğunda VOX diye bir seçenek var.Kulaklı+mikrofon (cep telefonlarınınki gibi)takarsanız kullanabilirsiniz.Bu seçeneği aktif yaptığınızda (ses seviyeside ayarlanabiliyor) mandala basma işini mikrofondan bir ses geldiğinde otomatik yapıyor.Bu nedenle konuşurken ilk olarak bir ses çıkarıp sonra asıl konuşmaya geçilmeli ve konuşmanızın bittiğini karşı tarafın anlıyacağı bir kelimeyle sonlandırmak faydalı olur.

bizde arkadaşlarla merak saldık buna merak ettiğim bir konu var bu aletler sadece iki kişi arasında mı 3 yada 4 kişi oynı anda konuşabiliyor mu ?

sipariş eden arkadaş aldımı acaba memnun mu ?
kaskın içinde rahatsızlık veriyormu sabitmi duruyor kaskı çıkarıp takarken engel oluyor mu nedir ne değildir ?

bizde arkadaşlarla merak saldık buna merak ettiğim bir konu var bu aletler sadece iki kişi arasında mı 3 yada 4 kişi oynı anda konuşabiliyor mu ?

sipariş eden arkadaş aldımı acaba memnun mu ?
kaskın içinde rahatsızlık veriyormu sabitmi duruyor kaskı çıkarıp takarken engel oluyor mu nedir ne değildir ?

yok hocam bu sadece atçı ve sürücü için..birde kablolu intercom a bukadar para bence çok...bende ebaydan http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Moto...rcycles_Parts_Accessories&hash=item2c585538ec bunu aldım ve 15 dolar...oda kablolu buda kablolu..ve bunda ayrıca 2 kişi konuşurken mp3 playerde takılıyor ve hem konuşup hemde aynı müziği iki kişide dinleyebiliyor..

yok hocam bu sadece atçı ve sürücü için..birde kablolu intercom a bukadar para bence çok...bende ebaydan http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Moto...rcycles_Parts_Accessories&hash=item2c585538ec bunu aldım ve 15 dolar...oda kablolu buda kablolu..ve bunda ayrıca 2 kişi konuşurken mp3 playerde takılıyor ve hem konuşup hemde aynı müziği iki kişide dinleyebiliyor..

atçı dediğin nedir :cyclopsan

benim bahsettiğim olay farklımı

hani ayrı motosikletteki kişilerin konuşmasını sağlayan sistem değil mi bu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar