Intercom hakkında yardım

atçı dediğin nedir :cyclopsan

benim bahsettiğim olay farklımı

hani ayrı motosikletteki kişilerin konuşmasını sağlayan sistem değil mi bu ?

pardon artçı yazıcaktım :)

hocam senin dediğini benim eskişehirde tanıdığım bikaç kişi ufak telsizler alıp yapmışlardı..onlarında kulaklık bağlanabilenleri var..

tabi birde kablosuz intercomlar var fakat onlarda yine sadece kablosuz ve sürücü-artçı(yolcu) için. bluetooth olduğu için sadece 10 mt. mesafede çeker.kulaklıklarda kaskın içine monte şekildedir..

Sayın Sadık1453..
Aldınız mı cihazı..?
Aldıysanız izlenimlerinizi bizimle paylaşsanız...
Konu amacına ulaşsa...:)

iki yada daha fazla morsiklet arasında iletişimi sağlayan bir alet varmı ? yada bu intercomların bu işleri varmı ? burdan sorayım yeni konu açmayayım

3 yıl önce acemiymişim ki gayet saçma sorular sormuşum :cherry:
Şİmdi kendi sorduğum soruyu cevaplayayım .

Evet blututlu intercomlar iki motorsiklet hatta daha fazla motorsiklet arasında belli mesaferlerde iletişim sağlar.
Fiyatlarına göre bir çok çeşitleri var 80 tl'den 2.000 tl'ye kadar mevcut.

3 yıl önce acemiymişim ki gayet saçma sorular sormuşum :cherry:
Şİmdi kendi sorduğum soruyu cevaplayayım .

Evet blututlu intercomlar iki motorsiklet hatta daha fazla motorsiklet arasında belli mesaferlerde iletişim sağlar.
Fiyatlarına göre bir çok çeşitleri var 80 tl'den 2.000 tl'ye kadar mevcut.
80 TL ye bluetooth lu intercom? Hocam bir link atar mısın? Ben ufak telsiz alıp vox özelliği ile konuşmayı düşünüyorum. En rahatı ve menzillisi o olur bence.

Yurt dışı sitelerince kargo dahil 80'tl ürünler var ama ne kadar iş görür bilemem.Almak isitorsanız biraz orta yollu birşeyler alın derim ben.

yok hocam bu sadece atçı ve sürücü için..birde kablolu intercom a bukadar para bence çok...bende ebaydan http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Moto...rcycles_Parts_Accessories&hash=item2c585538ec bunu aldım ve 15 dolar...oda kablolu buda kablolu..ve bunda ayrıca 2 kişi konuşurken mp3 playerde takılıyor ve hem konuşup hemde aynı müziği iki kişide dinleyebiliyor..

aldığınız ürün nasıl iş görüyormu
hem ucuz hem basit
sahibindede aynı ürün 50 ye 90 tl ye bile var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar