Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler dün istanbuldaydım hava süper ve trafik iğrençti :) pek biyer bilmeme rağmen kardeşimle güzel gezdik keşke ist. Arkadaşlarla da tanışmak nasip olsaydı. Neyse bi daha ki sefere artık. Ya arkadaşlar size sormak istediğim bişey var bu sabah işe geldim ve bir arkadaş benim motoru gördü ve cin malı bu dedi bnde honda lan dedim oda yamaha honda hepsi 600cc ye kadar cinde üretiyor motorları dedi bu motorlar çinmi harbiden?

beyler dün istanbuldaydım hava süper ve trafik iğrençti :) pek biyer bilmeme rağmen kardeşimle güzel gezdik keşke ist. Arkadaşlarla da tanışmak nasip olsaydı. Neyse bi daha ki sefere artık. Ya arkadaşlar size sormak istediğim bişey var bu sabah işe geldim ve bir arkadaş benim motoru gördü ve cin malı bu dedi bnde honda lan dedim oda yamaha honda hepsi 600cc ye kadar cinde üretiyor motorları dedi bu motorlar çinmi harbiden?

Sen o adamı bana yollada güzel bi küfür ediyim.
cbf 150nin yada ybr 125ın çin parçaları var piyasada.Ve Cbr 125ın sinyalleriyle 600rrın sınyalleride aynı o zmn 600rrda çinde üretiliyor :queen:

Ne dingil adamlar varya :pr:

taylandda üretiliyor şasesi. grenajları ise çinde üretiliyor. motor aksamından çıkan parçaların üzerinde ise made in japan yazıyor.

benim gözümde ybrden cbf den ve diğerlerinden bir gömlek daha kaliteli.

taylandda üretiliyor şasesi. grenajları ise çinde üretiliyor. motor aksamından çıkan parçaların üzerinde ise made in japan yazıyor.

benim gözümde ybrden cbf den ve diğerlerinden bir gömlek daha kaliteli.

Zaten parça fiyatlarından anlaşılıyor :mrgreen:
cbf ın debriyaj balata takımı 40 lira
Cbrın 220 Lira

Izmirli arkdaşlar kortej warmı mt de bilgisi olan warmı bu sene de oto tuningcilerim gircez zkorteje mt izmire bastırın kortej yapsınlar izmirde yüzlerce motor ve cumhuriyet sevdalısı varken

74098_1418618910306_1377633630_30985239_7731888_n.jpg

Racing Makinaya Enduro Gibi Binen Türk :)

29 Ekimde İstanbul Ekibi DolmaBahçe'de Toplanıyoruz.Ben erken gelcem Deniz havası alalım biraz.

Son düzenleme:
Olmuyo arkadaş, 1.87 boyla güzel durmuyoruz bu motorun üstünde. Ben racing gibi oturamıyorum bile.
Cuma kortejde görüşürüz:)

benimde fotoğrafımı çekseler herhalde bende pek farklı çıkmayacağım!motorun bana küçük geldiğini iyice düşünmeye başladığım için bende yarın hayırlısıyla satıyorum,kalıbımdan motoru göremiyecekler diye motorun üstüne yatmaya utanıyordum:phayırlısıyla yarın yeni sahibine gidecek bende xt600 gibi bişey düşünüyorum bu boyla cross&enduro daha rahat olacaktır...

benimde fotoğrafımı çekseler herhalde bende pek farklı çıkmayacağım!motorun bana küçük geldiğini iyice düşünmeye başladığım için bende yarın hayırlısıyla satıyorum,kalıbımdan motoru göremiyecekler diye motorun üstüne yatmaya utanıyordum:phayırlısıyla yarın yeni sahibine gidecek bende xt600 gibi bişey düşünüyorum bu boyla cross&enduro daha rahat olacaktır...

hocam izmirden geldik çeşmeye cumartesi sabahı 11 12 gibi falan seni kaç kere aradık ama ulaşamadık telefonun kapalıydı :mrgreen: kahvaltımızı yapıp geri döndük arkadaşlarla arkadaşın biri senin motoruna talipti:

Olmuyo arkadaş, 1.87 boyla güzel durmuyoruz bu motorun üstünde. Ben racing gibi oturamıyorum bile.
Cuma kortejde görüşürüz:)
uuu sen bendede uzunsun 1.84 fln benim boy yatınca kollarım felan 2 büklüm oluyor.
Cuma geliyormusun istanbula ?
İnş. Hava güzel olur :wiinkk:
xt660x çok fena ya
Yada DZR 400
Virajlar çok zevkli olur onlarla :queen:

arkadaşlar bugünden itibaren cıbırı satmış bulunuyorum artık aranızda misafir olarak kabul edersiniz beni değil mi...yarın ilk işim yamaha xt600 e bakmak olucak belkide hemen motor sahibi olurum en azından öyle olmasını istiyorum...motoru 3700e verdim sezon sonu diye bence 200tl civarı ucuza verdim ama yenisini de ucuza alırım umarım...güzel ve eğlenceli bir motoru geride bırakıp artık daha olgun bir motora sahip olma zamanı haydi kalın sağlıcakla:rendeer:

arkadaşlar bugünden itibaren cıbırı satmış bulunuyorum artık aranızda misafir olarak kabul edersiniz beni değil mi...yarın ilk işim yamaha xt600 e bakmak olucak belkide hemen motor sahibi olurum en azından öyle olmasını istiyorum...motoru 3700e verdim sezon sonu diye bence 200tl civarı ucuza verdim ama yenisini de ucuza alırım umarım...güzel ve eğlenceli bir motoru geride bırakıp artık daha olgun bir motora sahip olma zamanı haydi kalın sağlıcakla:rendeer:

hadı hayırlısı olsun.

HAyırlı olsun onur35 kurtuldun bısıklet ten :cat:

yenı motosıkletıne kavuşman dılegıyle.:)

bıraz once sahıbınden de gordum 3000 e 2008 1300 km de. hemen mesj attım. telımı gonderdım ararım dıyor. Arkdaşa alıcaz ınş onu :)

hocam izmirden geldik çeşmeye cumartesi sabahı 11 12 gibi falan seni kaç kere aradık ama ulaşamadık telefonun kapalıydı :mrgreen: kahvaltımızı yapıp geri döndük arkadaşlarla arkadaşın biri senin motoruna talipti:

msj atmışsın görmüştüm ama alan kişiye bir kaç gün öncesinden sözleştiğimiz için başkasına göstermek istemedim o yüzden teli 2 gün kapatmıştım 2. hat nasılsa:)hem sizin gelme sebebinizi tam anlayamamıştım yani gezmek için geliyorsunuz filan sandım...neyse arkadaşın daha iyisini bulur umarım...bu arada motor geldiği mevkilere geri döndü o artık karşıyakalı:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

HAyırlı olsun onur35 kurtuldun bısıklet ten :cat:

yenı motosıkletıne kavuşman dılegıyle.:)

bıraz once sahıbınden de gordum 3000 e 2008 1300 km de. hemen mesj attım. telımı gonderdım ararım dıyor. Arkdaşa alıcaz ınş onu :)

saolasın kurtulmak demeyelim şuna içim cız etti veririken:salut:ama ne yapalım benle gelmedi ya benle de gidecek değil...ailem biraz serzeniş ettiler ufak gördükleri için içleri rahattı cross alıcam deyince valide biraz kızdı düşerim diye düşündü herhalde

herkesin gönlüne göre versin dostum muhabetiniz bol olsun gezileri eksik etmeyin :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar