Senin o motor sevdası dediğine ben "mannnyaklık" diyorum ve bu tür şeyleri çok sık yapıyorum. Yağmura, üstelik soğuk havadaki yağmura rağmen bir köşeye sığınmayıp inatla gazlamaya devam ettiğim hatta hoşlanıp yolu uzattığım çok olmuştur.
Haa bu arada, ne zaman yağmura yakalandıysam, her seferinde o anki kıyafetim kesinlikle yağmura uygun olmamıştır :mrgreen:
Sıkı giyinin :cat:
Merhaba uyku tutmamasından dolayı sabah saat 6 7 gibi beylikdüzünden cıkarak toprak yolda motora binicem eşlik etmek isteyen :cat:
biz buna motor sevdası diyoruz:queen:
toprak derken mıcır kötü asfalt düz asfalta uygun özellikle yağışlı havada kullanılcak tekerler takılı degil suan
ben gelmek isterimde yarın B sınıfı ehliyet sınavım var yarın... geçen hafta sizin o tarafa gittim büyükçekmece karaburun tarafına kadar. sanırım 2 hafta önce bir gün öncesi yağmur yağmıştı toprak çamurlaşmıştı ama çok keyifliydi motoru yıkaması ve temizlemesi hariç tabi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onünüzde eğiliyorum vallahi imrendim içinizde bir endurocu görüyorum cidden camurda gitmesi cok zevkli ve düşünce kırılmıyor biryerleriniz sadece camur oluyor oda ayı güzel![]()
buneeeeeee ofroad mu yaptın be kardeşim o lastikteki camurlara bak koptum valla gece gece:queen::queen::queen:
Merhaba uyku tutmamasından dolayı sabah saat 6 7 gibi beylikdüzünden cıkarak toprak yolda motora binicem eşlik etmek isteyen :cat:
biz buna motor sevdası diyoruz:queen: