Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu orjinal egzosları karbon kaplatmak mümkün mü acaba..? ses olmasa bile görüntü olur
Güzel egzozmuş valla :)
Fiyatda bence iyi
bu bizim Sercanın beğendiği manetten.yarın resim at istersen çünkü bir kaç güne kadar bizde sipariş geçmeyi düşünüyoruz
Aynen benim manetlerden fatih klıç 100lira diyor.

gidon amortisörü de varmış cıbıra:mrgreen:
http://cgi.ebay.co.uk/Steering-Damp...27?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4a9ecf292f

çok biçim olur ama:queen:
heh ya bende bayrak yapıp giderken indirince tank tokatlıyordu amortisor almak lazım :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

sercan daha önce tv de izlemiştim bu kumaştan carbon fiber malzeme yapıyorlar. aracın ön göğüsü filan. sen bundan alıp kesip eksozun üzerine saracaksın. 5 metrekaresi 300 lira iömiş size yarım metrekare yeter 10 kişi alırsanız 30 a gelir işte:cherry:
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...iber-kumas-karbon-fiber-kumas-31272373/detay?

montun da hayırlı olsun bu arada.
big_312723735tr.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

ebayda da buldum gerçek karbon fiber diyor
http://cgi.ebay.com/GENUINE-CARBON-...346?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3361dd322a

ölçüsü de yaklaşık 90 cm e 60 cm
bir eksoz kaç cm gelir

fiyatta işte 55 60 liraya geliyor
Bu egzozlardaki saç 510 kalitemi ne demişlerdi silerken bile çizilen bişey karbon güzel kurur altına alinmıumfolyo kaplarız sanayi tipi :queen:

http://cgi.ebay.co.uk/Honda-Cbr125-...cycle_Parts&hash=item4a9d24c373#ht_1198wt_905

Paraya kıyıp bunlardan mı alsak

Güzel egzozmuş valla :)
Fiyatda bence iyi

Aynen benim manetlerden fatih klıç 100lira diyor.

heh ya bende bayrak yapıp giderken indirince tank tokatlıyordu amortisor almak lazım :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

Bu egzozlardaki saç 510 kalitemi ne demişlerdi silerken bile çizilen bişey karbon güzel kurur altına alinmıumfolyo kaplarız sanayi tipi :queen:

http://cgi.ebay.co.uk/Honda-Cbr125-...cycle_Parts&hash=item4a9d24c373#ht_1198wt_905

Paraya kıyıp bunlardan mı alsak

ben bunu kesin düşüp kırarım:mrgreen:

işte kısa olmasına hastayım .aslında almak lazım bunlardan. özellkle fren maneti. ne fren yapılır bunla uff:p

Aynen normalden kısa olcak ve daha uctan tuttgun ıcın Her frene sert bastıgında çakıcan Stopci motoru ilk aldıgım gün yapmıştım caktirma bilinçsiz fena oluyo motorun arkasın havalarda gidiyon :queen:

Ya ama butun paramı monta verdim.
Motora benzin bile alamadım kırmızıyı bırak ibne tur atcak artık :)

Son düzenleme:
Aynen normalden kısa olcak ve daha uctan tuttgun ıcın Her frene sert bastıgında çakıcan Stopci motoru ilk aldıgım gün yapmıştım caktirma bilinçsiz fena oluyo motorun arkasın havalarda gidiyon :queen:

müsait olunca alırız.son attığın maneti hesapladım 150 liraya geliyor. bunu gören hırsızlar park halindeyken söküp götürürler:mrgreen:

Benim fren manetinin topuzu kırık:queen: Hemen hemen bunlarla aynı uzunlukta. Çok pis ön teker kilitliyorum:queen::queen:

ya beyler benim zincirin ön taraftan dişliye bağlanan kısımdan değişik bir ses geliyor nedendir sizce? Bi cagır cugur yapıyor gibi sanki.

ya beyler benim zincirin ön taraftan dişliye bağlanan kısımdan değişik bir ses geliyor nedendir sizce? Bi cagır cugur yapıyor gibi sanki.
Ordaki plastik yeri sok 3 tane vidası vardır güzelce temizle zincir temizlerken orayıda temizlemekte yarar var.
müsait olunca alırız.son attığın maneti hesapladım 150 liraya geliyor. bunu gören hırsızlar park halindeyken söküp götürürler:mrgreen:

Yaparlar abi Taksimde Fazeri olan abinin ıxıl egzozlarını çalmışlar.Adam 1 milyar vermiş 1 hafta olmamış takalı gıttı egzozlar :queen:

avea hat al bı tane numaramı bılıyorsun mesaj at goruşelım. turkcelle bızı bozuyo :)

BEnim hat awea kanki :D Numara taşıdım....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

@Overcloud
Hayırlısı inş. alırsın. Kazasız belasız.....

@ Casillas00
Montun H.uğurlu olsun bu arada.

@Sadık
Geçen benim abim kadar değerli biri duruodu msnde. Konuşmuşunuz onunla. Müsait bi ara konuşalım.

Uzun süredir kimseyle muhabbet edemedim, giremiyorum pek.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------

Bu arada bilginize. Çewrenizde denk gelirse haberdar ederseniz sewinirim.

Ocak ayı gibi, 10.000km'ye kadar, Hatasız, Kusursuz, Tertemiz Cbr Repsol Bakıyorum. Bütçem biraz kısıtlı. Ucuza wericek olursa yani. Yaklaşık 3.000gibi bişi war. PEŞİN. Yanlız benim için çok önemli: her 2.000de bakımları felan yapılmış, kazasız, 2008-2009 model, temiz kullanılmış ws ws olmalı....

ya beyler benim motor 2006 ama 2010 model cbr nin ön tarafı çok hoşuma gitti değiştirme ihtimalim olurmu?

Bugün Gursus arkadaşımla tanışma fırsatı bulduk.

Bıraz gezdık dolaştık.

Ege unı. de hava yaptık :p

Bandırma dan geldı arkadaş. Tebrık ettım arkadaşı karambole gelmış :mrgreen:

Denız RR artık senı Buca ya beklerız :cat::)

arkadaşlar iyi geceler herkese.bugün bahcelievler yasam hastanesı yanında bulunan motomarkete gıttım(fatih kılıc galiba)adam orjinal grenaj takıyorum dedı.nasıl oluyor bu yetkılı olmadıgı fırmanın parcalarını nerden temın edıyor ?

arkadaşlar iyi geceler herkese.bugün bahcelievler yasam hastanesı yanında bulunan motomarkete gıttım(fatih kılıc galiba)adam orjinal grenaj takıyorum dedı.nasıl oluyor bu yetkılı olmadıgı fırmanın parcalarını nerden temın edıyor ?

Parça takmak için bir yetkiye ihtiyacın yokki alırsın parçayı honda fabrikasından satarsın.
Ama genelde ondaki parçalar çıkma oluyor.
Sıfır parçalarda mevcut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar