Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dostlar arkadaşlar tüm cıbırcı kardşlerim ve CASİLLAS:mrgreen: sesi kuvvetli performance egsozu arıyorum . benım motorda 8-9 binden sonra ses gelio :D
ama chersle bulustuğumuzda fena ses alıoz :D
önçin bana egsoz lazım alanlar satanlar satılan yer bilenler yardımlarınızı bekliorum :)

Sana önerebilceğim
http://www.ercanmotorcycle.com/ var karbonları çok güzel istediğin egzozu yapıyor :cat:

saolun ONUR linkler için işime yarayacak gibi :)

engin motora hiç bişey yapmadım zaten en son 140 dahada cıkıo ama havanın rüzgarsız oması laazım..

ben 5800 e aldım pesin 2011 ama 2011in mart ayındakı fuardan sonra fiyatlar açıklanacak ve söylentilere göre honda bayisinden aldığım bilgiye göre 2011lerde 7bını gececek:mrgreen:

hIM iyi iyi çıksın fiyatlar 5800 e veren bı bayi vardı ama ordada sıyah yoktu gelmez mı dedım yok dedı bende almadım 6000 bın lıra plaka fılan hepsı dahıl aldım.

Son düzenleme:
aynı model yani 2011
fuardan sonra değişiklik mi olucak da 7 bin i geçiyor :silent:
nedenini anlayamadım
çünki bende öyle bi durum aldım ve felaket tırsmalardayım:salut:

her ne kadar kaliteli olsada bu motor 7bin tl etmez :farao:

alan insanlar zaten maximum 1.5yıl kullanıp satıyorlar.

7bin liralık fiyat çekerlerse insanlar gidip hyosung250 alır :silent:

honda bu fiyatlarla nereye kadar :S

cbf150'ye talim edecek insanlar.

her ne kadar kaliteli olsada bu motor 7bin tl etmez :farao:

alan insanlar zaten maximum 1.5yıl kullanıp satıyorlar.

7bin liralık fiyat çekerlerse insanlar gidip hyosung250 alır :silent:

honda bu fiyatlarla nereye kadar :S

cbf150'ye talim edecek insanlar.

aynen katılıyorum faiş fiyatlara satılıyor böyle olunca da ikincieli de yüksek oluyor!

Denız Chress ı nasıl yazdın oyle okurken zorlandım :)

egsoz şart hele bırde yoshı leo arrow fılan alırsan artık kımse benım motura bakmaz arkadaş :queen:

yok lem ali ne aroow u anasını sataım 1000 tl egsozlar :pr: kahramanların arkasında cingene mahallesınde adam egsoz yapıl 200 TL e pazarlıkla düşürürüz onuda :p ses olsun yiterrr :mrgreen:

yok lem ali ne aroow u anasını sataım 1000 tl egsozlar :pr: kahramanların arkasında cingene mahallesınde adam egsoz yapıl 200 TL e pazarlıkla düşürürüz onuda :p ses olsun yiterrr :mrgreen:

2 gün sonra sibob kesmesin :queen:

ama harbı orjın egzoza baktımda çalışıyor mu belli bile değişmiş.
Ben geceleri yardıra yardıra motoru garaja sokerken mbagırtı çagırtı kopuyo çok ses cıkıyor diye :queen:

egsoz alacaksanız sadece tüp almanızı tavsiye etmem ara boru ile birlikte satılan varsa onu alın:wiinkk:

2 gün sonra sibob kesmesin :queen:

ama harbı orjın egzoza baktımda çalışıyor mu belli bile değişmiş.
Ben geceleri yardıra yardıra motoru garaja sokerken mbagırtı çagırtı kopuyo çok ses cıkıyor diye :queen:

orjın egsoz ış degıl benım çakma var o bıle duyuruyo kendını :queen: geçen dar sokakta arkalı onlu gıdıyoz denız le ben redlıne gıdıyom o basmıyo bıle duyulmuyo dıe ne guldum ama :queen::queen:

Arkadaşlar Bende Bugun itibari ile 2. eL Arrow Aldım Motorun Son durumunu not düşeyim :) Silindir Piston geLdi Thailand'dan

162CC Silindir Piston
28MM Khein Performans Karbüratör.
Unlimited CDI ( Kesici İptal Beyin )
K&N Hava filtresi
Arrow Egzos

Birde Extra

Yoshimura Fren ve Debriyaj Maneti var.

Şu anda Motor Deliriyor Pistonu fırlatacak yerinden orjinal piston var üzerinde. Bugun hatta birazdan Yeni silindir ve pistonu takacagız.

Eger Devir saatinin devamı olsa 16.000 RPM Gösterecek :)

Ben yoshiye kaplatıyım die dusundum 300lira dediler küfür ettim çıktım :)

Tamam anladık karbon basıt bişy deilde ulan o kadarda para istenir mi be

sercan daha önce tv de izlemiştim bu kumaştan carbon fiber malzeme yapıyorlar. aracın ön göğüsü filan. sen bundan alıp kesip eksozun üzerine saracaksın. 5 metrekaresi 300 lira iömiş size yarım metrekare yeter 10 kişi alırsanız 30 a gelir işte:cherry:
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...iber-kumas-karbon-fiber-kumas-31272373/detay?

montun da hayırlı olsun bu arada.
big_312723735tr.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

ebayda da buldum gerçek karbon fiber diyor
http://cgi.ebay.com/GENUINE-CARBON-...346?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3361dd322a

ölçüsü de yaklaşık 90 cm e 60 cm
bir eksoz kaç cm gelir

fiyatta işte 55 60 liraya geliyor

Bu kumaş iç kısımlarda kullanılıyo genelde ama kardeş yanlış bilgilendirme olmasın yanıcıdır aynı zamanda egzoza olmaz bu..

Arkadaşlar Bende Bugun itibari ile 2. eL Arrow Aldım Motorun Son durumunu not düşeyim :) Silindir Piston geLdi Thailand'dan

162CC Silindir Piston
28MM Khein Performans Karbüratör.
Unlimited CDI ( Kesici İptal Beyin )
K&N Hava filtresi
Arrow Egzos

Birde Extra

Yoshimura Fren ve Debriyaj Maneti var.

Şu anda Motor Deliriyor Pistonu fırlatacak yerinden orjinal piston var üzerinde. Bugun hatta birazdan Yeni silindir ve pistonu takacagız.

Eger Devir saatinin devamı olsa 16.000 RPM Gösterecek :)

yoshimura fren manetinin resmini atsana cbr üzerinde. beğenirsek biz de alalım şundan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------

Bu kumaş iç kısımlarda kullanılıyo genelde ama kardeş yanlış bilgilendirme olmasın yanıcıdır aynı zamanda egzoza olmaz bu..

bunun sahtesi var iç kısımlar için. normalde karbon fiberin yanmaması lazım.ama sahtesi yanar
sahtesi ebayda ucuz olanı da var ama buna gerçek demiş

Ya biliyorsun o sitedeki satıcıları dostum gerçek der bir yollar cırttır. Alıp inceleyemiyorsun bakamıyorsun birde dikkatli olmak gerekli..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar