TEM'de bu kadarına hayır diyorum HAYIIRR:..

Bu arada McLaren F1 0-400 metrede Veyron'un eline veriyo :p Videosu bilem var yutüpte :)

o Bugatti'nin karşısına BMW 1000RR' yi çıkartın bakın nasıl topukluyor o zaman. Ne alaka diyenler bu ayın motor dergilerini incelesin perişan olmuş resmen 4.8 milyon TL'lik Bugatti 48.000 TL'lik BMW S1000RR karşısında :mrgreen:

BU ayki motoron da (reklama girer mi bilmiyorum girsede sorun olur mu onu da bilmiyorum )bugatti veyron -bmw s1000rr kapışması var okunmasını tavsiye ediyorum
temde 270 le giden arkadaşa bişey diyemiyorum ne diyim ve muhtemelen babadan zengin veyron sahibinin veyronunu çizesim var ...

istanbuldabugattiveyron.jpg

arkadaki 150 zata benziyor allahhhh meşhur olduk bizim piyasa tavan yapar:D

bu konular galiba biraz aşıyor bizi ama param olsa bugattiye falan para vermezdim ölmemek için

la osbourne hazır herkesler burada iken gel şu kitap kampanyası duyurunu yap.

eto 1903 görmemişim senn mesajı

Dergiyi görmüşsün ya yeter kardeş ama ben halen o bugatti sahibinin taktığı saati merak ediyorum bir saat nasıl 400.000 TL olabilir Türkiye standartlarında ortalama 5 ev parası vay anasını sayın seyirciler diyeyim ne diyeyim :silent:

Bugatti Veyron karşısında, Hayabusa turbo koyuyorum ve şöför olarakta ghost rider diyorum. :queen:

yuff ulen istanbulda ne bugattiler varmış be resimlere bak yeminle söyleseler inanmazdım görünce inandım bi bende yok kalan herkez almış:cyclopsan

hadi bakeeem pamuk eller cebe herkez bana bin tl göndersin para toplayım bende alacam ben bu arabayı calışarak alamam:p:p

yuff ulen istanbulda ne bugattiler varmış be resimlere bak yeminle söyleseler inanmazdım görünce inandım bi bende yok kalan herkez almış:cyclopsan

hadi bakeeem pamuk eller cebe herkez bana bin tl göndersin para toplayım bende alacam ben bu arabayı calışarak alamam:p:p

Bu arada arabanın fiyatından haberin yok galiba :mrgreen: bu forumda ki herkes 1.000 TL verse bile toplayamayız galiba ki bu ayın dergisinde bu arabanın fiyatı için 4.8 milyon TL yazmışlardı hani eski paraya göre 4 TRİLYON 800 MİLYAR anlamında olanından :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskosu 419 bin miş oğaa:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar