TEM'de bu kadarına hayır diyorum HAYIIRR:..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bundan 1-2 hafta önce olan bir olayı anlatacağım izninizle :) Arkadaşım ve ben kararlaştırdık Tem otoyolunun en boş olduğu saatler olan gece 3:30 4:00 suları çıkıp hız egomuzu tatmin edeceğiz.(abilerimiz kızmasın full koruma :p)

Onun R1'i vardı dedim hani birkere yardırayım aldık yardırıyoruz benim motorda onda. Ee ben altımda yakalamışım 1000 cc SuperSport'u yardırmazmıyız kim olsa yardırır :mrgreen: Sol şeritten kapatmışım yani neredeyse bomboş sayılır olanlarada selektör attığınızda çekiliyorlardı.

Neyse ben iyici yapıştırıyorum yapıştırdıkça yapıştırıyorum vites 4-5 hıza baktım 250-260-270 dikiz aynasından bir baktım bir çift turna :mrgreen: aman bir çift far yaklaşıyor:cyclopsan.İstanbuldaki tek olan Bugatti Veyron'muş Mavi-Siyah olan :queen: Hemde öyle böyle süratle değil sağa çekilmemle yanımdan geçmesi 3 saniye sürdü sürmedi yani o derece :)

O vakitten sonra hemen fren yaptım ve emniyet şeridine geçtim. Cep telefonumdan internete girip satılık Yamaha R1 ve Honda Cbr 600 RR yazdım :queen:
İşte SS'in bittiği gün o gündür arkadaşlar hepimizin başı sağolaaa :queen:

Son düzenleme:
töbe yarabbi azrailmi geçti acaba:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugatti veyronmu geçti acaba ne geçti::)) lamborgihini mi geçti::))

Dostum Bugatti yazmayı unutmuştum sonra ekledim evet Bugatti Veyron'du Türkiye'deki tek Bugatti işte geldi beni buldu :mrgreen:

adam ne gülmüştür size :queen: ah ulan ah alıcam hayabusayı vericem gazı vericem gazı :p sonra nası bilirdiniz?
-bugattiyle iyi giderdi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam ne gülmüştür size :queen: ah ulan ah alıcam hayabusayı vericem gazı vericem gazı :p sonra nası bilirdiniz?
-bugattiyle iyi giderdi :queen:

O adam gülsün yav hakkıdır :mrgreen: O adam gelse ağzıma etse birşey demem 2 trilyon vermiş arabaya :queen:

Babaaa büyüüüksüüüün diye bağırdım ama duymaz kiii o hızda ::xrock::::xs06::::xs06::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------

isteyen bugattisini alıp gelebilir....

Tamam abi ne yapıyorsun sakin ol :mrgreen::mrgreen: Canavarları uyandıracaksın sonra Bugattiler Lamborghiniler Ferrariler kapımıza dayanacak :mrgreen: Yazık olur abi SS'e :cherry:

Tamam abi ne yapıyorsun sakin ol :mrgreen::mrgreen: Canavarları uyandıracaksın sonra Bugattiler Lamborghiniler Ferrariler kapımıza dayanacak :mrgreen: Yazık olur abi SS'e :cherry:

tamam bende diorum .. buyursunlar gelsinler :) kadran 350.comanderle birlikte 2 parmakta geçiyo .. :mrgreen: buyursunlar gelsinler

Forumdan Uzaklaştırıldı
gece yolculuklarımda benim yollarda neler gördüğümü,nelerle karşılaştığımı bilseniz 100 le bile gitmeye çekinirsiniz.
yola düşmüş tek bir bijon bile can almaya yeter.

Aferin iyi halt etmişsiniz.Sana bir tampon dokundursa olacakları ( tam koruma bile olsan ) tahmin bile etmek istemiyorum.Ne gerek var güzel kardeşim.yazık değil mi anne-babana,biz arkadaş ve dostlarına.Bir de iyi bir şey yapmış gibi övünüyorsun.Ben çok arkadaşımı,en önemlisi ağabeyimi kaybettim bu hız yüzünden.Yapmayın,etmeyin Allah aşkına!..

15 dk daha sürseydin bugatiler 400km hızla giderken yakıt deposu ve lastikleri sadece 15 dakika dayanıyomuş sonra geçerdin.:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aferin iyi halt etmişsiniz.Sana bir tampon dokundursa olacakları ( tam koruma bile olsan ) tahmin bile etmek istemiyorum.Ne gerek var güzel kardeşim.yazık değil mi anne-babana,biz arkadaş ve dostlarına.Bir de iyi bir şey yapmış gibi övünüyorsun.Ben çok arkadaşımı,en önemlisi ağabeyimi kaybettim bu hız yüzünden.Yapmayın,etmeyin Allah aşkına!..

Haklısın abicim :pale: Başın sağolsun gerçekten. Övünmedim aslında başımıza gelen olayı anlatmak istedim yaranı deşeceğini bilmiyordum kusura bakma tekrar başın sağolsun abicim :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------

İnanmak zorunda olduğunu hiç sanmıyorum. Evet "FAKE" hadi başka konulara yönel :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------

15 dk daha sürseydin bugatiler 400km hızla giderken yakıt deposu ve lastikleri sadece 15 dakika dayanıyomuş sonra geçerdin.:mrgreen:

İşte buna koptum :queen::queen: Haklısın ama o adil bir geçiş olmaz adam yarmış geçmiş bizim sağa çekip kontak kapamaktan başka çaremiz yok ama 400le gitmesi imkansız be abi Tem'de :mrgreen: Ben 260-270 gidiyordum oda taş çatlasın 300-320dir yani ama yok böyle bir olay abi of yaaa :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------

gece yolculuklarımda benim yollarda neler gördüğümü,nelerle karşılaştığımı bilseniz 100 le bile gitmeye çekinirsiniz.
yola düşmüş tek bir bijon bile can almaya yeter.

Savaş abicim çoook ama çoook haklısın. Ben zaten sizin gibi büyüklerimizden yiyeceğim azarları göze alarak yazdım buraya bu yaşadığımı :rendeer:

"O vakitten sonra hemen fren yaptım ve emniyet şeridine geçtim. Cep telefonumdan internete girip satılık Yamaha R1 ve Honda Cbr 600 RR yazdım "

Hani linklerin?

Türkiye de satın alınmış veyron yok, plaka nerenin di? cevapla bakalım fake seni...

Birde motosikletinle çekilmiş bir fotoda koyda inanalım bakalım...

----------------------------------------------------------------------------
Bu satırdan sonrasını diğer forum sakinleri okusunlar sen okuma:

Arkadaşlar bu tür şahıslar çoğaldı mı, yoksa tek kişiler mi? Afedersiniz sanal alem ya, her okuyan inanır babında sallayıp duruyorlar. Veyron un altı 5 cm ya var ya yok 300 km hızda bizim dandik yollarda sürecekler!!! Ben artık tckn kontrollü üyelik sistemine geçelim diyorum ısrarla, bu tür fake üyeliklerden sıkıldım artık...

Son düzenleme:
kusura bakmayın ancak sizin yaptığınızın hem yasadışı hem de çok yanlış bir şey olduğunu anlamak için tecrübeli olmaya gerek yok, sitede eski üye olmaya veya yaşın büyük olmaya gerek yok
yaptığınız çok yanlış ve bir motorcuya yakışmayan hareketler
hız denemesi sadece pistte yapılır
zaten motora da full koruma binilir
benim 3-4 aylık bir motor tecrübem var
umarım hiç kaza geçirmezsiniz
saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar