Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar, su ana kadar Pirelli MT 75 130/70/17 arka lastik (ve IRC on lastik) kullaniyordum ve cok memnundum ancak arka lastik artik taslasti ve yenilemek istiyorum (inanilmaz kayiyor taslasmis lastik, ozellikle yagmurda). Yalniz su an MT 75 stoklarda yokmus ve 2 aya kadar gelecek gibi gorunmuyormus yetkilinin bana dedigine gore.

Simdi bu modelin muadili ne almami ve nerden almami tavsiye edersiniz? (mumkunse set halinde almak istiyorum - maksat on arka ayni paternli olsun). MT 75 elinde olan varsa ses ederse de iyi olur...

Bence başka yerleride araştır bulursun sadece bi yere bakma googledan arat derim:cat:

Arkadaslar, su ana kadar Pirelli MT 75 130/70/17 arka lastik (ve IRC on lastik) kullaniyordum ve cok memnundum ancak arka lastik artik taslasti ve yenilemek istiyorum (inanilmaz kayiyor taslasmis lastik, ozellikle yagmurda). Yalniz su an MT 75 stoklarda yokmus ve 2 aya kadar gelecek gibi gorunmuyormus yetkilinin bana dedigine gore.

Simdi bu modelin muadili ne almami ve nerden almami tavsiye edersiniz? (mumkunse set halinde almak istiyorum - maksat on arka ayni paternli olsun). MT 75 elinde olan varsa ses ederse de iyi olur...

Bence başka yerleride araştır bulursun sadece bi yere bakma googledan arat derim:cat:

Anes motor Hakan beye sordun mu ?

arkadaşlar orjinal parçaları anes motor dışında farklı bir yerden bulamaz mıyız? istanbul avrupa yakası tarafında.birde yan sanayi hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Onur aga bişey sorucam sana bir ara revit liteon alıcam diyordum montu aldım fakat birşey sorucam sana montun en üst ve en altında 2 tane çıt çıt var alltaki çıt çıt biraz daha büyük üstteki ise küçük benim sorunum mont 0 olmasına rağmen üstteki çıt çıt alttakine göre çok yumuşak açılıp kapanıyor yani endişem 2 3 ay sonra atma yapar mı seninki de öylemi yada dikkat ettin mi?

yok kardeş benim çıtçıtlar taş gibi çatur çutur gidiyolar açıp kapatırken...senin monta gelirsek kaliteli bir mal bence yakın gelecekte sorun çıkartmaz görüşündeyim en kötü ihtimal çıtçıtı terzide değiştirirsin olur biter ufak bişey için monttan soğuma,fare için samanlık yakmaya benzemesin muhabet:p

arkadaslar 20,000-30,000 km cbr den sonra 600rr a geçiş çok mu sorun olur 1000rr falan diyordunuz ama beni 600rr keser :)

13102010005.jpg

Cbr 600rr çizim denemem. sizce nasıl olmuş ? Eksi yönlerini söylerseniz iyi olur benım ıcın kendımı geliştirmek istiorum

bu fatih i nerde buluruz :)
http://www.motomarketim.net/
Fatih burdadır :)
arkadaslar 20,000-30,000 km cbr den sonra 600rr a geçiş çok mu sorun olur 1000rr falan diyordunuz ama beni 600rr keser :)
Abicim sen cıbırla istersen 1milyon km yol yapsanda 600rr yada başka bir yüksek cc motora geçtiginde acemiliğin gene olcak.
Cıbırın sana kazındırdığı şey bi kaza anında cbr 125le 80km hızda giderken karşılaşırsın.Ve frenleme yada kaçmak için daha fazla zamanın olur.(Zamandan kasıt saniyenin bilmem kaçı:queen:)
Ama altında 600rr oldu diyelim aynı yerde hızın belkide 140 olucak ve normalde cbr125le yaptıgın frenleme zamanın daha kısasını yapman lazım ve daha seri olman gerekir.
Küçük cc motorda başlamanını mantığıda budur.
büyük cc motora geçtiğinde herşeyi yeniden öğreniceksin.
Küçük cc makina sana virajda çizgini takıp etmeyi viraja girmeden önce o çizgiyi tutturmanı öğretir.

Olay bu yani yoksa bakkala gidip gelmek için motor kullanıpta 50.ooo km yapmış olmak bişey ifade etmez.
Kendini geliştirmek önemli.

Çok konuştum ben kaçar :p

ya bu fatih güvenilir mi ? daha önce gittin mi casillas00.ayrıca sattığı parçalar yan sanayi mi yoksa 2. el mi ?

Fatıh te çok parça var bea :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

direksıyon alcaltma ıslemı yapmayı duşunuyorum. önu yuksek gelıyor sankı acaba eksılerı var mı? Nerde nasıl yaptırcaz bu işlemı?

arkadaşlar yağmurda gezdikten sonra motoru ıslak halde bıraksak veya yağmurda kalsa paslanma fln olur mu yada silmemiz kurulamamız yağlamamız gereken biyer varmı?

ya bu fatih güvenilir mi ? daha önce gittin mi casillas00.ayrıca sattığı parçalar yan sanayi mi yoksa 2. el mi ?
tabiki ben ordan elcik aldım.2.elde var çıkmada var sıfır parçada var.
direksıyon alcaltma ıslemı yapmayı duşunuyorum. önu yuksek gelıyor sankı acaba eksılerı var mı? Nerde nasıl yaptırcaz bu işlemı?
Yapma ben yaptım hoş gözüküyor ama korna çamurluğa vuruyo en ufak esnemede.
Ve Bı cukura felan düşsen çamurluğu kırma riskin var.
En iyisi orjinalı.
arkadaşlar yağmurda gezdikten sonra motoru ıslak halde bıraksak veya yağmurda kalsa paslanma fln olur mu yada silmemiz kurulamamız yağlamamız gereken biyer varmı?
Tabiki 2-3 kere ıslak kalmasın birşey olmaz ama uzun süreli böyle kullanırsam gidonda paslanmalar başlar arada bi wd40 la okşamak gerekir metal aksaamları:queen:

wd40 tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama neyse alırım ondan da :) mekanik aksamında bir problem olurmu yani zincir dişli motorunda fln?

motorunu dışarıda bırakacaksan en azından bıranda al hem pahalı da değil ben garajında bile bıranda ile örtüyorum tabi ki de paslanan aksamı olacaktır!

wd40 tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama neyse alırım ondan da :) mekanik aksamında bir problem olurmu yani zincir dişli motorunda fln?
Zincire sıkma ona zarar verir.
Diğer yerlere kullanabilirsin bide balatalara sakın sıçratma yoksa fren diye bişey olmaz arka lastiğe ayağını koyarsın :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar