İşte buda benim yeni yavrum !!

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Allah bizede nasip eder inşallah yeni bir şeyler..

bende iskenderun da oturuyorum
burada bu apache modellerden çok görmeye başladım
hayırlı olsun kardeş allah kaza beal vermesin

bende iskenderun da oturuyorum
burada bu apache modellerden çok görmeye başladım
hayırlı olsun kardeş allah kaza beal vermesin

evet çok olmaya başladı sanırım iskenderundaki tek gri apache de bende :queen: daha hiç görmedim belkide vardır ama benim hiç gözüme çarpmadı :mrgreen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hayırlı olsun. 150'lik sınıfında albenisi olan bir motor. Bu aralar YAMAHA Fazer 150'lik yeni bir model çıktığı yönünde söylentiler var. Gerçi o da Allh bilir kaç bin gayme olur.

İyi seçim diyelim, güle güle kullanasın.

hayırlı olsun herşey iyi güzelde o baklavanın biyerlerimi şişirmesi beni korkutuyor:D

moto fotoları gayet güzel hayırlı uğurlu olsun ama gelgelelim baklavayı görünce midem beynimi esir aldı ve canım baklava çekti.

Uzun polemikler sonucu cbf 150 ve apache çatışmalarından sonra biraz dişimizi sıkıp 2. el çok temiz daha 45 günlük bir yavru buldum 2500km de :) dün saat 16:30 itibari ile motoru teslim aldım dün gece motoru dükkana koyarken yaptığım km 106'tıydı :queen:
ilk heyecan işte :queen:

ORJİNAL HALİ İÇİN RESMİN ÜSTÜNE TIKLAYIN:p

2hekdc8.jpg

o6yx4w.jpg

kecf9i.jpg

r7ndk2.jpg

BUDA BAKLAVANIZ AFİYET OLSUN :queen:
antep-yas-ve-kuru-baklava-mb20757_161456_r1.jpg

oh oh maşallah , seni seni Allah c.c. iki tekerinide yerden ayırmasın arkadaşım,

bu arada öle baklavamı olur ya ne tadı nede kokusu var seni uyanık seni motor parası biriktircem diye bizi sanal baklava ile kandıramassın.:queen::cat::rendeer:

hayırlı olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar