Motorumu aldım , en kısa zamanda fotoğrafları da atacağım.

Birader herhalde hızını alamadı...

Fotoğraf koymaya niyeti/zamanı/keyfi yok herhalde

Hyosung GT250R almayı düşünürken arkadaşların tavsiyesi üzerine YZF R6 aldım dün.Kapalı otoparka koydum motoru.Başlangıç motoru olurmu derseniz olmaz.Şimdilik motor garajda yatıyor.Dün biraz alıştırma yaptık arkadaşlarla R6 ile. Nisandan önce trafiğe çıkmayı düşünmüyorum.Ben basmam yawaş kullanırım diyenlere buradan selam :) Hiçte öyle olmuyor. Giderken bir bakıyorsun ibre 150 'de. Sanki bütün araçlar park halinde ve sen aralarından geçiyormuşsun gibi oluyor.

hayırlı olsun güle güle kullan düşüncelerin çok güzel başlangıç olmaz tabiki başka motorla antrenman yapar deneyim kazanırsın r6 na bindiğindede daha tedbirli olursun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu adam forumu kirletmekten milleti oyalamaktan başka birşey yapmıyor.

Konu ne zaman açılmış 08-10-2010, 11:54

Şimdiki zaman 12-10-2010, 12:07

OYALAMA MİLLETİ ! KERİZ DEĞİL BU MİLLET

YA KOY FOTOĞRAFLARI YADA ÇIK GİT ! ::angry2::::ranntign ::rantinp:

konu acıp , vede hergün bugün cekemedim yarın koyayım dersen herkes fake der birader ;)

Sakin ol arkadaşım belki vakit bulamamıştır..

Tencere dibin kara seninki benden kara

Yahu iyiide kimse R6 görmedimi, niye herkes bu motorun peşine düşmüş anlamadım 1de adama sitem ediyorsunuz. Bizi oyalama serzenişleri, girme kardeşim ozaman bu topiğe koymaz koymaz nedir yani:silent::pl:

Hyosung GT250R almayı düşünürken arkadaşların tavsiyesi üzerine YZF R6 aldım dün.Kapalı otoparka koydum motoru.Başlangıç motoru olurmu derseniz olmaz.Şimdilik motor garajda yatıyor.Dün biraz alıştırma yaptık arkadaşlarla R6 ile. Nisandan önce trafiğe çıkmayı düşünmüyorum.Ben basmam yawaş kullanırım diyenlere buradan selam :) Hiçte öyle olmuyor. Giderken bir bakıyorsun ibre 150 'de. Sanki bütün araçlar park halinde ve sen aralarından geçiyormuşsun gibi oluyor.

zevkide orda zaten

Resim görmek isteyenler sahibinden.comdanki 200 adet satılık R6nın herbiri 5 resmden desek 1000 resmine birden tek tek bakabılır arkadaslar:D

Hakikaten enteresan insanlar var yahu. Adam ister fotograf koyar ister koymaz. Belliki isi var yada denk gelmedi koyamadi fotografi, kaldiki yalanda söyleyebilir. Kimsenin kendini paralamasi gerekmez. Ne terbiyesiz ne seviyesiz adamlar var yahu.
Motosiklet net neden duraganlasti gibi topik acilmisdi al iste cevap ,böyle seviyesiz sohbetler dönerse kimsenin cani cekmez yazi yazmaya. Kendini bilmez, elinden kabuklu yumurta bile yenmez birsürü coluk cocuk siteye üye ne beklenirki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tencere dibin kara seninki benden kara

Kendin için geçerli demi.Kusura bakma seni de açığa çıkarmış olduk :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------

Hakikaten enteresan insanlar var yahu. Adam ister fotograf koyar ister koymaz. Belliki isi var yada denk gelmedi koyamadi fotografi, kaldiki yalanda söyleyebilir. Kimsenin kendini paralamasi gerekmez. Ne terbiyesiz ne seviyesiz adamlar var yahu.
Motosiklet net neden duraganlasti gibi topik acilmisdi al iste cevap ,böyle seviyesiz sohbetler dönerse kimsenin cani cekmez yazi yazmaya. Kendini bilmez, elinden kabuklu yumurta bile yenmez birsürü coluk cocuk siteye üye ne beklenirki.

Yazık valla yazık billa yazık.Millet sizi kekliyor hala bekliyorsunuz.Aradan cumartesi pazar günü geçti hala fotoğraf yok.Yeni motorumu aldım dese hayırlı olsun diyip geçmeyi biliriz.Bu forum moderatör'leri de anca benim gibi hakkını savunanlara ceza verir yada üyeliklerini engeller.Böyle konuları kitlemezler.Başlığa uygun içerik göremedim bunun içinde ben.Neden konu kitlenmiyor peki?Soruyorum sadece açıklama bekliyorum sizden.

Resimleri görmek herkesin hakkı ÇÜNKÜ BU KONUYU açan arkadaşın kendisi söylemiş resim koyacağım diye ama resim falan gelmiyecek diyorum yükleyen adam ilk başta yüklerdi fotoları insan sevinci paylastikca artar ? ne demek istediğimi herkes anladı herhalde ?

Resimleri görmek herkesin hakkı ÇÜNKÜ BU KONUYU açan arkadaşın kendisi söylemiş resim koyacağım diye ama resim falan gelmiyecek diyorum yükleyen adam ilk başta yüklerdi fotoları insan sevinci paylastikca artar ? ne demek istediğimi herkes anladı herhalde ?

Aynen öyle

Valla bende ilk aldığımda motorumun resimlerini paylaşacaktım ama motor 3000 km ye geldi sezon bitti halen ben resim paylaşacam, neden işlerin yoğunluğundan öyle bir anda yargılamamak gerek bence

bi tane plakasız mavi r6 gördüm Ispartada o olabilir arkadasın motoru , gerçekten temiz duruyordu plakalıgı bile vardı arkasında :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar