Birader herhalde hızını alamadı...
Fotoğraf koymaya niyeti/zamanı/keyfi yok herhalde
Fotoğraf koymaya niyeti/zamanı/keyfi yok herhalde
bu topic hit olur...
::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:::exclaim:
Hyosung GT250R almayı düşünürken arkadaşların tavsiyesi üzerine YZF R6 aldım dün.Kapalı otoparka koydum motoru.Başlangıç motoru olurmu derseniz olmaz.Şimdilik motor garajda yatıyor.Dün biraz alıştırma yaptık arkadaşlarla R6 ile. Nisandan önce trafiğe çıkmayı düşünmüyorum.Ben basmam yawaş kullanırım diyenlere buradan selamHiçte öyle olmuyor. Giderken bir bakıyorsun ibre 150 'de. Sanki bütün araçlar park halinde ve sen aralarından geçiyormuşsun gibi oluyor.
Bu adam forumu kirletmekten milleti oyalamaktan başka birşey yapmıyor.
Konu ne zaman açılmış 08-10-2010, 11:54
Şimdiki zaman 12-10-2010, 12:07
OYALAMA MİLLETİ ! KERİZ DEĞİL BU MİLLET
YA KOY FOTOĞRAFLARI YADA ÇIK GİT ! ::angry2::::ranntign ::rantinp:
Bu adam forumu kirletmekten milleti oyalamaktan başka birşey yapmıyor.
Konu ne zaman açılmış 08-10-2010, 11:54
Şimdiki zaman 12-10-2010, 12:07
OYALAMA MİLLETİ ! KERİZ DEĞİL BU MİLLET
YA KOY FOTOĞRAFLARI YADA ÇIK GİT ! ::angry2::::ranntign ::rantinp:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Tencere dibin kara seninki benden kara
Hyosung GT250R almayı düşünürken arkadaşların tavsiyesi üzerine YZF R6 aldım dün.Kapalı otoparka koydum motoru.Başlangıç motoru olurmu derseniz olmaz.Şimdilik motor garajda yatıyor.Dün biraz alıştırma yaptık arkadaşlarla R6 ile. Nisandan önce trafiğe çıkmayı düşünmüyorum.Ben basmam yawaş kullanırım diyenlere buradan selamHiçte öyle olmuyor. Giderken bir bakıyorsun ibre 150 'de. Sanki bütün araçlar park halinde ve sen aralarından geçiyormuşsun gibi oluyor.
Tencere dibin kara seninki benden kara
Hakikaten enteresan insanlar var yahu. Adam ister fotograf koyar ister koymaz. Belliki isi var yada denk gelmedi koyamadi fotografi, kaldiki yalanda söyleyebilir. Kimsenin kendini paralamasi gerekmez. Ne terbiyesiz ne seviyesiz adamlar var yahu.
Motosiklet net neden duraganlasti gibi topik acilmisdi al iste cevap ,böyle seviyesiz sohbetler dönerse kimsenin cani cekmez yazi yazmaya. Kendini bilmez, elinden kabuklu yumurta bile yenmez birsürü coluk cocuk siteye üye ne beklenirki.
Resimleri görmek herkesin hakkı ÇÜNKÜ BU KONUYU açan arkadaşın kendisi söylemiş resim koyacağım diye ama resim falan gelmiyecek diyorum yükleyen adam ilk başta yüklerdi fotoları insan sevinci paylastikca artar ? ne demek istediğimi herkes anladı herhalde ?